yania
|
Ojla... čestitke vsem za obmesečnice dobro da Maksu ni bilo kaj hujšega...ja nepredvidljivi so tile malčki...mene je od bratranca tamalček, ko je imel 3 leta in sem bila noseča nekje 4 mesece udaril potrebuhu....še sreča da nekje pri popku, oz.še višje...je pa z vso sili pritegnil, da sem se tako ustrašla, in sploh ni bilo časa reagirati, le trebuh sem naredila trd (prepona)....ma je hotel probati, ko smo mu 10 minut nazaj rekli, da imam noter dojenčka in da naj ne meče vsepovsod igrač, da ne bo kaj na mojega bušija padlo, in da se dojenčku lahko kaj zgodi.... ja še sreča da ni nič bilo, me je pa kar trebuh bolel in sem bila v strahu, saj sem to verjetno že takrat napisala....treba je biti pazljiv... A vam nekaj povem????....a??? moj mali je spal danes -no včeraj zvečer ob 21.00 (pojedel) in omagal do 7.00...točno ob 7.00 se zbudi in veselo čeblja...ko me je zagledal v špostelji se je pa tak smejčkal....no, sva se šla še previti in obrazek umiti, šele ob 7,30 pa je jedel....priden, a ne?....nato je omagal še za urco, pa sva se mal poigrala...no ob 10.30 je spet jedel, sem ga dala v kratek bodi, dekica čez in omagal...pa še zdaj spi......sem šla po tamalo, nahitro, ker ni nobenga doma, Timona ša nisem hotela buditi, v 10 minutah sva bile nazaj, in spiiiii....itak je na moji postelji na sredini in igračke ima poleg sebe...ko se zbudi samo čekira-levo-desno....ma zdej so najbolj luštni...res... bom kako slikico nalepla....