|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
2.7.2009 8:04:08   
*monchy*
dobro jutro user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
2.7.2009 8:36:05   
ada2
dobro jutro

naj ena hitro eno močno kavo skuha....

nisem jaz več za neko ponočevanje.... kaj bi šele bilo, če bi potem mogla še ene 3x ponoči vstati zaradi otrokuser posted image user posted image .... v glavnem, pustili smo me spati do 7user posted image

a veste kdo mi je pa včeraj otroke čuval?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
2.7.2009 8:44:43   
mamamajča
no, toliko lepem vremenuuser posted image sicer se še sonce nekaj trudi, ampak tista stran z moje kuhne je lepo oblačna. Mamo tak nareto stanovanje, ko da bi meli balkon na havajih, kuhno pa v londonuuser posted image

Ada, kdo ti je čuval otrokece?

Jaz pa delam palačinke s čokoladouser posted image Andražek aja, Marki pa že lačenuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
2.7.2009 8:49:25   
*monchy*
jaz pa se trudim pospravlat pa mi ne uspeva user posted image timon je tudi pojedo hrenovko zdaj pa je zaajal nazaj user posted image
pri nas je taaaaaaak lepo vreme zaenkrat user posted image

< Sporočilo je popravil *monchy* -- 2.7.2009 8:53:09 >

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
2.7.2009 9:02:17   
mamamajča
monchy, meni se zdi, da ne boma nič naredli, dokler mama rač. vklopljenuser posted image
Veš, kaj je to vsega? rr, facebook, netlog, maile prgledat, 24ur.com, ........
Krizauser posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
2.7.2009 9:04:08   
*monchy*
mamamajča pa preveč je tega ja user posted image  user posted image   vsaj lase sem si speglala user posted image pol pa tak morem ob 11h delat it user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4306
2.7.2009 9:05:31   
mamamajča
Ste že slišale za to pesem?

http://respard.com/index.php?option=com_content&view=article&id=96&Itemid=97

Neposredna povezava do sporočila: 4307
2.7.2009 14:46:38   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Veš, kaj je to vsega? rr, facebook, netlog, maile prgledat, 24ur.com, ........
Krizauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4308
2.7.2009 14:47:08   
trezika
ada nisi še povedala kdo ti je otroke pazil user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
2.7.2009 14:48:28   
trezika
vreme je sicer še lepo, ampak na vreme.si se že zbirajo nevihtni oblaki user posted image user posted image user posted image naj gre to vreme v 3 pm user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
2.7.2009 15:15:54   
ada2
trezika otroke mi je nečakinja čuvalauser posted image  še sreča, da imam tako zanesljivo nečakinjo, ki kljub temu, da bo šele letos stara 14 let obvlada user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
2.7.2009 15:16:41   
ada2
aja, pa pozdrav od katje in maia in od tatly in stelle..... smo bile pri nas na vrtuuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
2.7.2009 15:26:16   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

trezika otroke mi je nečakinja čuvalauser posted image  še sreča, da imam tako zanesljivo nečakinjo, ki kljub temu, da bo šele letos stara 14 let obvlada user posted image user posted image user posted image

Vse tri?
Brez zamere, ampak jaz sem pa glede takšnih stvari ful skeptična, mogoče preveč paničnauser posted image Ne vem......

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
2.7.2009 15:56:46   
tatly
pri adi je bil celi vrtec otrokuser posted image user posted image user posted image ta njena necakinja bo mama in poluser posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4314
2.7.2009 16:09:09   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Vse tri?
Brez zamere, ampak jaz sem pa glede takšnih stvari ful skeptična, mogoče preveč paničnauser posted image Ne vem......

glej, miha in adama sem spravila spat jaz predno smo šli, ker predstava se je začela ob 21. nuša je pa že itak tolko velika, da je lahko tudi sama. bili smo 400 m vstran od doma, pa imeli vklopljen telefon na vibro, če bi se kaj zgodilo, da pokličejo. nečakinja je pa res ful odgovoren otrok, pa brez problema previja in preobleče miha, pa nasploh zna z otroki. če ji ne bi tolko zaupala, pač ne bi šli vsi od doma. pa tudi vedla sem, da bosta mala dva spala.

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 4315
2.7.2009 17:04:03   
mamamajča
ja ej, ful v redi. Aja, saj če sta onadva spala. Če bi pa mela vse tri budne, bi pa jaz res preveč paniko zganjala.

Ej, ful fajn, da si privoščiš kak večer za sebe, mame to zelo rabimo, ne? Jaz tudi grem 1x na mesec ziher sama kam...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
2.7.2009 17:07:26   
tatly
jaz sem bla od kar se je stella rodila enkrat v kino in sma bla v 2 urah nazaj

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4317
2.7.2009 17:10:12   
mojcaz.
Punce ne vem če že vete, ampak Donna22 je rodila user posted image user posted image user posted image sem zdaj glih zasledla na fb user posted image user posted image če bom kaj več zvedla seveda javim user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
2.7.2009 17:20:13   
tatly
a ni dona mela napovedanega carskega?ampak vseeno cesitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
sem tudi pravkar zvedla da je moja sestricna rodila fantka in to ze 3user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
2.7.2009 17:24:12   
mojcaz.
ja je mela, samo nisem vedla kdaj, sem pa vidla na fb, da so začele čestitke padat, tak da je očitno rodila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ooo čestitke tudi tvoji sestričniuser posted image user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
2.7.2009 17:36:51   
tatly
no pa je le docakala pupiko svojo,samo cudno da ni nobeni tu gor javla

(odgovor članu mojcaz.)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
2.7.2009 19:07:55   
mamamajča
Bravo, donna!!!!user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
2.7.2009 19:10:32   
trezika
donna iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4323
2.7.2009 20:02:35   
mamamajča
Evo, kopiram iz ene druge teme:

donna22 je ob 13.07 rodila punčko Zalo, veliko 49 cm in težko 3100 g.

ISKRENE ČESTITKE!!!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
2.7.2009 20:03:08   
mamamajča
Tatly, čestitke za malega korenjakauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?