|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
10.6.2009 6:53:31   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: ksenija.

Ada, tudi midva z Urošem imava jutri UZ kolkov, če želiš, lahko greva potem še na kakšno kavico. Samo ne vam kako se bova spoznali. Boma pa mogoče malo zamudila, ker imava ob 10.30 še razvojno pa se ponavadi kar čaka.

Deja, ti si pa pravo pupo dobila, čestitke!!!!!

Midva z Urošem pa sva danes imela sistematskega in pri treh mesecih tehta 4700 g.

z veseljem bi šla, ampak jutri gremo mi na morje. jaz oz. miha ima Uz 19. če boš takrat na ptuju se lahko dobiva. od kod točno si?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
10.6.2009 7:29:20   
petra *k
dobro jutro

hvala za kavo, si jo glih grem kuhat.
mamamajča, kak je mark, že kaj boljše?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
10.6.2009 7:32:36   
ada2
aja, ksenija, sem pogledala vaše slike, pa si mi neka znana... pa ne vem ali iz bolnice, ali od kod... a imaš mogoče Lukmana za G?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
10.6.2009 7:46:10   
ksenija.
Dobro jutro. Najprej hvala za dobrodošlico in kavico.

Ada, sploh nisem gledala, da imaš 19. lahko se tudi takrat dobiva na kavici, ker nimam daleč do Ptuja, sem iz Draženc, prej pa sem bila v Hajdošah. Ne vem od kod bi me poznala, se da kje kakšno tvojo slikico videt? Mogoče sva se videli kje v porodnišnici, kot zgleda sva nekje skupaj rodili. Uroš je rojen 7. marca, Miha pa verjetno 2. kolikor sem gledala v tickerju. Za ginekologa pa nimam Lukmana ampak Kolarjevo. Mogoče pa si videla naše slikice in članek v novi Mami.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
10.6.2009 7:54:28   
ada2
ne vemuser posted image user posted image user posted image , zgleda, da sem že prej 1x gledala vaše slike.
no, 19 sva torej zmenjeni za kavo, pa še katjakokol verjetno pride. še katera?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
10.6.2009 8:26:03   
mamamajča
TIA, vse najboljše za 7 mesecev!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
10.6.2009 8:44:15   
mamamajča
Jaz mam eno vprašanje- kaj je mogoče tu kera, ki še ni včlanjena v SVET KNJIGE, pa bi se rada včlanila?

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
10.6.2009 9:04:06   
katka37
dobro jutro

kavica res paše, hvala

ada, žal mi je za kolega

Tia, čestitke za mini rojstni dan

deja, veliko lepih trenutkov vaši družini, predvsem pa radosti ob pogledu na vajin parček  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ksenija, dobrodošla, pa user posted image user posted image user posted image , jaz do štirih ne bom prišla

včeraj sem prišla do veleugotovitve- očitno se ne znamo organizirati, ker čisto nič več ne utegnem, me katera vzame v šolo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3008
10.6.2009 9:12:08   
katka37
ada, če imaš gužvo, mi javi, pa ti na brzino pripeljem, če želiš, čeprav dvomim, glede na to da imaš čas kuhati prašek user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
10.6.2009 9:16:30   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

ada, če imaš gužvo, mi javi, pa ti na brzino pripeljem, če želiš, čeprav dvomim, glede na to da imaš čas kuhati prašek user posted image

če ti je ok se zglasimo okoli 6 zvečer. vsiuser posted image .  jaz ne čutim neke gužveuser posted image , samo komaj čakam, da gremo.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
10.6.2009 9:17:08   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Jaz mam eno vprašanje- kaj je mogoče tu kera, ki še ni včlanjena v SVET KNJIGE, pa bi se rada včlanila?

sem se glih odjavila... no, 1x še moram kupituser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 3011
10.6.2009 9:18:51   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Ksenija, dobrodošla, pa user posted image user posted image user posted image , jaz do štirih ne bom prišla

včeraj sem prišla do veleugotovitve- očitno se ne znamo organizirati, ker čisto nič več ne utegnem, me katera vzame v šolo user posted image

eh, daj no...

bo vse počakalo....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
10.6.2009 9:47:21   
katjakokol
dobro jutro mi smo se ze skopali danes in porihtali za pikeca
grema po njega ob 12h

TIA VSE NAJ NAJ ZA TVOJ MINI ROJ DAN PA ZDRAVA BODI PIKICA LEPA

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
10.6.2009 10:03:04   
ada2
zdaj so glih šli iz vrtca mimo naše hiše in si je Adam prišel domov po klobuček, ki ga je zjutraj pozabil.... za roko pa se drži s punčko Evouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
10.6.2009 10:31:57   
tatly
MOJI TII ZELIM VSE NAJLEPSE ZA 7 MESECEVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
10.6.2009 10:54:05   
mamamajča
Mi pa mamo orketser, lepo proimuser posted image
Mamo na balkonu kitaro (mojo), plastično kitaro, flavto, zvončke in bobne! In ker smo multitalenti, razturamouser posted image user posted image user posted image
In sosedje seveda uživajouser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
10.6.2009 10:55:01   
mamamajča
Ste vsi veni?
Jaz pa z Markom zdaj ne bom šla, boma šla popoldne na vrteška igrala, ki so malo bolj v senci.
Če so rekli, da ne sme na sonce, te rajši pač ne, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3017
10.6.2009 10:56:09   
katka37
mamamajča, kdaj bo koncert pa koliko bodo vstopnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ada, velja, mojega sicer ni doma, ker ima sestanek

sem bila pridna, kosilo kuhano, vse posesano in pobrisano, zdaj pa v službo, "varuška" pa nese tina spat user posted image

lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 3018
10.6.2009 11:05:58   
katka37
aja, danes pa se mi je očitno zmešalo , ker sem vse to naredila že dopoldan, popoldan bom pa za kazen mulca gnjavila, ker sem še njuni sobi očistila namesto njiju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
10.6.2009 11:34:08   
mamamajča
Ksenija, tebe pa moram pohvalit!

Sem gledala tvoje slike, tvoje ustvarjanje! Noro! In sobica je čudovita!!!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
10.6.2009 12:56:57   
trezika
DanDan!
Jaz sem še tudi tu user posted image

Najprej iskrene čestitke deji user posted image user posted image user posted image pa obilo obilo cartanja user posted image user posted image user posted image

Potem dobrodošlica kseniji user posted image vidim, da ste kr števični...super to... user posted image user posted image js bi jih tut mela kakšne 3 ali 4 user posted image

Mojo pikico je pa bodoči boter na sprehod peljal... zdaj jo že upa prijet, ko je malo večja user posted image user posted image user posted image

Drugače smo pa super... aja, imam pa eno vprašanje...se je kateri zgodilo, da ji je otrok začel čez noč manj jest?? Potem ko sva se znebili sora je začela spet normalno jest, zdaj pa že dva dni spet nekaj štrajka user posted image saj vem, da poleti baje manj pojejo, samo kaj ko niti čaja noče pretirano piti... po drugi strani pa ne vem, kaj bi se sekirala, ko pa je skoz takšen dobrovoljček, pa ponoči spi (enkrat jeva vmes)... user posted image ne vem no, nič mi ni jasno...

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
10.6.2009 13:19:03   
mamamajča
trezika, če je dobre volje, pa vse normalno, te že ne rabi. No jaz mislim, da je ok, pa sta pač pridni in že več spita :)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
10.6.2009 13:37:10   
mamamajča
če kera hoče, naj pogleja, ni pa lepo.

http://www.youtube.com/watch?v=4ELMIvk-l10&NR=1

Neposredna povezava do sporočila: 3023
10.6.2009 13:56:50   
petra *k
hvala vsem za lepe želje in čestitke v Tiinem imenuuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3024
10.6.2009 13:58:28   
petra *k
adijo, no mamamajca, ki si še to našla, to jaz nemrem gledati. groza. pa kaj je tudi študiral, saj pa te vena ve, da so krokodili v amazonki

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

načrtovanje nosečnosti
ksenci

ali ste nosečnost načrtovali?

se je zgodilo nenačrtovano (16%)

sva želela, vendar še ne tako hitro (10%)

pustila sva se presenetit, ko bo, bo (19%)

načrtno zanosila (55%)

Število vseh glasov: 293

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!