Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najem prikolice v kampu Valkanela 9.5.2009 7:43:49
|
|
|
|
mala zirafa
|
Sisy, tudi jaz sem ti poslala zs.
|
|
|
|
|
RE: Najem prikolice v kampu Valkanela 12.5.2009 21:57:13
|
|
|
|
Sisy
|
Trex in Mala Zirafa - cakam vajini telefonski.....
|
|
|
RE: Najem prikolice v kampu Valkanela 13.5.2009 8:26:45
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
maripos in sisy... sem vama poslala zs
|
|
|
|
|
RE: Najem prikolice v kampu Valkanela 14.5.2009 14:05:03
|
|
|
|
mam32
|
Valkanela zakon !! mi smo bili tam vrsto let pavšalisti. Pol so pa ti Hrvati vse zasrali in nas "izselili" . Vsem ki še hodite tja, obilo užitkov. Jaz uživam samo še v nostalgiji na "našo" Valkanelo.
|
|
|
|
|
RE: Najem prikolice v kampu Valkanela 14.5.2009 19:42:55
|
|
|
|
mala zirafa
|
Sem vam poslala na ZS.
|
|
|
|
|
RE: Najem prikolice v kampu Valkanela 18.7.2009 22:50:27
|
|
|
|
nežulja
|
Pozdravljene. Mi smo zelo zelo pozni z letošnjim morjem, zdaj pa vneto iščem kamp prikolico za prvo polovico avgusta... V valkaneli še nismo bili, ampak so vaša sporočila zgovorna. Maripos, Sisy, ali imata še kaj prosto? Hvala.
|
|
|
|
|
Najem prikolice v kampu Valkanela 5.8.2009 12:47:57
|
|
|
|
maripos
|
Pozdravljeni! Mi imamo se prosto v Valkaneli in sicer v mesecu septembru. Za avgust smo cisto zasedeni . Za termin prosim sporocite. lp soncen pozdrav iz valkanele
|
|
|
|
|
RE: Najem prikolice v kampu Valkanela 10.8.2009 21:15:39
|
|
|
|
nežulja
|
Hoj hoj, hvala maripos za odgovor. Mi smo že z morja , a se priporočim že za naslednje leto... Ali je tudi naslednji avgust že zakupljen??? Uživajte vsi, tisti na morju in drugi doma...
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecu7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
otrociSianaKoliko otrok si želite1 (
7%)

2 (
40%)

3 (
37%)

več (
16%)
Število vseh glasov: 57Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!