Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jutro. Včeraj sem imela pregled. Naj bi bilo vse OK. UZ mi ni naredila, rekla da je CTG lep in da je brez veze delat UZ . Je pa drugače mali bolan že od sobote. Ga vsak dan kuha vročina do 39. No, danes je bolje, vsaj ponoči je bilo in smo se malo naspali. Ga pa močno matra sluz in potem kašlja in kašklja in kašlja, dokler ne bruha. Se je to zgodilo zvečer in pa danes zjutraj. Sem že kot zombi. Pa še včeraj sem bila celo dopoldne na pregledu in še sama sem vozila. Sem rekla, da je bilo to zadnjič, da sem vozila.
psaša: pa mu je dr. dala kaj da ne bo tojk kašljal k naš ko to začne že vemo kaj mu je in mu takoj priskrbiva dovolj doze fleksotita in ventolina sam tvoj je verjetno fasu kakšno virozo upam da čimprej ozdravi
Danes imava pregled, upam da je res samo viroza. Imamo pa že skoz tako, ko je bolan in kašlja, da potem to sluz izbruha.
se mi kar smili ubožček, kr vidim svojega triletnika in pol kako se matra kašlat in potem bruha tisto sluz se mi vedno kr srce trga ko mu ne morem pomagata al pa zamenat sej pol k se pozdravi je vse pozabljeno ampak tisti trenutki so pa strašni vsaj pri nas
upam da bo se čim prej pocajtal in bo potem vse vredu
Dons smo pa res očitno kr vredu spal. Samo tele pomočnike sm pa jst res najprej v zgornjo glavo gledala,in sm že hotla komentirat da niso nč posebnega, šele pol sm vidla. Se vid da je še zgodej.
Sm že v bojni pripravljenosti za šefa gradbincev . Sm se včeri tok razburla, da me je prov bolel vse spodej.
he he, sej majo čas... ne bo nikamor ušel tale zajtrk..
sorči, nisem vidla da si že objala seznamček popravljen... sem pa vse skup objavla
kaj pa že delaš budna?? ne morš spat al te je sonček zbudil??
za z-majčke se strinjam - če ma kera k je že rodila željo da se odprejo naj pove, pa bomo to takoj uredili
nč hudega za seznamček,bolje večkrat kot manj...
Zbudil me je pa sin in tudi sonček ja,se že veselo otopljuje ozračje zunaj... Upam da bo tud popoldne tako da bomo zunaj ker zdaj čez vikend ni bilo nič lepega vremena...