|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 19:32:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 951
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
23.4.2009 19:41:32   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

ta nova dieta, ali ješ bolj pogosto kot na tri ure? In karkoli, ali vse kar ne vsebuje belega (bele moke, nelega sladkorja...)

eh ce sem se hecala...jem vse kar mi pase saj to ni dieta samo malo manj zrem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 952
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 19:51:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 953
23.4.2009 19:52:06   
TinaV*

IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

ta nova dieta, ali ješ bolj pogosto kot na tri ure? In karkoli, ali vse kar ne vsebuje belega (bele moke, nelega sladkorja...)

eh ce sem se hecala...jem vse kar mi pase saj to ni dieta samo malo manj zrem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jaz sem pa mislila, da imaš čudežno zdravilo za hujšanjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 954
23.4.2009 20:16:42   
katjakokol
ve se tako veselo pogovarjate o kg, pa jaz jih mam dosti prevec ne monchy,tatly,ada ,suncicica ve ste me vedle
pa kaj ko mi ne grejo doluser posted image user posted image  
pa moj mi je zdaj sel po morsko pico pride katerauser posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 955
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 20:20:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katjakokol)
  Neposredna povezava do sporočila: 956
23.4.2009 20:30:30   
trezika
Čer!
Js sn tako slabe volje user posted image user posted image Smo meli včeraj pregled in se je naša pikica premalo zredila user posted image user posted image Pa je bla skor cele dneve na joškah, ampak očitno imam preveč slabo mleko al kako... V enem mesecu je dobila samo 400 g gor user posted image user posted image Zdaj ko sn ji začela dodatek dajat (Novalac) pa vsakokrat po podoju vse ven zbruha... očitno bomo morali na stekleničko prešaltat user posted image Ma saj vem, da ni ne prva pa ne zadnja, samo ko pa jo je tako lepo dojit... pa niti sanjalo se mi ni, da dobi premalo mleka... vsak je rekel kako je že velika... tut patronažna je rekla, da se lepo rediuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 957
23.4.2009 20:36:52   
katka37
trezika, ne se preveč sekirat, glavno da je pupa drugače zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

morrak, torej je zdaj ravno pravi čas še za enega,  tvoj naj pravi kar hoče, nisi prestara

tina, user posted image user posted image  da ti uspeva, jaz bi pa samo jedla

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 958
23.4.2009 20:40:08   
ada2
tina hvala še 1x za varstvo, pa da ti takoj povem, da sem se zmotila, moj je doma v osluševcih eno hišo naprej od krmasovih, ne pa pred njimi... sem zamešala. torej, najprej so 3 hiše, sredinska je cvetličarna, potem sta 2 od krmasovih, potem je od mojega dedek in potem oni.

morrak dobila pošto - hvala, hvala, hvalauser posted image

barbara sori, da se nisem mela časa zglasit... sem se pri tini začvekala, pa sori, mi je nekaj prekinilo prej po telefonu, pa potem nisem nazaj klicala, ker sem bila na poti, že tak sem gor grede na radar naletelauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 959
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 20:51:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 960
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 20:52:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 961
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 20:52:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 962
23.4.2009 20:56:59   
katka37
petra, kako pa kaj tia

morrak, si 1000 % ?

Neposredna povezava do sporočila: 963
23.4.2009 20:59:08   
katka37
trezika koliko pa je velika pa težka?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 964
23.4.2009 21:08:34   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

trezika koliko pa je velika pa težka?

zdaj je velika 53 cm pa težka 3520 g... iz bolnice sva pa šli veliki 51 cm pa težki 3160 g...

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 965
23.4.2009 21:11:40   
suncicica
hello
mi smo se cel dan potepali danes. zjutraj smo imeli prvi pregled. s pupama je vse ok, stella se je v enem mesecu zredila 1300g pia pa 1100g.user posted image user posted image user posted image

ada sorry, nikak mi ni zneslo danes. smo komaj ob 8h prisli domov.user posted image user posted image user posted image upam da se kmalu vidima.

sem pa slisala eno dobro danes pri zdravniku od ene znanke. med pogovorom mi pravi da ona svojega sinka starega 3 tedne uspava na fen. pa jo gledam z velikimi ocmi...kako na fen??
ja je rekla ko ga dam spat vklopim fen in to ga uspava( ji je ena kolegica dala ta recept),pravi da naj bi se  v maternici pojavljali isti zvoki in zato to dojenckom pase.
in seveda sem takoj sprobala doma obe zaspali po 3 minutahuser posted image user posted image user posted image user posted image .  prej pa al ena zaspala pa druga tulila ali pa kontra.   tak da......probajte zgubit itak nimate kaj

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 966
23.4.2009 21:11:51   
*monchy*
trezika nič se sekirat. bo že gor vzela. če bi bla lačna bi se jokala 

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 967
23.4.2009 21:12:51   
*monchy*
suncicica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ta s fenom je pa dobra 

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 968
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 21:14:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 969
23.4.2009 21:20:56   
katka37
morrak, pa saj veš kak so sladki, pa kak dišijo, pa kako mehko kožo imajo, pa kak se cartajo, pa....pa....daj no, veš kak je luštno user posted image user posted image
smo mi tudi malo premišljevali kako bo, zdaj pa nam je super
pa še tvoj je dosti mlajši od mojega

Neposredna povezava do sporočila: 970
23.4.2009 21:26:49   
katka37
trezika, preveri po tej tabeli, meni se zdi po njej Marušina teža v redu, čeprav ne bi nič škodilo, če bi se bolj zredila, ampak...

katero P pa imaš

< Sporočilo je popravil katka37 -- 23.4.2009 21:28:40 >

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 971
23.4.2009 21:29:57   
katka37
zakaj pa ne pokaže tabele user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 972
23.4.2009 21:30:46   
katka37

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 973
23.4.2009 21:31:24   
katka37
user posted image user posted image user posted image  v sporočilu mi jo pokaže, ko pa objavi pa ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 974
23.4.2009 21:33:02   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

trezika, preveri po tej tabeli, meni se zdi po njej Marušina teža v redu, čeprav ne bi nič škodilo, če bi se bolj zredila, ampak...

katero P pa imaš

po kateri tabeli?

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Recepti za otroke
ksenija12

Kje dobite ideje za kuhanje za otroke?

portali- ringaraja, kulinarična slo... (34%)

kuharske knjige(za otroke..) (12%)

v revijah (6%)

drugo (49%)

Število vseh glasov: 286

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!