Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Kar se plodovnice tiče, sm enkrat brala na Pušenjakovem forumu, da smo ženske preveč panične, da panika bi bla, če bi to tok iztekla da bi mele jogi čist moker, oz. hlače in da se tega ne da zgrešit. Sicer pa kokr vem, otrok že z lulanje nekoliko nadomesti plodovnico.
cveki sej si imela pregled zdele enkrat...a ni izmerila mv??
ne mi ga ni, sam v januarju mi ga je k sem mela odstoljeno posteljico, od takrat naprej pa mi ni nič mirla, ve skojz neki govorite o tem, pa o vagionalnem UZ, pa ctg sam jz tega pr svoji še nisem doživela, na vsakem pregledu sam srček poslušave in to je to
Kar se plodovnice tiče, sm enkrat brala na Pušenjakovem forumu, da smo ženske preveč panične, da panika bi bla, če bi to tok iztekla da bi mele jogi čist moker, oz. hlače in da se tega ne da zgrešit. Sicer pa kokr vem, otrok že z lulanje nekoliko nadomesti plodovnico.
jah da se jaz povem eno tako smesno izkusnjo...k sem mislila da mi ze odteka... moja srcka sem stradala en lep cas pol pa akcija a ne pa en tak prijeten polozaj sva izbrala da je "zalogico" dost globok poslal...in mi je pol kr en lep cas vn teklo...takrat se je se moj ustrasu da ni kej ušpicu pa je on pol en cajt štrajku....
ne mi ga ni, sam v januarju mi ga je k sem mela odstoljeno posteljico, od takrat naprej pa mi ni nič mirla, ve skojz neki govorite o tem, pa o vagionalnem UZ, pa ctg sam jz tega pr svoji še nisem doživela, na vsakem pregledu sam srček poslušave in to je to
jaz nebi imela nic od tega...ce nebi bila u bolnci...drugac bi sam meter raztegnla pa izvide od lab pogledala
jaz nebi imela nic od tega...ce nebi bila u bolnci...drugac bi sam meter raztegnla pa izvide od lab pogledala
Jutro klepetulje. Za nazaj nisem vse brala ker je preveč. Bom mal kasnej. Mam eno vprašanje. Sej mogoče ste to že obdelale pa sem spregledala. Kaj nardit če sva zgubila z lubijem tisto potrdilo za prisotnost pri porodu. Ker mam komi 19 mes starega sinčka se nama ne da še enkrat v materinsko šolo hodit. Sej ne vem al sva ga res zgubila al so pa ta papir kar v porodnišnici zadržali. Pa še to če kera ve kolk je treba v lj zdej plačat če hočeš da je očka pri porodu?
Jutro klepetulje. Za nazaj nisem vse brala ker je preveč. Bom mal kasnej. Mam eno vprašanje. Sej mogoče ste to že obdelale pa sem spregledala. Kaj nardit če sva zgubila z lubijem tisto potrdilo za prisotnost pri porodu. Ker mam komi 19 mes starega sinčka se nama ne da še enkrat v materinsko šolo hodit. Sej ne vem al sva ga res zgubila al so pa ta papir kar v porodnišnici zadržali. Pa še to če kera ve kolk je treba v lj zdej plačat če hočeš da je očka pri porodu?
tm okol 25€ je treba plačat če očka nima papirjev če pa ima pa tm okol 15€ saj tako sem jaz obveščena
se mi zdi da je tam nekje 17 eu...pa ce bosta sla tja kjer imate predavanja mš in poves da sta ze bila in da sta zgubila vam ga bomo ponovno napisale in vama ni treba se enkrat cela predavanja cez dat
dobro jutro čveke, za 4. del. Sem že tukaj imela dosti dela, da sem vse prebrala skozi.
FLASK_A za starševski dodatek lahko tudi že prej daš vlogo notri, ne komaj po rojstvu. Jaz sem dala že prejšnji mesec istočasno kot za paket oz. denar.
izcedek to tudi mene muči. mam nonstop mokre hlačke, sem jaz tudi že bila v paniki, da ni plodovnica, pa je pol blo vse ok, še je je dovolj.
torbo si pa tudi jaz že počasi pripravljam, nekaj stvari že imam notri.
tekočine pa jaz zelo zelo premalo spijem. imam zaradi tega tudi probleme z urinom. skos ko me pošlje v laboratorij je pol nekaj narobe, vedno nekaj najdejo. Ne morem se prisilit, da bi več pila, ker sem pol tak napihnjena, pa me vse tišči.
Ko ste napisale 3. stran sem napisala prispevek, pa mi ga je vn vrglo . Zdaj pa ne bom na dolgo. Danes opravila LAB, vodo/urin, bila na sokecu in čokoladno-bananini torti s prijateljico! mmmmm je bla njamsi!
Glih gledam Mein Baby...še kaj polej napišem!