Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 19:24:53
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja
A pa ji morje ne bo prehladno? Mojo pupo namreč že pri 37 st. začne zebst!
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
Lolita.. a v morju pa se lahko kopa??
Ja P je rekla, da v termalnih vodah ome pa otroc lulajo, pa vsega vraga naj bi bilo not, TJAŠA pa se ne sme okužit, morje pa je kao boljše Plus to, je oan ful proti kopabju dojenčkov do pol leta v termalnih vodah, predvem punčk, ki so bolj občutljive zaradi krajše sečnice.Morje pa je samo po sebi bolj zdravo, tak da jo bomo vsaj mi upošteval, zarad ledvič.
Po moje ne ker jaz ne merim temp. za kopanje, pa še enkrta ni je zebel.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 21:49:15
MalaNaja
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNaja
A pa ji morje ne bo prehladno? Mojo pupo namreč že pri 37 st. začne zebst!
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
Lolita.. a v morju pa se lahko kopa??
Ja P je rekla, da v termalnih vodah ome pa otroc lulajo, pa vsega vraga naj bi bilo not, TJAŠA pa se ne sme okužit, morje pa je kao boljše Plus to, je oan ful proti kopabju dojenčkov do pol leta v termalnih vodah, predvem punčk, ki so bolj občutljive zaradi krajše sečnice.Morje pa je samo po sebi bolj zdravo, tak da jo bomo vsaj mi upošteval, zarad ledvič.
Po moje ne ker jaz ne merim temp. za kopanje, pa še enkrta ni je zebel.
Uuu, srečnica. Jaz je letos menda še ne bom v morje namakala. Bom vzela bazenček, pa malo vode not, da se segreje.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 21:52:19
MalaNaja
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica
ojla!
mi smo pa imeli danes mariborsko srečanje. sicer v bolj skromnem številu a nič manj zabavno naša Klara je bila neprimerno bolj pridna kot na zadnjem srečanju, saj ji je ugajala družba dveh fantov. To pa ni kar tako - je rekla "mami, bom vedno tak pridna, če bosta Valentin pa Matevž zraven"
Poglejte si malo naše slikice
Kokica in njen Valentin
Mediuhec in njen Matevž
Klara
Vsi skupaj
O, ste luštni! Vsi že tako odločno glavico pokonci držite!
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 22:05:01
NoBady
Js mam pa eno uprašanje... verjetno so že usi po večini poštudirali da bit poknc je bolš kokr pa ležat, samo men je pa ful čudno ko se mi tamal ful ful ful pokonc postavla... če je na rokah ni šans več da je naslonjen na mene, tok je močen da se skos naprej sklanja al z glavo, če ga pa tko trdno držim, da pa noge k seb, uglavnem da je čist sklučen mu je ušeč...tko da zdej prakticiram če je na roki tko da ubistvu kravce pas na roki, edin tko je raven, drugač pa čist sedi... isto če se js usedem in ga dam na kolena pa ga nazaj naslonim, ma tok je močen da se mi že čist usede...halo? tok kmal že? a ni rečen da do 6. mesca naj ne bi sedel? kko je zdej s tem? kolk časa morm res pazit na to, ker mu nočem zafurat hrbtenice... ma na rokah bi pa kr skos bil, v vozičku ni več zanimiv ... povejte kk je pri vas kej da se mal potolažim
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 22:21:36
Anonimen
lp..mi pa spet bolani..mala ima neko virozo...zamašen nos in to fulll,vročine hb nima..je pa možnost tudi da dobi vodene koze ker je bila v kratkem stiku z nekom ki jih je ravno prebolel ,,tako da ceplenje odpade za zdaj...potem pa za rota virus...rekli so mi da stane 130evrov.to ni mogoče....do naslednje četrtka je možnost ceplenja potem več ne...ahjoj,te viroze..pa tako se mi smili bokčika..no vsaj papca pa pije ampoak manj..je zelo zdelana...no pa na hipe se smeji in pogovarja ampak samo kdaj ji pleničko dol vzamem da brca,,ker je zdaj bubana ...upam da čimprej ozdravi..
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 22:31:08
Anonimen
sedaj se ji je še čaj zaletel tako da je komaj k sebi prišla ...ni mogla dihat ker puno šmrkljev ima ...vlačim ji ven,ampak se nabira,,pa sprej ji nesmem špricat več kot 4krat na dan..imam pa nisita sprej
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 22:51:36
MalaNaja
IZVIRNO SPOROČILO: malibu23
sedaj se ji je še čaj zaletel tako da je komaj k sebi prišla ...ni mogla dihat ker puno šmrkljev ima ...vlačim ji ven,ampak se nabira,,pa sprej ji nesmem špricat več kot 4krat na dan..imam pa nisita sprej
Ojej! A imate baterijski aspirator za nosek? Gre najlepše. LP
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 22:59:41
Anonimen
imamo aspirator,ja...ampak ne da pucat edino kake 2minute,pol pa maha z glavo tako da nič ne morem,pa z rokami me odriva...sem ji potegnila kar veliko.zdaj sem ji vzglavje dvignila pa slišim da lepo diha ...in jedla je kar v snu sem ji dala ,da ne bo lačna..ponoč bom jo stražarila.že itak vsak dan ob pol 2zaspim sedaj pa še kasneje ko je bolana..tam okrog 3ji dam jest,ker če ne bo spala do 8smih bo lačna.
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 15.6.2009 23:16:58
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady
Js mam pa eno uprašanje... verjetno so že usi po večini poštudirali da bit poknc je bolš kokr pa ležat, samo men je pa ful čudno ko se mi tamal ful ful ful pokonc postavla... če je na rokah ni šans več da je naslonjen na mene, tok je močen da se skos naprej sklanja al z glavo, če ga pa tko trdno držim, da pa noge k seb, uglavnem da je čist sklučen mu je ušeč...tko da zdej prakticiram če je na roki tko da ubistvu kravce pas na roki, edin tko je raven, drugač pa čist sedi... isto če se js usedem in ga dam na kolena pa ga nazaj naslonim, ma tok je močen da se mi že čist usede...halo? tok kmal že? a ni rečen da do 6. mesca naj ne bi sedel? kko je zdej s tem? kolk časa morm res pazit na to, ker mu nočem zafurat hrbtenice... ma na rokah bi pa kr skos bil, v vozičku ni več zanimiv ... povejte kk je pri vas kej da se mal potolažim
Naš je od enega meseca skozi pokonci...sploh ne nasloni glave dol, tudi pri podiranju kupčka...ko sedi v ležalniku se tudi zvije kot en jež in ga dobim včasih v tistem predelu za noge... Ne sekiraj se, je pač bolj hiter...naša Mia je sedela že pri 4. mesecih...eni prej, drugi kasneje... Moja kolegica je imela tudi probleme s punčko v vozičku in jo je obrnila na trebuh in mala je gledala lepo ven pri straneh in je bil mir...probaj...
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 0:30:35
Nina00
Živjo!!
Mi smo danes imeli pregled v Ce in zaenkrat gre vse proti normalnem stanju, je pa treba še spremljat
Drugače, pa urejava še stvari za nedeljo, ko imamo krst, pa pri tašći delamo, da ne rečem, da me čaka in generalka v stanovanju ter vrtu in gredi ta teden, da drug teden sam spakiram pa grem Komaj čakam morje
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 0:34:52
Nina00
lp..mi pa spet bolani..mala ima neko virozo...zamašen nos in to fulll,vročine hb nima..je pa možnost tudi da dobi vodene koze ker je bila v kratkem stiku z nekom ki jih je ravno prebolel ,,tako da ceplenje odpade za zdaj...potem pa za rota virus...rekli so mi da stane 130evrov.to ni mogoče....do naslednje četrtka je možnost ceplenja potem več ne...ahjoj,te viroze..pa tako se mi smili bokčika..no vsaj papca pa pije ampoak manj..je zelo zdelana...no pa na hipe se smeji in pogovarja ampak samo kdaj ji pleničko dol vzamem da brca,,ker je zdaj bubana ...upam da čimprej ozdravi..
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 0:35:45
Nina00
S fiziološko ji lahko tudi večkrat nos prešpricaš.