Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Tak zdaj pa šibam pod tuš, potem potovalko pakirat, potem pa gremo mal po špecarijo in na kosilo.
Lep dan vsem skupaj!
Aja pa dobro opravite tiste, ki greste na preglede ali CTGje
Paste, da ne zapravte preveč ...jst sem pravkar pršla iz mesta sem šla na trg...ma kakšne crtkane stvari majo Jst bi kar vse cotke pokupila
Eh ja te cotke, mam občutek, a jih nikoli ne moreš met preveč za otroke...HB, da me moj malo ustavlja, on je kao racionalen pri nakupih cotk za otroke. Če bi blo po njegovem, bi mela moja tamala 2 kompletka čez poletje, ene štunfe, ene copate, pa eno jaknico, novorojenka pa 2 bodija in 2 kombinezona, pa mogoče eno jaknico in ene copatke Moški...
Tak zdaj pa šibam pod tuš, potem potovalko pakirat, potem pa gremo mal po špecarijo in na kosilo.
Lep dan vsem skupaj!
Aja pa dobro opravite tiste, ki greste na preglede ali CTGje
Paste, da ne zapravte preveč ...jst sem pravkar pršla iz mesta sem šla na trg...ma kakšne crtkane stvari majo Jst bi kar vse cotke pokupila
Eh ja te cotke, mam občutek, a jih nikoli ne moreš met preveč za otroke...HB, da me moj malo ustavlja, on je kao racionalen pri nakupih cotk za otroke. Če bi blo po njegovem, bi mela moja tamala 2 kompletka čez poletje, ene štunfe, ene copate, pa eno jaknico, novorojenka pa 2 bodija in 2 kombinezona, pa mogoče eno jaknico in ene copatke Moški...
Ja vem kako je z moškimi. Sem mela tamalga oz. zdaj tavečjega s sabo, pa ni zdržal več kot 4 štante Ima že taprave gene . Drugič bom kar sama s tamalo šla...ona je vsaj tiho, pa pobegnt ne more . Pa se mora malo nakupovanja nalezt že od malega
Ej, babuškice se moram malo pohvaliti . Sem v ponedeljek naročila kompletek (svečka pa prtiček) pri karmeličankah v Sori in zdaj mi ga je poštar prnesu....ej, kako je luškan....bom poslikala in ga bom gor dala....če bom znala
hojla mamice in še nosečnice...po zelo dolgem času se javljam in to z veselo novico, pa da dopolnim seznamček: 17.4. se nam je rodila deklica Fiona, težka 3800g in velika 52 cm. smo SUPER! lepe trenutke s svojimi srčki!
junonca zdej sva pa počasi že res medve na vrsti, pa štorkljica ...ej ne morem vrjeti...še zjutraj sem gledala ta čudež od sončak v bušiju...zdej pa že slikica takega lepega fantka .....so me kr solze polile ...
Joj komaj čakam tudi svojo štručko malo
Hvala, da me nisi pozabila
Jaz tudi komaj čakam tole našo bebiko, ki me zdaj že 3 ure tak pridno raztura v bušiju, da me že vse boli
a tebe tudi ....ej mene rebra tak bolijo, da komi čakam, da naša brcika zapust hotel 5* all inclusive
Mene pa sploh ne tok v rebra, kot pa me z glavico očitno tjale dol nekam v mehur al pa v tale sečevod al nekam....kok to boli....AVČ. Kle odzgori ko ma pa noge pa sam čakam, da bodo kar skoz trebuh pogledale, da jo mal počigam
Tudi mene špika spodaj. Sem najprej (zmotno) mislia, da to pomeni, da se pač odpiramo, ali pa da se vsaj MV mehča in krajša, pa očitno temu ni tako.
Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu. Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bit . Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijo . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenje Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate?
Ja, kar se tiče kontracepcije, je odvisno od tebe, kdaj spet misliš zibat - in če ne še tolk kmalu, kakšna una 5-letna zaščita, pa lahko zraven dojiš, ker mislim, da kar kakršnekoli tabletke, če dojiš ne moreš met. Mi ne bpmo mel nič, se ta stara metoda pri nas kar obnese - sicer pa mislim, da bomo pri 3 še manj
Punce, ko smo že pri zaščiti - še ena zgodba. NA začetku nosečnosti sem imela hudo slabost in sem zaradi dehidracije pristala za 1 teden v bolnici. Na sosednji postelji je bila gospa, ki si je dala pred nekaj meseci vstaviti Mireno. Pol je pa ta famozna mirena kar izginila. Njena ginekologinja je trdila da ji je padla ven, sama pa ji ni verjela. In res - na koncu je morala na laparaskopijo, saj ji je očitno ob vsatvljanju mirene ginekologinja predrla maternično steno in ji kontracepcijo porinila nekam v trebušno votlino. In ironija vsega je, da se baje to dogaja kar pogosto.
Gospa je imela kar srečo saj so zadevo našli, drugače ji ne bi ušla operacija na odprtem trebuhu.
Aja, sem pozabla povedat...ker je bilo preveč pomočnikov včeri....da sem bila na G pregledu po porodu. Vse je v normalnem stanju....tako kot mora bit . Rekel je, da naj se po končanem dojenju oglasim, da se zmenva za kontracepcijo . Pa še sama ne vem kaj bi. Najraj bi tabletke...pa bomo vidli kako in kaj. Kakšen predlog ali mnenje Pa rekel je, da je treba delat Keglove vaje....vsaj 150 na dan. A ve jih delate?
Ja, kar se tiče kontracepcije, je odvisno od tebe, kdaj spet misliš zibat - in če ne še tolk kmalu, kakšna una 5-letna zaščita, pa lahko zraven dojiš, ker mislim, da kar kakršnekoli tabletke, če dojiš ne moreš met. Mi ne bpmo mel nič, se ta stara metoda pri nas kar obnese - sicer pa mislim, da bomo pri 3 še manj
Punce, ko smo že pri zaščiti - še ena zgodba. NA začetku nosečnosti sem imela hudo slabost in sem zaradi dehidracije pristala za 1 teden v bolnici. Na sosednji postelji je bila gospa, ki si je dala pred nekaj meseci vstaviti Mireno. Pol je pa ta famozna mirena kar izginila. Njena ginekologinja je trdila da ji je padla ven, sama pa ji ni verjela. In res - na koncu je morala na laparaskopijo, saj ji je očitno ob vsatvljanju mirene ginekologinja predrla maternično steno in ji kontracepcijo porinila nekam v trebušno votlino. In ironija vsega je, da se baje to dogaja kar pogosto.
Gospa je imela kar srečo saj so zadevo našli, drugače ji ne bi ušla operacija na odprtem trebuhu.
Ej, babuškice se moram malo pohvaliti . Sem v ponedeljek naročila kompletek (svečka pa prtiček) pri karmeličankah v Sori in zdaj mi ga je poštar prnesu....ej, kako je luškan....bom poslikala in ga bom gor dala....če bom znala
evo mene s pregleda! vse bp, uživa all inclusive in mu nič ne manjka,ctg je bil že mal bol razgiban kot 2 dni nazaj,tak da se nekaj že dogaja... naslednja kontrola v ned. 26.4. v porodnišnici - mi je G rekla,da se zna zgodit,da me kar obdržijo notri... Bomo vidli,upam da sedaj to res pomeni začetek konca nosečnosti aja,še eno vprašanje za tiste,ki ste že bile na CTG v celjski P - kam pa to sploh morem it,niti nisem bla še nikoli notri,tak da nimam pojma hvala za pomoč pozdravček