Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 31.5.2009 19:44:21
felix7
srečanje ljubljanskih marčevk, torek, 2.6. ob 10h, v Čolnarni ali Cityprku (odvisno od vremena):
yania =jasna= felix7 Grahec
Niso še potrdile: helimaša julam Nina00
Še kdo?
Torej, zdajle sem gledala vreme. V torek bo sicer lepo , ampak bo zjutraj samo 10 stopinj. A mislite, da bo ob 10h zjutraj že za zunaj sedet? In pa drugo vprašanje - a je Čolnarna sploh odprta tako zgodaj??? City park definitvno je...
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 31.5.2009 21:45:51
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_
Nobady a vidva s Tajem hodita h pedijatru v sevnico h kolman krapeževi??
ne, lahko bi, samo se potem nisva odločila, ker imamo pol ure vožnje, do radeč je pa slabih 10min... samo je pa slaba stran da je v radečah prediatrinja samo ob sredah, tako da če je otrok blan moraš it k splošnemu zdravniku - če ne moreš počakat do srede...
samo ne vem pa katera pediatrinja hodi vsako sredo - mogč je to ta - kolmanova... ne vem kko ji je ime ...
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 31.5.2009 21:59:16
NoBady
naslednji otroček-- ka že razmišlate o naslednjem? ma js sm že rekla, da kakih 5,6 let sigurno ne... res da bo dost velika razlika, ampak se bom lahko vsakemu posebej dovolj posvetila, ker sem pri mojih nečakinjah videla - 3leta in 6let, da nimam zadost živcev in potrplenja za dva mala vragca...
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 31.5.2009 22:06:59
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady
naslednji otroček-- ka že razmišlate o naslednjem? ma js sm že rekla, da kakih 5,6 let sigurno ne... res da bo dost velika razlika, ampak se bom lahko vsakemu posebej dovolj posvetila, ker sem pri mojih nečakinjah videla - 3leta in 6let, da nimam zadost živcev in potrplenja za dva mala vragca...
ja, al pa moja svakinja - avgusta bo rodila, tretjega fantka, starejša dva bosta takrat stara 3 in 1,5 let... pa sama je za vse, ker ma tazga moža...
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 31.5.2009 22:29:09
julam
TV - naša bi si vrat zlomila, sam da bi vidla TV. Ampak že fanta kričita, da ne sme, ker je še premajhna - s kakšnim užitkom to izjavita .
Naslednji - sem si zadala cilj, da najprej končno spesnim doktorat, potem pa še enega - imam še 2 leti časa, pa še ne vem, kako mi bo zneslo s tremi paglavčki. Potem pa mislim, da mi leta ne bodo dovoljevala več. No, bomo videl, stvari se lahko hitro spremenijo.
Srečanje - Felix, sem ti v ZS odgovorila.
Končno sem kupila sleepy wrrap in z malo že trenirava nošenje. Sva bili parkrat že zunaj, zdaj se moram pa še navadit z njo v naročju fanta po naselju lovit. Pa kakšen hribovski izlet bo končno lahko padel .
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 31.5.2009 22:35:58
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: julam
Naslednji - sem si zadala cilj, da najprej končno spesnim doktorat, potem pa še enega - imam še 2 leti časa, pa še ne vem, kako mi bo zneslo s tremi paglavčki. Potem pa mislim, da mi leta ne bodo dovoljevala več. No, bomo videl, stvari se lahko hitro spremenijo.
o ful si pridna, doktorat pri treh otrocih
sem vidla ZS, jest sem tudi bolj za Citypark, počakajmo, da vidimo mnenje ostalih. Bo bilo pa fino, da se nam pridružiš
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 31.5.2009 22:42:29
julam
IZVIRNO SPOROČILO: felix7
o ful si pridna, doktorat pri treh otrocih
sem vidla ZS, jest sem tudi bolj za Citypark, počakajmo, da vidimo mnenje ostalih. Bo bilo pa fino, da se nam pridružiš
mah,sem bolj tihe sorte, tko da... sicer pa, ne upam nič obljubljat
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 31.5.2009 22:44:21
julam
mleko: moja izkušnja za tiste, ki ga imate skoraj premalo - jaz pijem brez alko pivo in DELUJE 100/h. Res, sem celo masitis fasala po prvi piskni - no, takrat mi ni bilo smešno
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 31.5.2009 23:18:35
felix7
srečanje ljubljanskih marčevk, torek, 2.6. ob 10h, v Čolnarni ali Cityprku (odvisno od vremena):
yania =jasna= felix7 Grahec
Niso še potrdile: helimaša julam Nina00
Še kdo?
Torej, zdajle sem gledala vreme. V torek bo sicer lepo , ampak bo zjutraj samo 10 stopinj. A mislite, da bo ob 10h zjutraj že za zunaj sedet? In pa drugo vprašanje - a je Čolnarna sploh odprta tako zgodaj??? City park definitvno je...
mnenje polovice zainteresiranih je, da je Citypark primernejši . Dobimo se torej v Cityparku!
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.6.2009 7:42:33
tasa_m
dobro jutro, kaj a še vse spite?? Mi smo že gor ker se je Lija odločila da nebova več spali od 6.40
Tak da zdaj sem si kafe shuhala, pa kruh pojedla zdaj pa greva počasi že ven.. Sicer ni sončka,je tako čudno vreme ampak bomo se pač oblekli bolj zimsko Jaz pa sem že menjala zimsko kolekcijo za poletno, zdaj pa spet iz omar ven vlačim stvari, ko je bolj mrzlo..
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.6.2009 8:44:21
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_
Nobady a vidva s Tajem hodita h pedijatru v sevnico h kolman krapeževi??
ne, lahko bi, samo se potem nisva odločila, ker imamo pol ure vožnje, do radeč je pa slabih 10min... samo je pa slaba stran da je v radečah prediatrinja samo ob sredah, tako da če je otrok blan moraš it k splošnemu zdravniku - če ne moreš počakat do srede...
samo ne vem pa katera pediatrinja hodi vsako sredo - mogč je to ta - kolmanova... ne vem kko ji je ime ...
ja to je ista... sem mislila, da hodiš v sevnico , ker sem videla v seznamčku da se ravno tako vsako sredo vagata ... pa v sevnici v svoji ordinaciji ima tudi vsako sredo posvetovalnico...
10 min imaš do radeč iz katerega konca pa si potem?? sem mislila, da si v centru doma namreč jaz sem doma blizu lovske koče
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.6.2009 9:10:31
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi naslednji dobre ste, da že razmišljate o naslednjem otročku . Jaz bi še malček počakala, tam nekje da tega spravimo do kruha .
Tam okoli 8m mu boš že lahko dala košček kruha v roke, da ga gloda. In potem v nove boje!
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.6.2009 9:11:35
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*
Evo.. js sm si drznla malček seznam uredit (slike sm dala direkt pod podatke, ker se mi zdi tako bolj pregledno)... upam, da Najaa ni jezna, ker se mešam v njeno delo pa tudi vse ostale upam, da niste jezne
A veš, da sem že sama razmišljala, da bi tako naredila? Super, si mi prihranila čas. Zdaj vem, zakaj nisi imela časa za klepet na fb.
Glede tistih, ki jih ni, pa ne vem. Sem misla, da jim damo še malo časa, pol pa res brisanje, ker nima smisla.
me ne čudi... sm že navajena, da enako razmišljava pa da vse veš o meni js upam, da si boljše še pikapoke zate
Hvala. Sem malo boljše, ampak še vedno ne morem bit dolgo pokonci.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.6.2009 9:12:17
Najaa
mleko: moja izkušnja za tiste, ki ga imate skoraj premalo - jaz pijem brez alko pivo in DELUJE 100/h. Res, sem celo masitis fasala po prvi piskni - no, takrat mi ni bilo smešno
Mogoče pa pri meni ne deluje, ker pijem navadno pivo, z alko? Bo treba probat še tega...
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.6.2009 12:15:37
KOKICA32
mirena- ka ima že kira to? jaz imam in imam zdej že 9dni ... vsaj zdi se mi da je to, ampak nimam nobenih krčev, nobenih bolečin sam krvav rahel izcedek je... ima kira kej podobnega?
mhm, baje lahko traja tudi do pol leta... upam, da se ti zrihta, ker kot sem že enkrat pisala, polovici žensk je super, druga polovica si jo pa po pol leta ven vrže...
Jaz jo imam od začetka maja, pa se mi tudi non stop nekaj maže..a me je G na to opozorila, da lahk tudi 6 mesecev traja, da se ustali... Kupila sem si tiste dnevne vložke tanga, pa lahko komot tudi tangice oblečem.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 1.6.2009 12:15:43
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Midva sva prišla iz MB, kjer sva imela kontrolo kolkov! Sedaj pa smo BREZ teh smotanih plenic! kak sem srečna, sem ga kar v H&M peljala in mu nekaj kupila! Mama...
jeeeeeeeeeeeeee super da ste se rešli plenic prav paše taka odrešitev in za naše in za nas mamice. In kaj si je Valentin lepega izbral v H&M-u??