AAA
|
Živijo čveke IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: ksenci IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Almera Tako, da gremo na http://www.tekzazenske.si/ iskat nove Katera gre z menoj? Mirjam, Majuška, ... To je še zadnja kaplja čez rob, zakaj ne grem. Me kolegica prepričuje, pa se uspešno upiram. Zdaj me je pa tole dokončno prepričalo, da ne grem. Bom šla pa navijat, ni problema. pa medve imava izgovor zarad nohtov ne morava tečt Jap, vidš, pa je res tisto kar pravijo: vse je za nekaj dobro. Roko na srce, saj ne bi pretekla niti pol km. Jaz bi se kar temu klubu pridružila. Namreč nikoli nisem marala teka in sploh nimam nobene kondicije. Vendar bi rada malo začela z neko rekreacijo vsaj da malo kondicije dobim. Komaj prisopiham doma po stopnicah. Dopust: jaz sem v enaki situaciji kot ti 3glu in če ne bi mogla koristiti lanskega dopusta, bi mi šefica že lansko leto to povedala in tudi letos sem ji to omenila. Ker pri prejšnji nosečnosti me je opozorila, da bi ga mogla koristiti vsaj 2 tedna pa ga nisem mogla zaradi dela in mi je obljubila, da ga prenese, je rekla da mi podpiše, če hočem. 3glu: nisem vedela, da si z našega konca, z Broda mislim, še kaj hodiš tu naokoli? Aneju je tem. končno padla. Sva bila sedaj dva dni pri P na kisiku in ventolinu, pa še doma mu ga moram dajati še tri dni .Upam, da potem bo ok in bo sonček in bomo šli končno spet malo ven. Danes pa končno srečanje na našem koncu, pa nisva mogla iti. Luštne slikice. Drugič bova tudi midva na njih. Upam. Aneju se pa danes fuuulll kolca zdaj že ene 6. tič danes
|