Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 8:37:03
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: yania
Mama m...ste sprobali? V banji?
ma nismo; ampak si mi dala idejo, bom prej poskusla doma kako jo noter spravit, da pol ne bo težav na bazenu al morju; edino me mal tej pasovi za zapet begajo ampak se bom že naučila; hvala ti
Rabiš inštrukcije?
Kako je Žiga? Tija je tud prehlajena... beri z nama doma.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 8:39:34
Najaa
Dobro jutro.
Naš dan se je začel že zelo zgodaj. Po napol neprespani noči je to grozno! Tija je prehlajena in je celo noč kašljala na ful, jaz sem hodila lulat kot da sem , pa še vzunaj so se eni mulci drli ob 2h zjutraj "Jugoslavijo!" So imeli barbarski pohod, saj je bilo okol smetnjaka ful razbitega stekla... ah... Tako, zdaj bomo zajtrk pojedle in šibamo ven na sonček in na in na sprehod. Nika tudi zasnje čase manj je in veliko spi, še vedno. Ponavadi ko se zjutraj zbudi, se naje in čez kako urco jo že zmanjka. Tak lepo sladko zaspi. Pa še to, ko smo zadnjič debatirale, kako nekateri zgodaj zaspijo (cita tvoja Lija in od MaJaLe mali), tudi Nika je okol sedmih že koma. Po novem.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 9:43:08
Nina00
Pozdravljene!
Naš večji fantič je spet zbolel. Ima vročino, jamra, da ga bolijo ušesa pa grlo pa trebušček,... Mislim, da je viroza, a mandeljni so precej povečani z belimi čepi, tako da ga popoldne peljemo k P, da ni slučajno angina. Sem prav žalostna, ker sem res mislila, da bo sedaj čez poletje zdrav.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 10:59:50
Grahec
Po kratkih počitnicah, se spet oglašam, nisem brala kaj debatirate, ni časa. V Brdih je bilo kar malo mučno gledat vse češnje in jih nič ne jest , samo Lucijo tako zvija po njih, da jih res nisem. So se moji stalno hecali, da moram žvižgat, ko sem jih nabirala, ampak saj itak če veš da tvojemu škodi ni problem se odpovedat nečemu, no vsaj meni ne.
Včeraj pa je bila Lucija prav nenormalno jokava, pa zaspana..., tako da sem ji temperaturo merila, pa HB ni nič povišana. Saj potem od večera naprej in danes je pa spet običajna smehica. Snoči je tudi prvič odkrila račko v kadi (prej je le malo jo gledala), včeraj pa se je prav igrala in jo z obema nogicama dvigala ven z vode...in vriskala, je bila tako simpatična.
A ve katera za kak poceni apartma ob čistem morju, primeren za 4 odrasle, dva dojenčka in enega 2,5 letnika pa da je tudi primerna plaža???
< Sporočilo je popravil Grahec -- 8.6.2009 11:10:04 >
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 13:32:53
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
ma nismo; ampak si mi dala idejo, bom prej poskusla doma kako jo noter spravit, da pol ne bo težav na bazenu al morju; edino me mal tej pasovi za zapet begajo ampak se bom že naučila; hvala ti
Rabiš inštrukcije?
ŽA boš ti inštruktorca? JA, Žiga ima rahlo virozo, prehlad in vročino; ni pa za antibiotik al zdravilo razen Calpol za zbijanje vročine; pa je rekla da naj ju za par dni ločim da đe ona česa ne stakne ma on noče ostat pri mojih brez Lee
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 14:06:12
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
MARIBORČANKE, JUTRI MED 10-10.30 SE DOBIMO V VELIKI KAVARNI !! Trezika, če ti odgovarja se nam, pridruži. Pa KOKICA tud ti si dobrodošla. no pa tudi ostale,če se boste potepale po Mb.
Bomo stara ekipa, ko smo bile še razen Perside.
Prepozno videla. Škoda! Pa drugič! Upam, da ste se lepo imele!
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 14:22:14
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec
Po kratkih počitnicah, se spet oglašam, nisem brala kaj debatirate, ni časa. V Brdih je bilo kar malo mučno gledat vse češnje in jih nič ne jest , samo Lucijo tako zvija po njih, da jih res nisem. So se moji stalno hecali, da moram žvižgat, ko sem jih nabirala, ampak saj itak če veš da tvojemu škodi ni problem se odpovedat nečemu, no vsaj meni ne.
Včeraj pa je bila Lucija prav nenormalno jokava, pa zaspana..., tako da sem ji temperaturo merila, pa HB ni nič povišana. Saj potem od večera naprej in danes je pa spet običajna smehica. Snoči je tudi prvič odkrila račko v kadi (prej je le malo jo gledala), včeraj pa se je prav igrala in jo z obema nogicama dvigala ven z vode...in vriskala, je bila tako simpatična.
A ve katera za kak poceni apartma ob čistem morju, primeren za 4 odrasle, dva dojenčka in enega 2,5 letnika pa da je tudi primerna plaža???
Vidiš, Brina pa po lubenici zvija, po češnjah pa na srečo ne. Čeprav jih vseeno vedno pojem le za pest
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 14:24:11
Nina00
Rabiš inštrukcije?
ŽA boš ti inštruktorca? JA, Žiga ima rahlo virozo, prehlad in vročino; ni pa za antibiotik al zdravilo razen Calpol za zbijanje vročine; pa je rekla da naj ju za par dni ločim da đe ona česa ne stakne ma on noče ostat pri mojih brez Lee
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 14:28:20
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00
Pozdravljene!
Naš večji fantič je spet zbolel. Ima vročino, jamra, da ga bolijo ušesa pa grlo pa trebušček,... Mislim, da je viroza, a mandeljni so precej povečani z belimi čepi, tako da ga popoldne peljemo k P, da ni slučajno angina. Sem prav žalostna, ker sem res mislila, da bo sedaj čez poletje zdrav.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 14:28:50
Najaa
Rabiš inštrukcije?
z veseljem Ena za Žigija. Tija gre pa jutri v vrtec.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 14:29:59
Nina00
Moj starejši trenutno spi, jaz sem pa že skuhala kosilo in ga delno tudi že pojedla - sem bila tako laaaačnaaa. Brina je pa moja zlata tašča peljala na sprehod in ju že dobro uro ni, tako da imam sedaj svojih 10 minut
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 14:33:10
Nina00
Ob 17h smo pa imeli predpriprave na krst. In seveda prvo kar je duhovnik vprašal je kdaj se mislila poročit? Moj pa mu odgovori da imama to v planu ampak še ni datuma. Hmmm, jaz nič ne vem da je to v planu sem se že spraševala če se mogoče ne misli z mano??
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 14:36:58
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00
Ob 17h smo pa imeli predpriprave na krst. In seveda prvo kar je duhovnik vprašal je kdaj se mislila poročit? Moj pa mu odgovori da imama to v planu ampak še ni datuma. Hmmm, jaz nič ne vem da je to v planu sem se že spraševala če se mogoče ne misli z mano??
pri nas pa je rekel župnik sej poročila se bosta ne, pa moj ja itak.Midva se ženiva čez eno leto Mi je všeč junij
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 8.6.2009 14:37:44 >
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.6.2009 14:41:36
felix7
Ob 17h smo pa imeli predpriprave na krst. In seveda prvo kar je duhovnik vprašal je kdaj se mislila poročit? Moj pa mu odgovori da imama to v planu ampak še ni datuma. Hmmm, jaz nič ne vem da je to v planu sem se že spraševala če se mogoče ne misli z mano?? A katera ve, zakaj mora pri krstu imeti 2 imena??? Je naštel neka taka čudna imena zraven Lije da smo se z botri sam pogledali in se začeli smejat. Pol pa smo ga vprašali, če je lahko Rozalija in je potrdil. Rozalija je bila namreč moja oma, katera mi je pomenila največ na svetu in je zdaj med in čuva na nas!! Tak da sem si kr odahnila da bo krščena pod Rozalija in ne neka Amalija ipd.
Taši, povej, kdaj pridemo riž metat . To, da bi moral imeti otrok 2 krstna imena, pa prvič slišim... Jaz ga nimam...