ada2
|
aloha čveke, mi smo doma... samo na hitro, ker ne vem, ali bom prej mrknila kot pa za nazaj prebrala... imeli smo se lepo, vasica je res taka idilična dalmatinska, ozke uličice, ljudje prijazni, nikomur se nikamor ne mudi.... morje je še vedno slano, je bilo kar fajn toplo, smo se kopali vsak dan. na žalost se je zgodilo tudi to, da sem ostala brez dragega prijatelja o katerem sem vam že govorila , umrl je v soboto, in ironija, ravno takrat je sodelavka/prijateljica rodila sinka. no, dalmacijo smo zapustili pri 32 stopinjah brez oblačka na nebu, že ven iz zagreba so se temperature močno znižale, v okolici varaždina je že močno deževalo, in ker so naši moški pač taki kot so ( ) smo namesto direkt domov morali še najprej v osluševce (beri okoli riti v žep) nas je seveda dobila toča nekaj časa smo stali pod mostovžem (tam smo se videli s tatly) potem pa direkt domov v garažo. na avtu sta dve mali vdolbinici na strehi, HB nič večjega. ni pa bilo prijetno, Adam je ves čas govoril "gumne" padajo na moj avto aja, pa plot nam je doma podrlo, ampak ne danes temveč že v četrtek... zgleda, da smo odšli iz Ormoža tik pred neurjem....