Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Mi smo jo kar doma izdelali in postavili, je moj kupil lesene plošče pa take tannjše "tramove" in sta jo pote z dedijem sama skup zabila. Dedi je še naredil okna iz nelomljivega stekla, ter lesena polkna in vrata, zdaj še samo letos treba položit deske za terasi in to jwe to. Ja pa ati je še streho položil. Velika je pa cca. š: 1,5m D:1,5m V:1,6m, plus terasa še dodatnih 0,5m. Bom kasneje še probala slikice pripopati.
no evo jo v izvirniku.....mi smo se še malo poigrali z barvami....
pa pod hišo je še ogromen peskovnik s podestom, ki gleda ven kot neka terasa....dokupili bomo pa še tobogan na zadnjo stran in namesto te baby gugalnice pride ali disk ali lestev....bomo videli, kakšne bodo trenutne želje našega mulčka....pa plastične rože si je že nabavil za teraso
pa bolj v morskem stilu bo, ko bo gotova.....se je že oskrbel z vsem potrebnim: slikcami, ribiškimi mrežami
< Sporočilo je popravil rija -- 11.4.2009 0:11:05 >
vsa čast tistim, ki znajo take stvari ustvarjat! Eni smo pa res pisarniški molji, pa bi se radi kaj takega naučili. Obstajajo kje navodila in načrti za home made igrala
vsa čast tistim, ki znajo take stvari ustvarjat! Eni smo pa res pisarniški molji, pa bi se radi kaj takega naučili. Obstajajo kje navodila in načrti za home made igrala
Na forumu "pod svojo streho" najdeš nekaj malega. Tam je en ati naredil hiško na podstavek od palete. Tako bomo najbrž naredili tudi mi. Gledam pa tudi že narejen variante in računam kaj pride ceneje. Doma imamo nekaj materiala, ker smo pred kratkim zidali pa bi se še kaj našlo.
Mi smo se odločili za TOLE. Je dokaj ugodna glede na to, da te že sam material za izdelavo kar nekaj pride. Pobarvali jo bomo pa sami pa še nekaj dodelave je potrebne.
Zeloooo lepo!!! Mene pa zanim, kakšen je bil na koncu dejanski strošek - komplet (les, barva, dodatki...) Hvala... Lp
osnovna hišica je bila skoraj jurja, končna cena. mi smo jo letos dobili podarjeno, skupaj z barvo, dekoracijo, podaljški, kovinskimi nosilci, betonom nas je prišlo še ca. 200 eur.
Ja, to ni poceni zadeva te hišice. Naša še sicer ni dokončana, manjkajo ji še gugalnica. Pa vrata na peskovniku, da jih bo lahko sam zapiral. Zdaj je namreč samo še folija.
Moja mati in ostalo sorodstvo so našima dvema za rojstni dan kupili tole Jungle Jim Cabin hiško s toboganom. Kupi se kit z načrtom in vsemi nelesenimi deli, ki stane okol 130 EUR, tobogan je 100 EUR, potem pride pa še les okol 200 EUR, surov oblan. Pol je pa potrebno to po načrtu nažagat, prebarvat, zabetonirat temelje in postavit. No mene je pa barva in material za temelje prišlo še dodatnih 120 EUR. Skupaj še vedno pol ceneje kot predračun od enega slovenskega privatnika. Je pa kar zahtevno in tega en ki ni nikol žage in vaservage držal v rokah ne more postavit. Svedri, ki so zraven so tudi neuporabni, tko da je dobro imet svoje.
Zgleda pa zelo lično in sicer takole, spodaj pride še peskovnik, ampak ga še nisem preselil: