|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
21.6.2009 8:46:31   
Barbara111
Mi tudi gremo zaj malo v shoping v QULANDIJO PA kATJA tudi pol pa še malo v MEHIŠKO,da se maladva malo znoritauser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
21.6.2009 9:16:31   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Kaj pa je blo, če smem vprašat? user posted image

Eh, ničuser posted image Odprle so temo, kaj podarit vzgojitelju za konec leta, pa sem šla pa malo reklamirala ene izdelkeuser posted image user posted image , ki so unikat in jih v avstriji moj ata dela.
Pa so me popljuvale gor pa dol, pa tak pa ovak.
V bistvu ne zamerim, je pa me dvignila ena, ki je rekla, da tega ne bi niti v smeti vrgla, ker bi ji preveč placa vzelouser posted image
Saj nobenega ne silim, da mu je kaj všeč, samo eni komentarji...

V glavnem, potem so se odločle, da je bonbonjera pa kava dosti boljše darilo, te pa žeuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
21.6.2009 9:23:10   
ada2
ja, katka, saj tudi jaz že nestrpno čakam, da bo konec šole, še bolj pa Nušauser posted image
pa v petek sem ravno z ravnateljem govorila, pa je tudi on rekel, da komaj čaka, da bo konec, ker so že vsi nekako "odklopljeni"

kako boš pa potem do 4. delala? to je samo dopoldne, ne?
no, potem pa še rešimo Nušin in Sašotov RD, potem pa naredimo piknik, da se tisto pivo, ki sem ga dolžna ne bo na prazno pilouser posted image

danes pa moja mama praznuje RD, pa 51. obletnico porokeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
21.6.2009 9:26:41   
ada2
mamamajča sem šla tudi jaz pogledat tisto temo, pa so eni komentarji res presegli meje dobrega okusa. pa saj je z vsako stvarjo tu tak, zato jaz zelo redko kake druge teme komentiram.
aja, pa btw, meni so pa ti izdelki všeč.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
21.6.2009 9:58:47   
tatly
dobro jutro
stella je sla vceraj ob 19.30 spat pa  smo do zdaj spali
maja o cem se to gre?ma ene na tem rr ju majo take gobce da groza

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
21.6.2009 10:24:34   
*monchy*
mamamajča meni osebno so vaza & podobni izdelki, ki so na sliki svetovni! res user posted image   in mislim, da noben nebi tega vrgo vstran user posted image one pa si tak samo jezik brusijo.. kra** .. tak da se je bzv sekirat

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
21.6.2009 10:27:48   
Anonimen
a mi ve katera povedat, zakaj naj bi bil kis odsvetovan ko dojiš? to sem sedaj prvič slišala in me res zanima. recimo razne vložene zadeve,... pri aneju sem jedla praktično vse in tudi takrat tega nisem slišala. user posted image

(odgovor članu *monchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3607
21.6.2009 10:30:07   
*monchy*
deja jaz to tudi prvič čujem user posted image vedno sem vse normalno jedla.. ki si to čula?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
21.6.2009 10:30:40   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Kaj pa je blo, če smem vprašat? user posted image

Eh, ničuser posted image Odprle so temo, kaj podarit vzgojitelju za konec leta, pa sem šla pa malo reklamirala ene izdelkeuser posted image user posted image , ki so unikat in jih v avstriji moj ata dela.
Pa so me popljuvale gor pa dol, pa tak pa ovak.
V bistvu ne zamerim, je pa me dvignila ena, ki je rekla, da tega ne bi niti v smeti vrgla, ker bi ji preveč placa vzelouser posted image
Saj nobenega ne silim, da mu je kaj všeč, samo eni komentarji...

V glavnem, potem so se odločle, da je bonbonjera pa kava dosti boljše darilo, te pa žeuser posted image

adijo pamet...to pa je višek user posted image naj bo raje tiho!!! Saj razumljivo da so okusi različni, ampak tako pa človeka tudi ne rabiš zabit user posted image eh, brezzveze...
kaj pa dela tvoj ata? Sorry samo ne da se mi iskat tiste teme user posted image samo glede na to, da to sam dela, bi meni blo sigurno všeč...imam rada takšne stvari.... mogoče zato ker je moja mami tudi ful ustvarjalna in ima smisel za vse mogoče... škoda da nisem kaj podedovala user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
21.6.2009 10:33:26   
suncicica
barbara saj niso tako dragi v primerjavi z ostalo hrano. midva jo jema ze eno leto vsak dan 2x,za zajterk in vecerjo,pa se kdaj vmes. eneostavno sma se navadlila. in naju vsakega stane ta zajterk in vecerja tocno 3€ na dan. to torej res ni drago.

ce zelis shujsati 5kg bi ti uspelo v 2h mesecih s to hrano,ce bi jo jedla 2x na dan.
ves da sem se zredila za 35kg med nosecnostjo,zdaj mi manjka samo se 7kg in bom na 53kg. s to hrano.

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 3610
21.6.2009 10:33:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

deja jaz to tudi prvič čujem user posted image vedno sem vse normalno jedla.. ki si to čula?

ena junijka je spraševala in sem jao vprašala zakaj sprašuje in je rekla, da so jim kis strogo odsvetovali.user posted image  

(odgovor članu *monchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3611
21.6.2009 10:37:42   
suncicica
zdaj pa grem pakirat dalje....sem huda ko user posted image . vceraj sem gledala tisti izbor in ko so prisli do konca,ko je bilo treba odlocit med dvema,mi je presaltalo na "porinice"
pa mislite da vem kdo je zmagaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
21.6.2009 10:43:53   
*monchy*
deja veš da to pa res ne vem... pri timonu s tem da sem jedla kisano nisem mela nikol problemov .. šezdaj jih nimam no 

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
21.6.2009 11:13:10   
*monchy*
user posted image STELLA & PIA VSE NAJBOLŠE ZA MINI ROJSTNI DAN user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
21.6.2009 11:34:11   
Anonimen
sem mela zaj eno malo "modno revijo" in ugotovila, da mi ne gre nič čez RITuser posted image sem kot pravi user posted image

(odgovor članu *monchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
21.6.2009 12:19:47   
suncicica
hvala monchyuser posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
21.6.2009 13:19:22   
Barbara111
sun vidva delata za HERBALIFE sodeč po reklami na avtu

Neposredna povezava do sporočila: 3617
21.6.2009 13:31:45   
suncicica
ja res delama herbalife,mana je ok delo ker smo tako skoraj nonstop skupaj.ko pa delama pa lahko grejo pupe zraven.nama je zato svetovno.

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 3618
21.6.2009 14:03:23   
Barbara111
za koliko dni lahko vzameš naj manjše pakiranje teh napitkov

Neposredna povezava do sporočila: 3619
21.6.2009 14:53:42   
suncicica
eno pakiranje je za 44 obrokov ,ce jes 1x na dan

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 3620
21.6.2009 18:46:37   
mamamajča

kaj pa dela tvoj ata? Sorry samo ne da se mi iskat tiste teme user posted image samo glede na to, da to sam dela, bi meni blo sigurno všeč...imam rada takšne stvari.... mogoče zato ker je moja mami tudi ful ustvarjalna in ima smisel za vse mogoče... škoda da nisem kaj podedovala user posted image

Moj ata in njegov stric mata v avstriji eno firmo, kjer delajo unikatne glinene izdelke.
In ker so se ljudje začeli zanimat za to tudi v sloveniji, smo se odločli naredit še spletno stran v slovenščini in malo reklamirat.
Blo je recimo že po tv MB itd. Nekaterim pa je recimo dolgočasno. Saj če pogledam slike, je mogoče res. Ma pa npr moja sestra eno vazo in aranžma iz suhega cvetja, pa je zelo zelo lepo. No in jaz sem dala pač malo reklamo, da vidim odziv in me je malo šokiral en komantar....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
21.6.2009 19:02:08   
trezika
eh, seveda te je lahk šokiral... koga pa ne bi... kaj mi lahk zaupaš kje lahk vidim te izdelke?

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
21.6.2009 19:15:07   
Barbara111
mamamajča nič se ne sekiraj en so pač od faušije nesramni ,da bi jihuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
21.6.2009 19:32:20   
tatly
sun si se tu bi te nekaj vprasala

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3624
21.6.2009 19:58:10   
mamamajča
Lahkouser posted image

http://sl.netlog.com/Majika24/photo/photoid=2848876&surr=0#photos

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?