Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra.
nevem kaj neki odlašam, me je že moj danes kregu, da kaj bo pol on v paniki mogu vse pakirat...pa sem se sam smejala češ, da pr men pa že ne bo šlo tko hitr. Včasih me je že prav strah, da ne bom na koncu sama strašila po temule aprilke 2009...junonca in brigitka dajmo se zment, da bomo najkasneje vse 3 skupaj rodile 28.4, če ne prej.
...sem ugotovila, da je bolje da se neham non stop obremenjevat kdaj bo in da teh zadnjih nekaj dni še uživam. Ko bo bo
nikakor nisma mogla odločit katerega bi,pa ko to ni ravno poceni zadeva... v glavnem,vzela sma chipolino (nevem,kak se prav napiše) rdeče barve - barva je res taprava,pa nisem sicer navdušenka nad rdečo