Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tak da nevem,verjetno boma še kak teden počakala
menili sva se za MIRENO,je rekla,da jo zelo priporoča,da naj malo razlislim in pokličem,ko se odločim... aja,me je pa doma čakalo res presenečenje-namreč odločba CSD,da mi prekinjajo postopek pridobitve drž.štipendije,ker so ugotovili,da sem podala vlogo na sodišče za preživnino in dokler ne bo ta zadeva kao urejena,postopek ne napreduje
HALO?!? kaj naj naredim z njimi,vse bom poslala k
ker me s to štipendijo zezajo že od marca,ko sem dala 1.vlogo,še
se mi bo - ko se gre pa za denar,je pa naša "socialna država" pravi
ravno včeraj sem dobila pošto s sodišča-obravnava bo 23.6.-zanima me pa,kako si ti približno izpolnila tisti list o mesečnih stroških (naj bojo višji ali manjši)?!? HVALA
, če bi se predolgo dotikala brazgotine.
Ostale, ki ste imele CR, a je vam tudi tak čuden feeling? Pa ne gre samo za to, da je občutljivost manjša, prav nadležen je dotik.
ven
in mirno jutro
, pa se tipkamo jutri,
ful prdka, ampak sploh se ne more pokakat. Sicer se to dogaja vsak dan, ampak ponavadi se vsaj pokaka, danes pa revico že celo popoldne muči. Tako je utrujena od bolečin in joka.
A so to kolike ali kaj? Sem prvorodka in ne vem, ali so to kolike oz. krči ali pač vetrovi al kaj je to.