Grahec
|
Lia ..... a jih je dovolj, da je vse OK? Mi smo fajn, danes sva se potepali in sem malo zapravljala in ji kupila en lustkan body pa dvojne pajkice, potem pa sem še eno kratko majčko pa pajkice (če bi vedela ji prej ne bi dveh kupila) dobila v dar, ko sva šle z Lucijo eno pridno punčko pazit, ki sem jo včasih pazila prek študenta, pa je mamica noseča in jo ima doma, ampak je imela ene težave in je morala skočit k g. pa je ni imel kdo varvat. K sreči je z njeno pikico vse OK! Je ta punčka Luciji dve ure pela pesmice, sta bili tako luštni, da mi je prav žal da nisem imela fotoaparata in jaz trapa sem še na telefonček ju pozabila poslikat, ker si nisem spomnila, da nimam več predpotopnega in da se s tem da fotkat. Fredov obroč - Ga imam. Ni bil še v uporabi, je pa nečak v njem res užiival že kot mali . Otročka lahko daš not, ko res samostojno drži glavico. Samo naj pa se ne bi kopal vsaj do 6 meseca v bazenih, razen morda na organizirani vadbi (po 4 mesecu), ki jo naredijo tedaj, ko ravnokar menjajo vodo in še to le v določenih bazenih, ki spolnjujejo stroge standarde, da lahko izvajajo kopanje dojenčkov. V morju se dojenčki lahko kopajo načeloma tudi prej, a kaj ko je pa premrzlo (grelko malo pomaga, prav veliko pa tudi ne.) Vsekakor, če greste v bazen, vsaj vsakič zelo natančno umijte, ko pridete z vode. (pediater tako pravi ) zaprtje - s tem nimamo težav, Lucijo pa enako kot mene zelo napenja kumina -kimelj, ko sem ji dalča baby čaj jo je res zelo napenjalo pa kakat ni mogla. Zdaj ji dam samo vodo pa je Ok.