glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: ksenci pravi marko da vsak tedn napiše kakšno poročilo za CSD, pa nikol nč ne nardijo, kr še vedno znova kličejo policijo. v večini pa kličejo sosedje in primeri so res nečloveški:mati pretepa otroke, oče lavfa z nožem za sinom po dvorišču, starša pijana in se pretepata,.. nč, me lubek meče dol. se je že naveliču lepe slike Tv-ja. Tudi v vrtcu smo pisarili na CSD, pa nikoli nič. Je novi partner mame ugašal cigarete na njenem sinu, ona nič.. Ali pa se je mati drogirala, za otroka skrbela njena 85-letna mati - nič. Moj dragi večkrat reče: vse CSD-eje v eno hišo, pa bombe notr zmetat. Malce bi morali dvigniti ritko, pa na teren. Mimogrede: kako Marko in tista obtožba?? joj to je pa res grozno no. Poznam pa obraten primer, se eni kolegi niso dobro razumeli s sosedi, so imeli žurko en vikend, rojstne dneve, pa jih je blesava in čudna soseda (je tudi znana po tem) prijavila, da mož tepe otroke in ženo. In so imeli cele ****rije s socialno, so jim težili sto na uro. Sta morala oba podpisati par izjav, da nič ni res, je šla socialna v vrtec, do zdravnice, povsod, jaz poznam oba, sem dol padla ko sem slišala, ker vem, da sta ok.
|