mama_milchy
|
ojla, da me Najaa, ne zbriše s seznama .... sej vas redno berem, samo ne utegnem kaj dosti pisat....sem tudi na FB pa pol tam čvekam in mi zmanka časa za RR.... čestitke vsem za obmesečnice, pa preglede in mamicam za lepe sončke kajenje: naši tudi kadijo ampak nikoli zraven otrok še manj pa v zaprtem prostoru; tudi sama ne dovolim da bi pri nas v hiši kadili in to obiski vejo in spoštujejo; zunaj na dvorišču lahko, tudi pepelnik sem jim kupila tako da ne mečejo čikov naokrog; tako da Pocka prav si nardila.... AD3 kapljice: meni pa je ena P rekla (ne naša), da ni treba da jih dajem, ker itak smo zunaj na sončku in tako al tako jih v večini držav niti ne predpisujejo več; je rekla, da naj ji dam sm pa tam kakšno, ne pa vsak dan..... krči: jih nimamo tistih tapavih, ne sm pa tam jo napenja ampak pol ko prdne in se pokaka, mine...to pa pride mogoče 2x na teden..... pestunja: tudi jaz sem razmišljala, da bi si jo kupila za kakšen sprehod bi mi prišla prav, da lahko še Žigca lovim; samo se mi smilijo otroci, ko so tako zviti noter.... pregled pri G: jaz ga imam šele konec meseca; moj G ima gužvo pa še prepozno sem se naročila; me pa to ne ovira pri ...želja je pač močna polivanje: naša Lea tudi poliva in sedaj ko smo bili pri P (izredna kontrola) sem ji to tudi povedala in so sledili nasveti: * dojenje vmes prekini, naj podre kupček in potem naprej - smo poskusle in začne tako jokat da pol ne zagrabi joške kot da je užaljena; * pa da naj ji dvignem vzglavje - kar je že; * pa naj jo ne nosim v ležem položaju ampak višje - kar tudi delamo, ker ne mara bit ravno * pa naj ji med previjanjem ne dvigujem nogic ampak ji plenico postavim pod ritko tako da jo dajem z boka na bok - ne pomaga * pa naj jo podojim po previjanju - tudi poliva No, zdaj pa sem že čisto brez idej kako to polivanje odpravit..... Drugače pa smo natrpani z obiski zdravnikov: Lei se je pri dveh tednih pojavilo znamenje na ritki katero je v nedeljo začelo krvavet tako da smo mogli k dežurnemu, še dobro je bila njena P ravno dežurna in jo je pogledala, pa to znamenje so ji očistili in oskrbeli, včeraj pa smo mogli na kontrolo in tudi k dermatologu; zaenkrat je OK in ne bo potrebno ga operativno odstranit - naj bi v določenem času zginlo, če pa začne krvavet pa nazaj k P in v bolnico..... Žiga je v ponedeljek zakuhal, dobil je vročino, jamral da ga bolijo ušesa in sem mogla še njega včeraj peljat k P pa v laboratorij dat kri ampak na srečo je vse OK; danes pa je imel zobarja in je bil full priden .Drug teden pa ima ORL kontrolo. Lea je bila tudi na dveh pregledih v bolnici, ker je še vedno malo zlateničasta in ji redno kontrolirajo kri; drug teden ima spet pregled Pestro ni kej... grem, se moja mala sirenca oglaša....bom kasneje še kaj pokomentirala Dali, imaš ZS
|