Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Hej! Najprej vsem hvala za čestitke! Morrak, vse najboljše nama
IZLET: tako hudo natrpano z ogledi in vsem dogajanjem, da ni blo časa nič. Morrak, v Ankaranu smo bli pri Zelenjakovih na domačem refošku in perutničkah.. V izoli sta se nam dva moška zgubla in je blo pravo sranje. Celi izlet v glavnem je bil ful v redi, je pa se dostihodlo- jaz bi rajši vidla, da bi nas dali ob 12 z avtobusa na plažo pa nas ob 20. pobrali. To je to....
Drugače pa moj rd katastrofa- z mojim se trenutno ne pogovarjam in fajn se bo treba potrudit, da se bom spet začela. V podrobnosti se mi zdaj ne da, mogoče jutri. Grem spat....
1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm 5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm
1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm 5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm
trezika danes bo tak naval menda ja... lahko pa prideš k meni.. za krst mam že majc, hlač, oblekic.. pa še zdaj ne vem kaj bom mela.. do nedelje še si bom ziher nekaj kupla
Mi pa gremo jutri v Ce, pa upam, da še dobim mojo številko. Monchy, ti maš kdaj kake probleme s cotami? Jaz sem si enkrat v new yorkerju probavala ene hlače xs, pa so mi ble v pasu prevlke Ja no, in so me poslali v otroške trgovine