|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
21.4.2009 7:45:02   
petra *k
jutro

ni za verjet kaj sem delala ponoči- tega nisem delala, odkar je tia bla stara slab mesec. in sicer PUMPALA praznila mlekarne. adijo, kak so ble polne. nevem kaj je zaj touser posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 776
21.4.2009 8:08:53   
katka37
dobro jutro

petra, to pa je res čudno, ampak super, vsaj veš da še nekaj časa bo mleko user posted image user posted image user posted image

tatly, dobro mnenje user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 777
21.4.2009 8:38:58   
Anonimen
Dobro jutro!

vreme je pa pravo za počivanje. sicer me spet čaka ogromno dela, ampak se nič ne silim. počasi se daleč prideuser posted image
se pa odlično počutim in bi lahko celo pohištvo prestavljala(saj ga ne bom, da ne bo katera mislila, da se mi jeuser posted image )user posted image .res me nekaj razganja, bi bila najbolj vesela, da bi bla soba končana in bi danes veselo pucala ali pa stene štrihala.

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
21.4.2009 8:40:31   
ada2
dobro jutro!

pride katera na kavo, kapučino, klepet...?

z mihom sva čisto sama... ati v službi, nuša v šoli, adam v vrtcu, dedi in babica na morju.... zajec je itak zunaj, tistih nekaj pajkov sem pa včeraj čisto prestrašila in so mi pobegniliuser posted image

da vam povem kako smo včeraj slepca srečali... gremo popoldne na sprehod in tam v travi ob cesti se malo zalesketa in pravim otrokoma glejta slepec. nuša se tak previdno spravi k njemu, adam pa navali narod... on bi ga kar s sabo nesel. pa mu pravim, da ne sme prijemat, pa gleda in gleda in spet stegne roko, pa pravim ne, pusti ga pri miru... pa spet samo gleda in čez nekaj časa mu roka spet uide k njemu... pa sem si mislila, no ja, saj slepec mu itak nima kaj naredit, pa vsaj ne bo se bal in mu rečem, da ga lahko malo poboža, da vidi kakšen je in potem ga je božal in božal, slepec pa kar tam uživa, samo malo je kdaj pa kdaj z jezičkom pomigaluser posted image  pa pravim še nuši, naj ga poboža in ker pač ni hotela izpasti reva, ko njen brat tako pogumno boža "kačo" se ga je tako previdno z enim prstom dotaknilauser posted image . potem se je pa naš prijatelj končno odločil, da se odpravi dalje, ker sem že mislila, da bomo kar domov morali, ker smo toliko časa občudovali tega slepca. doma pa je seveda adam navdušeno atiju in sosedi pravil kako je on veeeeliiiiiko kačo božaluser posted image   sta me oba kar malo z grozo pogledala, pa sem jima povedala, da ni bila kača, da je bil le slepec, ampak adam je vztrajal, da je bila kača in to veliiiikauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 779
21.4.2009 8:42:22   
ada2
ooo, deje se je pa gnezdenje lotilouser posted image  sicer pa saj je čisto normalno, še dober mesec in user posted image  bo tuuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 780
21.4.2009 8:49:18   
Anonimen
ja ada, res me je prijelouser posted image . samo kaj ko nimam stvari kam zlagat. potem pa samo prelagam pa čakam da bo maj da se spet spravimo v sobe, samo te ne vem če bom še sposobna migatuser posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
21.4.2009 8:53:12   
ada2
aja morrak noben album še ni poln, v prvem jih manjka še 22, v drugem 88.... pa kar slabo mi je, ker je pa zadnjič dobil še mojster miha album in seveda zdaj zbiramo še touser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 782
21.4.2009 9:11:01   
katka37
deja, user posted image user posted image user posted image , pa le pridno še božaj bušija, še malo pa ga ne bo več, bo hitro minilo

ada, očitno danes vse nekaj rihtamo doma, ker ko bo lepo vreme bomo spet visele zunaj

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 783
21.4.2009 9:20:23   
*monchy*
visim tu gor, dobro jutro pa nisem rekla user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 784
21.4.2009 9:20:40   
*monchy*
katja lepe slikice user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 785
21.4.2009 9:30:31   
petra *k
kera ve, kaj je to mehansko čiščenje nosa?? ker ma tia virozo,  pa sma ble zaj 2 dni na inhalacijah, danes pa je reko, da ji morem fiziološko notri- to ji itak redno- pa mehansko čistiti nos???

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 786
21.4.2009 9:34:18   
Anonimen
petra maš zs

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
21.4.2009 10:01:14   
ada2
petra mehansko čiščenje noska pomeni, da ji vlečeš šmrklje vun z raznimi pripomočki - baby vac ali ročne pumpice ali tisto, ki z usti vlečeš... veš kaj mislim?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
21.4.2009 10:30:35   
petra *k
ja ada, sem si sama tudi to tak zamislila. no saj ji tak tudi delam, vsak dan tudi ko ni prehlajena, samo zaj ji pač moram stokrat na dan. tak da ma že pod nosekom krastico.user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 789
21.4.2009 10:37:42   
tatly
petra kupi si takega ko mam jaz ki ven vleces

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 790
21.4.2009 10:53:17   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

petra kupi si takega ko mam jaz ki ven vleces

ma saj če ma tak pun nos, kak ma ga zaj, tak ni problema, dobim 1,2,3 vun. če pa nima nekaj dosti, te pa je s to pumpico problem vun potegniti. zaj pa aja že odkar smo od dr prišli, jesti mi neče, zato mam teko mleka, še je samo 1krat jedla gnes, in enostavno neče potegniti, ko ji ga v usta držim.
da pa ji dam flaško, ker je kolarič reko da ji naj dam čajeka, pa ni šanse, da bi potegnila, jok in stokuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 791
21.4.2009 11:02:44   
ada2
petra če ti neče vlečti na joški pazi da ne dobiš mastitisa. po moje pa noče jesti zato, ker se slabo počutiuser posted image , saj veš, da tebi tudi ni do hrane kadar zboliš. pazi pa, da bo vseeno vsaj nekaj jedla/pila, da ne bi dehidrirala. pa tudi, če ima poln nos težko vleče, ker ne more dihat zraven. daj prevri kamilice in postavi lonček pod njeno posteljico, da bo para šla gor, se ji bo sluz v nosku malo zmehčala. pa držim pesti, da hitro ozdraviuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 792
21.4.2009 11:05:26   
*monchy*
petra te čist zastopim kak je to, ker zdaj ko je timon bil tak prehlajen je tudi blo enako. mleka sem mela da mi je samo špricalo na vse strani, pa vsakih 5 min sem mu rivala v usta pa ni htel user posted image ni mogo  niti vlečt ker je mel tak pol nos. ampak mi je krema od natalije res pomagala user posted image tatly hvala še 1x pa še 100x user posted image  user posted image
probaj res z kamilicami mogoče ji bo pomagalo
user posted image user posted image user posted image user posted image za Tio

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 793
21.4.2009 11:07:26   
katka37
petra, ojoj, zdaj pa še to, upam, da bo čimprej minilo user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 794
21.4.2009 11:10:43   
petra *k
ja saj po moje ne je zato ker se slabo počuti. nos pa ji res vsakih par min pucam, ko je budna. tak da mi venda tudi malo zameri. kar se tiče mastitisa, ja upam da ga res ne dobim, saj sem si pumpala ven, me je pa včeraj zvečer tak bolela joška, da groza. ampak samo leva, desna je pa čist normalna, oz bolj prazna kot polna. joj, da bi se zaj mogla v kopalke spraviti hehe. če je na levi strani modrček premali, na desni pa prevelkiuser posted image user posted image
bom pa šla zaj kamilce prevrela, pa dala pod posteljo, hvala za nasvete in pomoč.
aja, monchy, jaz pa je ne smem mazati z nobeno kremo, ki mi je ne napiše P oz dermatolog- mi je danes kolarič poveda. niti z bepantenom ne, ker lahko zaradi teh krem ki jih mava zaradi alergije, naredim kako reakcijo in je lahko hudo. tak da žal se moremo čist natur boriti s tem. ampak HB, zgleda da bolezen dobro prenaša, sicer danes ni glih polna energije, spi že od 9h, ampak je drugače še vedno dobrovoljček. tak da nam ni neki problem, da le kašljala nebi, pa polnega noska mela.

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 795
21.4.2009 11:13:05   
*monchy*
ja bolše da je ne mažeš ja. probaj pa z kamilicami. saj zgubit nimaš  kaj.
priii joških pa boš počasi tak kot jaz, da v enem mam v drugem pa nič user posted image in tudi v desnem nimam niič user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 796
21.4.2009 11:15:35   
tatly
petra zakaj jih bos pod postlo dala?
evo mali motor z velikim clovekomuser posted image user posted image
user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 797
21.4.2009 11:17:16   
petra *k
tatly, da se ji bo smrkelj omehčal- tak mi je ada svetovala?

ja monchy, zgleda da bom res kot ti, že nasploh mi dosti več je z levega, tak da je ta vedno občutno večji. se mi aleš dosti krat dela norca, kakega mam levega, do kolen, desnega pa nikjer ničuser posted image user posted image user posted image kak je pa timon in njegov nosek?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 798
21.4.2009 11:20:10   
*monchy*
user posted image stelly user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 799
21.4.2009 11:21:35   
*monchy*
petra mene simon tudi zajebava user posted image ampak vse se vrača user posted image mi je lih zadnič reko da počasi ko bom si modrc dol dala da si bom po levem hodla desni pa me bo zadušo user posted image  user posted image  user posted image
timi je super zdaj. tu pa tam še malo zakašlja drugače pa je nosek super. mi je res krema pomagala user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Ganljiv poklon mamicam nedonošenčkov
Ob materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?