tintara
|
Pozdravljene! Tinča1: moja je starejsa (dobri dve leti - ca 13 kg), pa jo tudi kdaj dvignem in nosim. Sem zadevo omejila in se je zdaj ze navadila ter gre do ockata. Sem jo pa v tem tednu kar vem za nosecnost, vsaj 3x nesla po stopnicah v 4 nadstropje. ZAgotovo bo do tega se prislo, vcasih spi, pa si sam, vcasih spita oba... Kaj pa naj? Saj poskusas omejiti, amapk vcasih ne gre drugace. Ce hoce it kaj narobe, bo itak slo, ne glede na nosenje, vsaj jaz tako razmisljam. No, ta velikega (16kg) pa vseeno ne bom nosila, pa bolj zaradi starosti kot kilaze. Ceprav - ce bi bila kakrsnakoli kriza, pa bi ga tudi. Ste se menile za povedat v sluzbi. Jaz sem sicer upala, da bi lahko povedala po nuhalni, ampak mislim, da bo treba povedat po prvem pregledu. V maju se mi obeta ful fizicnega dela(naceloma lazjega, ampak obcasno pride tudi kaj drugega), kjer se tezko izognes, ce clovek ob tebi ne ve, da si nosec. Ko pa poves enemu, moras tudi sefu. No, bomo videli, pri drugi nosecnosti mi je uspelo zdrzat. aja, se moja starost: kolikor sem opazila, sem kar ta starejsa. Cez dva meseca bom ze 32. Ufff. Za pregled sem klicala, pa ugotovila, da moje G ni vec in jo zdaj nadomescajo samo ob dolocenih dnevih (danes ne, tako da moram jutri poskusit). Lepo se imejte; T
|