gold fish
|
*Kaj je optimizem? Ko vidiš klošarja v parku, ki bere revijo Moj dom!* ------------------------------------------------------------ *Zakaj krava leti za policijskim avtom? Ker sta dva bika notri!* ------------------------------------------------------------ ---------------------------- *Gresta prašič in pes po cesti, pa začne padat dež. Pa reče prašič: "pasje vreme", pa reče pes: "ja, svinjsko lije...!"* ------------------------------------------------------------------------------------------ *Zakaj Črnogorec sedi na pločniku pa joka? Usedu se je na žebelj, pa se mu ne da vstat!* ------------------------------------------------------------------------------------------ *Zakaj se blondinka, ko hujša, maže s PRILOM? Ker je odličen v boju z maščobo.* ----------------------------------------------------------------------------------------- *Kakšna je razlika med Hitlerjem in pralnim strojem? Hitler je imel še program za obešanje.* ------------------------------------------------------------ *Se sprehaja želva po cesti, pa jo oropa 12 polžev. Pride policija. Želva: Joj, se ničesar ne spomnim, je potekalo vse tako hitro .....* ----------------------------------------------------------------------------------------- *Gresta dva klošarja v park, pa prvi vpraša: "Imaš zraven star kruh za golobe?"...... ..... "Ne, jaz jih jem kar brez kruha!"* ------------------------------------------------------------------------------------------ *Grejo 3 muhe v gostilno. Pa prva naroči drek pa česen, druga naroči drek pa čebulo, tretja pa pravi, da bo samo drek, da ji ne bo iz ust smrdelo.* ------------------------------------------------------------------------------------------ (Lol ta je tok uriginaln :P) *Kako spoznaš ženina na bosanski ohceti? Med vsemi ima najlepšo trenirko.* ------------------------------------------------------------------------------------------ *Pride policaj k grobarju in mu reče: "Francl, a ne bo ta jama premajhna?" Grobar mu jezno odvrne: "Zapri gofljo, tebi jih je že veliko ušlo, meni pa še nobeden!!!* ----------------------------------------------------------------------------------------- *Dihur vpraša ježka: "Sem kosmat, imam dve beli črti in smrdim. Kdo sem?" " ČEFUR!" , odgovori ježek.* ----------------------------------------------------------------------------------------- *Kaj je rekla blondinka, ko so ji rekli, da ima v glavi vakuum? Bolje to kot nič!* ----------------------------------------------------------------------------------------- *Policaj pride v picerijo in naroci pico. Natakar vprasa: "Vam jo razrezem na 4 ali 8 kosov ?" "Kar na 4, 8 jih ne bom mogel pojesti."* ----------------------------------------------------------------------------------------- *Katera so najhujša tri leta v življenju povprečnega Črnogorca ? Prvi razred osnovne šole.* -----------------------------------------------------------------------------------------
|