Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Clara, se samo spakiramo in gremo en krog. Mogoče se spet srečamo.
težko ker sva danes oba bolj boga . Jaz imam neke prebavne težave, Marku pa ne vem kaj je-je pa siten kot hudič
Mi smo tudi doma. Si ne upam ven, ker ne vem, če bo vreme zdržalo. Moja dva sta že od včeraj tako sitna. Samo stran se obrnem in je nekaj narobe. Danes mi je Eva že celo omaro cunj ven zmetala, celo kopalnico zalila, polulala se na preprogo,... Stalno pa hodim za Jašem ker se ob vsaki nekaj centimeterski oviri na noge postavi, na rit se pa še ne zna nazaj usest.
Upam da bo s tabo kmalu bolje. Si kaj takšnega pojedla, ali kakšna viroza?
PikicaStonoga, sem pogruntala kdo si. Sem te na FB dodala. Si taprava?
No vidiš kje se najdemo, pa se osebno sploh ne poznamo, samo tko pa vemo ena za drugo a ne ;) ...mamo mamice očitno tako pridne otroke, da mamo čas še za FB in RR! :)
RE: mamice iz medvod in okolice 13.5.2009 21:34:06
petrax
PikicaStonoga dobrodošla med nami! Ja res smo velike klepetulje, no vsaj zdej nam je ratal do 4 strani pridt. Se vid da je tud lepo vreme, mi smo skoraj skoz zuni.
Se spomnim da je bil pred jurčkom trampolin, letos ga pa res še ni. No mi ga tud letos še ne bomo uporabljal, razen če grem jaz gor .
Drugače pa se mi še kar mučimo s temi zobki, ni jih pa ni. Se mi zdi da bo mali prej shodu, k dobil zobke. Se že tako na noge postavlja, kavč mu je opora. Pa sam da ga primem se že dviguje.
No kdaj se zdej kej dobimo? Al bomo spet odlašale? Oblubm ne bom zahinavla, razn če nimam že zdej kej zmenjen
RE: mamice iz medvod in okolice 14.5.2009 12:29:28
tejkaz
Dan
Mi smo že eno rundo okoli Medvod. Tamalčka spita, jaz pa malo za računalnik, pa stanovanje pospravit, pa kosilo pripravit,...
Petrax, kadarkoli se lahko dobimo. Mi smo zdaj zdravi (smo imeli danes kontrolo in je vse ok. Je zdrava da bolj ne bi mogla biti), tako da lahko že jutri. Naš se tudi postavlja na noge, pa kobaca. Prav spreten je že. Imamo pa že 6 zobkov.
RE: mamice iz medvod in okolice 17.2.2011 14:46:37
cowgirl
sem šele zdej vidla tole temo... pa sem na RR že sto let ;) septembra bom za kakšno akcijo v telovadnici. prejšnjič sem hodila na telovadbo za mamice z dojenčki Zavoda Tamala in je bilo super, tud potem smo se babe odvozičkale do Stana, pa se še tam mal kofetkale in čvekale... če bo katera zainteresirana tud za kakšno vozičkanje poleti... naj se javi. PS. rodim maja
a kul. Bomo hodile seveda, pol pa obvezno kavica. Jaz že komaj čaka, čeprav sem še čist na začetku ;) da bo moj 30.9. ven pokukal. Sem pa drugače iz Žleb, iz kje si pa ti cowgirl? In je to tvoja prva
danes me pa prvič tako močno v trebuhu napenja in špika, da me je kar malo strah. trebuh imam tako napet kot da bi bila že tik šred koncem. se je to že kateri zgodilo? cowgirl moj oči živi v goričanah :) jaz sem pa iz žleb.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?