Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

me like it, jz mam rada urejeno.
, ko ga drugač ful poje. No bomo videli kaj bo proti večeru. sedaj je pa brez vročine
otroka z 40 stopinjami vlečeta gor (medtem ko sem jaz šla po una dva) pa sem jima naročila naj bosta pri nas, ker sem dopoldan kurila (imava svojo peč) pol pa pridem gor hladno njo pa zavito v 4x prloženo termoflis koco, pa čudno da kakaega vročinskega ni fasala. pa lepo sem jima rekla naj bojo spodaj. in pol me čudno gleda ko otroka vun s koce dajem. pa v 15 minutah ji je padla vročina prej se jima je pa skor skuhala. kot da ne bi mela 4 otroke no. včasih jima kaj naročim pa glih kontra, pol se pa z mojim pičima. ne data si nič dopovedat.
.
v avtu. Pa zgleda nič kaj zaspan, sem se že hecala, da mu je tašča dala redbull za pit (ene 3 urce je bil pri njej, z Mitjem 1,5 ure tam pri tašči, potem pa sam), no upam, da tolk pa ni no. Jaz sem tako nezaupljiva od tistega dogodka s kinderjajčkom in lizikami, matr. No pa še menili smo se, da bo poleti pazila Tiana. Saj me je kar majčkeno strah, samo kaj pa čem.