Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
hej! Da se vam se jaz javim... 16. 4. sem postala ponosna mamica male Aline (3700g, 50cm). porod je bil sprozen umetno (Sem sla cez rok, pa se plodovnica je bila slaba), a so mi po 16 urah naredili carski rez!:( danes sva ravno iz bolnice in se ze obe pocutiva odlicno! lep pozdravcek od Katje in Aline
kako smo? Jst zdej super ko sem generalno spucala 110m2 stanovanja ...zlamana ko cota , ampak se pa fino počutim ko vem da je vse pošlihtan. Iz čistilne mi je prišel še po dva tepiha, da jih bo globinsko očistil , jst pa sem parket spucala kot da je nov . No ostala so samo še okna, ampak te mi bo pa prišla ena gospa očistit, jih je preveč za mene .... Kaj pa ste ve počele? Vas nisem nič brala, frem zdej malo prečikirat
hej! Da se vam se jaz javim... 16. 4. sem postala ponosna mamica male Aline (3700g, 50cm). porod je bil sprozen umetno (Sem sla cez rok, pa se plodovnica je bila slaba), a so mi po 16 urah naredili carski rez!:( danes sva ravno iz bolnice in se ze obe pocutiva odlicno! lep pozdravcek od Katje in Aline
vas še nisem uspela brat, sem pa ravno z junonco govorila je rodila...je še krr v porodni sobi in pozdravlja vse punce...drugače je super sam lačna je ful , sta si zdle z dragim pico naročila tta naša Junonca . Drugače je pa super...carica je
janja-pa si njo tudi trofla . Upam da grem jst 26.4
vse pravijo, da so tako lačne po porodu...jaz pa sploh nisem bila...sam lulat me je ful tiščal pa se nisem mogla polulat...tisto kar so mi pa pol dali za jest pa sem komi dol spravila...ne vem kaj je ampak vse kar sem v P pojedla sem takoj šla na WC sedet
aja ...no junonca je rekla, da je full lačna, ker ni od prejšnega dneva od 22h nič jedla...pa šivana je bila in je rekla da peče ko ....bogica, jst upam da jo kmalu preneha bolet, sicer pa tahuje je za njo, zdej jo čakajo sam še lepe stvari
brigita ti si sedaj direktorica na 3 področjih?? zdaj razumem zakaj nočeš še it rodit ti lisička, veš, da imaš vse pod nadzorom, dobiš tri direktorske plače pa veš, da tudi če kaj zakisas te ne morejo odstavit, ker je primanjkljaj ljudi v "našem podjetju"
sam se pa pozna da je recesija, danes se tele strani na rr zelo slabo polnijo....bom mogla mal pomočnikov it poiskat
Ej, babuškice se moram malo pohvaliti . Sem v ponedeljek naročila kompletek (svečka pa prtiček) pri karmeličankah v Sori in zdaj mi ga je poštar prnesu....ej, kako je luškan....bom poslikala in ga bom gor dala....če bom znala
Evo tu je..
joj kak je šikan kompletek ...to mi morš dat naslov kje si naročila
Nimam naslova....telefonska številka je malo nazaj....si jo dobila?
vas še nisem uspela brat, sem pa ravno z junonco govorila je rodila...je še krr v porodni sobi in pozdravlja vse punce...drugače je super sam lačna je ful , sta si zdle z dragim pico naročila tta naša Junonca . Drugače je pa super...carica je
vse pravijo, da so tako lačne po porodu...jaz pa sploh nisem bila...sam lulat me je ful tiščal pa se nisem mogla polulat...tisto kar so mi pa pol dali za jest pa sem komi dol spravila...ne vem kaj je ampak vse kar sem v P pojedla sem takoj šla na WC sedet
Jst tudi nisem bila lačna....sem rodila po ps-u.....tako, da sem normalno večerjo dobila in še odlična je bila...kljub temu, da je bila bolnišnična
kaj kaj mene čaka???? ..večerja, kosilo, ali zajtrk??
brigita ti si sedaj direktorica na 3 področjih?? zdaj razumem zakaj nočeš še it rodit ti lisička, veš, da imaš vse pod nadzorom, dobiš tri direktorske plače pa veš, da tudi če kaj zakisas te ne morejo odstavit, ker je primanjkljaj ljudi v "našem podjetju"
Pa mene nobena ne pohvali, da sem direktorirala cel dopoldan, ko nobene ni blo
šmrc, šmrc
bravo miška.....uffff tuki kronično primankuje pomočnikov danes ...moram it nekaj ukrenit
Da se vam se jaz javim... 16. 4. sem postala ponosna mamica male Aline (3700g, 50cm). porod je bil sprozen umetno (Sem sla cez rok, pa se plodovnica je bila slaba), a so mi po 16 urah naredili carski rez!:( danes sva ravno iz bolnice in se ze obe pocutiva odlicno!
na CTG greš tukaj ko je porodnišnica, pa tam poveš pa te bo pol kr sama gor poslala pa ti povedla kam morš it....držim pesti, drugače pa čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image
brigita,mogoče se pa midve vidma 26.v P - meni je janja napovedala,da bo 26.ali 27. js bi bla ful vesela aja,pa hvala za pomoč
ja meni pa 26. , mogoče pa res .
Tale naša janja je taprava coprnica ...sorry jnči, v dobrem pomenu besede
ahhh, kje pa...sem pa čistila ko budala ...tak se mal zamotim da ne razmišljam kr naprej kje me špika, pa kaj je...al je popadek al ni.... ...mam že poln kufer vsega ...vas pa pomočnikov ne
kako smo? Jst zdej super ko sem generalno spucala 110m2 stanovanja ...zlamana ko cota , ampak se pa fino počutim ko vem da je vse pošlihtan. Iz čistilne mi je prišel še po dva tepiha, da jih bo globinsko očistil , jst pa sem parket spucala kot da je nov . No ostala so samo še okna, ampak te mi bo pa prišla ena gospa očistit, jih je preveč za mene .... Kaj pa ste ve počele? Vas nisem nič brala, frem zdej malo prečikirat
bravoooooooooo, a ti, zdaj ko ni skoraj nobene (Junone, Sončka,...) delaš vse, sam da greš v Rim?
Jst tudi nisem bila lačna....sem rodila po ps-u.....tako, da sem normalno večerjo dobila in še odlična je bila...kljub temu, da je bila bolnišnična
To boš pa šele vidla . Lahko pa mi sporočiš, ti pošljem kaj po hitri pošti
Pa mene nobena ne pohvali, da sem direktorirala cel dopoldan, ko nobene ni blo
šmrc, šmrc
bravo miška.....uffff tuki kronično primankuje pomočnikov danes ...moram it nekaj ukrenit
hvala.....ti kar pejt pa kaj poišči....jst že čakam
ahhh, kje pa...sem pa čistila ko budala ...tak se mal zamotim da ne razmišljam kr naprej kje me špika, pa kaj je...al je popadek al ni.... ...mam že poln kufer vsega ...vas pa pomočnikov ne
ja ja, zdaj pa res vidim, da je cajt, da greš rodit
bravoooooooooo, a ti, zdaj ko ni skoraj nobene (Junone, Sončka,...) delaš vse, sam da greš v Rim?
...ja kaj čem...sem tečna drugače, pa moram nekje adrenalin sproščat ...zdle bi pa šla na pico pa nimam koga povabit, moj je mogu it na en sestanek, jst pa sama...miška grema
To boš pa šele vidla . Lahko pa mi sporočiš, ti pošljem kaj po hitri pošti
ne rabiš...hvala vseen , naša babica sendviče še v cerkvo zraven nese ..tak da ni panike da bi bla lačna, je hitrejša ko hitra pošta
...ja kaj čem...sem tečna drugače, pa moram nekje adrenalin sproščat ...zdle bi pa šla na pico pa nimam koga povabit, moj je mogu it na en sestanek, jst pa sama...miška grema
Greva.....Kam predlagaš? A v porodnišnici imajo kakšno picerijo? Če bova za vsak slučaj, kakšno orng debato vžgali?
ja ja, zdaj pa res vidim, da je cajt, da greš rodit
ne vem če...naš otok je danes tak živ , se ni nič umiril