neboglasnica
|
Dober večer ali pa je že jutro??? Ne bi vedela, noči ni bilo, pa še peščeni vihar je v mojih očeh... Flower: post - bi se ga držala, če bi zdržala... Lex: tudi jaz sem dva dni nazaj Stašu v alpsko mleko zamešala zdrob. Pa mu ni nič. Kaj pa naj bi ti naredila, če je pa zmanjkalo tvojega mleka. Ah, daj nehaj no, včasih smo že pri treh mesecih domače kravje mleko dajali otročkom, razredčeno z vodo. Upam, da je lepo prespala noč. Zimska: tudi Staš potrebuje red, tako imamo lep spanec. Pri vseh treh je bilo tako. Jaz sem se držala nekega reda, pa so se ga otroci tudi. In naš Staš je v globokem vozičku še kaj spal, medtem pa ko v mareli sploh ne. Ne zna spati niti v naročju, tako da on potrebuje samo posteljo. Blacky30: veš kaj je meni sestra nekoč rekla, ko sem bila čisto preč, ker moja sodelovka je s familojo ves čas naokrog, pa evs čas jamrajo, da so brez denarja. Da mi, ki živimo v hiši, ne potrebujemo toliko letanja naokrog, da se mi umaknemo drug pred drugim v kakšno sobo, če pa si v stanovanju, pa je vedno kak hrup prisoten (sosedje gor, dol..). Je pa tudi res, da sem jaz pri prvem otroku bila tako leteča kot je , pri drugem mnogo, mnogo manj, pri tretjem bi bila pa najraje ves čas doma. Pa še leta...
|