Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 7:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobrp jutro! jaz sem včeraj kar polek aneja zaspala me pa danes zebe- podolgem času. pa nekaj sem začela kašljati joj ju3 se mislimo prvič kopati in če bo tako stanje bo treba malo zakuriti, ker je prevelki prostor da bi ga s kaloriferom segrela.
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 7:27:39
|
|
|
|
Anonimen
|
za donno pa kolikor vem še ni rodila. se pa tudi pri junijkah zelo malo javlja. tako, da res ne vem kako je.
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 7:40:50
|
|
|
|
ada2
|
komaj čakam, da se moji spakirajo v šolo, vrtec, službo, da se z Mihom zabubima nazaj v posteljo
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 7:42:02
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro opet dež . midvi pa mama gnes cepljenje, prvo pa je stara že skoro 8 mesecev. bigi,še z moje strani dobrodošla
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 7:56:25
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 komaj čakam, da se moji spakirajo v šolo, vrtec, službo, da se z Mihom zabubima nazaj v posteljo O glej jo, kak je zvita Jaz pa čakam, da andražek pride, ga ni blo že od petka. Vam še zaupam, kaj sma z mojim včeraj večerjala? In to ob 21 Torej, v hoferu sma si kupla neke bagete s česnovim nadevom, ki se taaaaak hrustljavo zapečejo, njami, pa radler
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 8:01:56
|
|
|
|
mamamajča
|
Hm, pa kaj se mi je zgodlo..... Popoldne sem mela svakinjo na obisku. Zvečer letimo v trgovine, in si potem doma mali po večerji privleče pollitrsko čokoladno mleko. Sem rekla, a ne, celega pa ne rabiš spit pa sem mu vzela, vidim na regalu šalčko, pa sem rekla, glej, saj ti je ati že tu v šalčko nalil... no, in mali pije, pije, se reži ko nor, pa mu pravim, naj že spije, da gre spat. Pa pije naprej, prileti k meni in šok Pravim mojemu :Kaj si ziher, da je to čokoladno mleko, če tak po kavi smrdi????? No in ugotovimo, da je blo v tisti šalčki še malo kave, ki jo je moja svakinja prej pustila, in jaz koza, malemu vzamem tetrapak čok. mleka, pa ga silim, naj iz šalčke pije
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 8:08:26
|
|
|
|
ada2
|
no, pa so šli.... lahko noč
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 8:09:23
|
|
|
|
ada2
|
joj, mamamajča tiste bagete iz hofera so meni tudi svetovne.... pa radlera bi zdaj tudi z užitkom
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 8:09:54
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 no, pa so šli.... lahko noč Lahko noč Ja, mene so pa klicali, da andraža ne bo.... ta mesec bo fina plača
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 8:17:47
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 joj, mamamajča tiste bagete iz hofera so meni tudi svetovne.... pa radlera bi zdaj tudi z užitkom ej saj je vse skupaj fino, en dober prigrizek
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 8:22:55
|
|
|
|
tatly
|
dobro jutro bigi dobrodosla tina-uzivaj na morju-kam pa gres?
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 8:57:47
|
|
|
|
Anonimen
|
mamamajča mi2 si redno kupujema te bagete sicer v lidlu- z česnom ene pa so z nekim zelenjavnim nadevom, pa so tudi super. ej sem glih gledala laptopa za 50 eur- s tem, da moreš vzeti za 24mes naročnino internet za 29eur na mesec. nama sicer ne pride v poštek ker mama trojčka in ne rabima še enega neta. je pa krasen laptop-vsaj meni
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 9:12:32
|
|
|
|
petra *k
|
joj, kak je tečno tia spi, aleš spi, jaz pa nevem več, kam se naj dam. pa še zebe me. kaki tečen dan bo gnes
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 9:14:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k joj, kak je tečno tia spi, aleš spi, jaz pa nevem več, kam se naj dam. pa še zebe me. kaki tečen dan bo gnes jaz se tudi dolgočasim danaja tudi spi, matjaž tudi, anej je v vrtcu.
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 9:16:21
|
|
|
|
mamamajča
|
deja, mi mamo tudi trojčka, naročnino za dve leti. Zdaj bo komaj eno leto Sma se s stricem Božom včeraj menla o tem, pa mi tudi ne more zrihtati Mogoče na bolhi poglejam za kakega rabljenega?
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 9:42:25
|
|
|
|
petra *k
|
pa kaj je to res vreme krivo?? tia je včeraj spala 4 ure, danes pa je zaspala pred pol 9 in še zaj spi. to me pa tak čudi, res. nisem navajena. fora
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 9:44:22
|
|
|
|
ada2
|
mah, pa tako spanje... še bolj sem zaspana , pa žalostna... nam je Pegi (zajček) umrl sploh ne vem kako naj Nuši povem....
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 9:48:49
|
|
|
|
mamamajča
|
O joj hm.... kruta, držim pesti, da bo čim lažje prenesla
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 9:52:11
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k pa kaj je to res vreme krivo?? tia je včeraj spala 4 ure, danes pa je zaspala pred pol 9 in še zaj spi. to me pa tak čudi, res. nisem navajena. fora Ja, veš da jih muči vreme. Samo še ne vem, zakaj našega Marka muči v kontra smer Nič ne spi, meni se že meša!
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 10:31:36
|
|
|
|
tatly
|
nasa tudi cez dan nic ne aja..pol ure pa gotovo
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 11:55:42
|
|
|
|
mamamajča
|
Kak je meni strašno, ne vem.... ne tečno. Saj se z malim špilamo, pa vse.... mučno mi je. Vreme je genau za spanje in lenarjenje, kako kuhanje
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 13:02:47
|
|
|
|
*monchy*
|
končno doma iz službe malčeka sem spravla pančat ker še danes ni nič jaz se pa bašem z sladoledom joooooooooooj vreme pa je grozno pa še nič zboljšanja ne napovedujejo ne?
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 13:34:14
|
|
|
|
Barbara111
|
jaz pa sem spet pri pospravljanju zraven pa DOBRA GLASBA
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 23.6.2009 13:39:06
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem pa spala od 11 pa so pol1 pa na brzino skuhala, danaja pa še vedno spi.
|
|
|
|
Umetna oploditev IVFVitaebellaV katerem poskusu ste upešno zanosili s postopkom IVF?v prvem (
17%)

v drugem (
3%)

v tretjem ali več (
2%)

še vedno poskušava (
1%)

v prvem sva zanosila, a splavila (
1%)

nič od naštetega (
75%)
Število vseh glasov: 292Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!