Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:19:46
Samsa
trkam, da ne... sem te pogrešala - pa moje cote tudi ( si želijo spoznat likalnik )
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:21:36
RMRM
I.daisy - čestitke tudi Anžeju in Ažbetu za 10 mesecev
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:21:51
Samsa
ooooouuuuuujjjjjjeeeeeeeaaaa.. ninny... zaenkrat ne bom rabla inštrukcij pri obračanju ... mogoče čez nekaj strani
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:22:18
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa ooooouuuuuujjjjjjeeeeeeeaaaa.. ninny... zaenkrat ne bom rabla inštrukcij pri obračanju ... mogoče čez nekaj strani
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:22:50
l.daisy
aaaaaaaaaaaaaaa, sej reeeeeeeeees... o madonca... 10 mesecev... ne morem verjet... k da bi se včeraj zvijala od bolečin v porodni... hvala, hvala...
_____________________________ 28.05.2008: 1 + 1 = 4
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:23:03
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM I.daisy - čestitke tudi Anžeju in Ažbetu za 10 mesecev se podpišem pod to... kam čas gre pa od saše je že tudi 10 mesecev... res gre hitro... čestitke tudi njim
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:26:50
RMRM
Moram še Lukcu mal več smeškov pripopat, da ne bo zamere Luka, še enkrat vse najboljše
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:30:12
Anonimen
Čer čer.
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:31:55
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čer čer. ooo čvekica... čer čer
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:33:18
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Moram še Lukcu mal več smeškov pripopat, da ne bo zamere Luka, še enkrat vse najboljše Luka, tudi tebi vse naj naj...
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:36:32
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čer čer. ooo čvekica... čer čer Ja, žeja me muči , zato sem brez besed
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:38:09
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čer čer. ooo čvekica... čer čer Ja, žeja me muči , zato sem brez besed cev potegni iz pipe
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:41:00
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čer čer. ooo čvekica... čer čer Ja, žeja me muči , zato sem brez besed cev potegni iz pipe No, poročilo mojega: sem šel glih mim računalnika, pa sem še pogledal kdo je kej na FB.
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:44:36
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čer čer. ooo čvekica... čer čer Ja, žeja me muči , zato sem brez besed cev potegni iz pipe No, poročilo mojega: sem šel glih mim računalnika, pa sem še pogledal kdo je kej na FB. in kaj je ugotovil?
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:47:38
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čer čer. ooo čvekica... čer čer Ja, žeja me muči , zato sem brez besed cev potegni iz pipe No, poročilo mojega: sem šel glih mim računalnika, pa sem še pogledal kdo je kej na FB. in kaj je ugotovil? Nič ,se me je ustrašil ,ker sem mu napisala na pogovor: halo, kaj je zdej to? usrane.
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:48:04
Anonimen
Je takoj pršu domov.
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:48:54
Samsa
Grem jaz - želim vam mirno in dolgo noč ( naj naši mali škratje čimprej prestavijo ure ), da bi bile čimmanj žejne ponoči ...
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:49:24
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Je takoj pršu domov. dobro ti to
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:49:32
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Grem jaz - želim vam mirno in dolgo noč ( naj naši mali škratje čimprej prestavijo ure ), da bi bile čimmanj žejne ponoči ... Nočko.
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:50:57
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No, poročilo mojega: sem šel glih mim računalnika, pa sem še pogledal kdo je kej na FB. moj ponavad na tak način reče... sam da on igra šah online, pa prav, da gre samo šah prestavt, pol ga pa ni eno uro dol...
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:54:19
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya kleopatra - si tukaj? jaz sem tud brala tole - in res slovenka - vsa čast Ja tukaj sem . Oj bejbe,OJ Marjetica ,kje se potepas??????????????? Sem utrujena.Smo bli v Ikei....madona kolk folka,smo komaj parkirisce dobili,kot bi blo vse zastonj. Slovenka ,tvoja poroka je bla pa v stilu,in se Pariz . Alea, to se pravi da imata dost penezev.Tut taki morjo bit . RMRM, skoda no,samo mogoce je to res en znak,vas nekdo cuva..ker je res hecno,da ti otroci zbolijo,ko se sam nekam odpravljas,po neitju -nova beseda ,pa vse ok.Sicer pa,jaz tut ne grem,zakaj bi morala ti . Didlinaa ,si se naprala,napila......najedla Samsa,Ninny ,kako kaj.Ninny,zakaj imas tolk postov?? Luka,za 10m
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:54:59
Anonimen
Ah, ti deci Moj je šel sam do gasilnega doma kamijon nekej popravt, pa ga dobim na FB matr je prskakal domov po hitrem postopku:)))
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:55:58
Anonimen
O Kleo
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:56:17
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Čer čer. ooo čvekica... čer čer Ja, žeja me muči , zato sem brez besed cev potegni iz pipe No, poročilo mojega: sem šel glih mim računalnika, pa sem še pogledal kdo je kej na FB. in kaj je ugotovil? Nič ,se me je ustrašil ,ker sem mu napisala na pogovor: halo, kaj je zdej to? usrane. A USRANE tut??............drugac pa dobr si ga
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:57:29
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ah, ti deci Moj je šel sam do gasilnega doma kamijon nekej popravt, pa ga dobim na FB matr je prskakal domov po hitrem postopku:))) Samsa, nočko
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Dojenje.Admin Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?