aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: S* Ja super aqua, tudi mi imamo te dni O, tako da se bo tresla Primorska in tudi mi upamo na naturo. Držim pesti za obe, če ne prej pa v septembru. Sva pa naštelane po ist uri!!! Superca!!! Veš, da sem sedaj prvi krog po lapari prvič opazila famozno sluz! Prej je nikoli nisem imela. Tako da sva bila pridna, še prej pa sva se razvajala v savnah in na masaži, tako da je prav pasalo... Bomo vidli, če bo kja kruha iz te moke... Pa vidva? Sta bla pridna???? Ja ja, seveda sva bla pridna, a se ni nič čutlo na obali . Lepo da si vidla sluz, jaz še nisem imela bližnjega srečanja z njo. Glede savne in masaže, lepo, priznam pa, da ti zavidam . Drugače pa je pri nas akcija že cel vikend, ker mi je O test kazal močno pozitivno že v soboto, do danes pa se mi T še ni dvignila, tako da bo tudi danes veselo. No potem sva pa čisto na istem! Tudi pri nas se bo še treslo!! Primorska bo cela v potresni nevarnosti!!! Glede sluzi sem bla pa čisto paf! Končno vem, kako to zgleda!!!! Očitno so me fajn preluftal pri laparo, čeprav so rekli, da ni šlo najboljše, vidim razliko...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 27.7.2009 11:53:22 >