|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
3.5.2009 9:11:46   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

ada, ni problema, ti pošljem tel. št na zs, pa me pokliči,če boste imeli kaj časa priti sem pa od nas pokličemo mojo mamo, bo dol padla; drugič pa jim naredimo pravo snidenje user posted image user posted image

ok, saj ostanejo še mislim da cel teden. 1x se sigurno oglasimo.user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
3.5.2009 9:13:31   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Čer!
Imam eno vprašanje za vse vas: Kateri čaj ste dajale oz. dajete vašim malčkom? Naša Maruša namreč noče nič pit user posted image Zdaj ko se ne dojiva več po tem mleku ful težko kaka user posted image tekočine pa nič ne spravim vanjo user posted image

trezika tudi mi smo imeli tezave z kakanjem
jaz sem mu enih parkrat mogla dat zelo sladkane kamilce da se je pokakal
pol pa mi je P svetovala da naj kupim kamilicni hipp ki je lazje prebavljiv in od takrat kakamo 2-3x na dan brez problemov. Je pa ful dobrega okusa

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
3.5.2009 9:37:03   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Trrezika...Jaz sem čaj za malo kupila v lekarni..Od Galexa OTROŠKI ČAJ-zeliščni...
Noter so posušene kamilice,komarček, janež,majaron, meta in melisa...
Ni instant,ker baje instant čaji niso ok (tak so nam v materinski šoli nekaj govorili)...Ada2 ne me kregat...Tak so nam rekli..Sicer pa je res..Kar je blo pred 10 leti ok,je zdaj vse narobeuser posted image Vse drugače učijo..

Čaj je torej taki pravi, s posušenimi ratlincami,ki jih preliješ z vodo in potem precediš..Meni je rekla v lekarni da je to najboljše..Tisti hipp-ovi čaji instant pa za take male kot sta najini dve niso ok,ker so tudi že sladkani...
Ti pa ta čaj daješ nesladkan..

Čeprav ma naša rajši vodo..Pa ji prekuhano dajem...
Zdaj smo stari že 2meseca in 10 dniuser posted image Uf,leti čas...

Lepo se mejte...Pa vedite da vas berem,samo sfali časa za pisanjeuser posted image user posted image user posted image

lepo noč

glej, glede čajev in hrane bom tak rekla... vse kupljeno bi naj ne bilo ok, čaji, kašice... pred 10 leti sem jaz Nušo čisto drugače hranila kot zdaj ta dva. tudi moje mišlenje je bilo čisto drugačno kot zdaj. takrat se mi tudi ni dalo za vsak obrok lupiti sadje in miksati, če pa je bilo lažje odpreti frutekuser posted image user posted image user posted image
potem sem se prešolala v zdravstvo in mogoče mi je tudi to dalo misliti. za Adama sem imela že čisto drugačno strategijo. njemu sem vse doma posebej kuhala in miksala in zraven celo uživala. bil je tudi dolgo dojen, kar nuša ni bila (samo 3 mesece), pa bi jo verjetno lahko dlje, če bi se bolj potrudila.
jaz doma sama sušim zelišča, to me tudi zelo zanima, ampak nimam še veliko izkušenj. imam svoje kamilice, janež, koper, meliso, lipo.... to lahko potrdi tatly, ker sem ji takrat, ko je bila stella prehlajena prinesla malo tega čaja za kašelj. zelišča nabiram na mestih kjer ni avtomobilov, ni bilo škropljeno.... glede sladkorja je pa spet tak... preverjeno ga v bolnici dajejo v čaj, ker tako otroci pijejo. vsekakor nisem zagovornik sladkanih čajev, a če je malo sladkan kdaj pa kdaj ni panike. saj slej ko prej bodo vsi otroci prišli v stik s sladkarijami. zdaj je tudi glede ustne higiene pri dojenčkih vse bolj napredno in se karies v veliki večini prepreči, nekoč pa so te čudno gledali, če si dojenčku, ki je imel samo en zob umival zobe. in potem so se čudili da so zobki zdravi, ko pa imajo po večini vsi otroci čisto uničene in črne zobkeuser posted image user posted image user posted image  zdaj pa z zajčkom "umivam" mihu že dlesni. miha je polno dojen in še ni okusil ničesar drugega kot samo moje mleko, ki pa mora biti ena sama sladkoba, ker jaz pojem ogromno sladkega. imam obdobja, ko mi "cuker tako pade", da v hipu pojem celo čokolado... časi se zelo hitro spreminjajo in s tem tudi način življenja in prav je tako. je pa tudi res, da se vse vrača... če pomisliš, so nas tudi na domači čaj navajali, ker takrat še ni bilo instant čajev. so pa ti instant čaji praktični kje na poti, ko nimaš kje prevreti zelišč. pa tudi kuhali so nam obroke, zdaj pa dobiš komplet kosila v lončkih, ki se samo pogrejejo. praktičnost ali želja po zaslužku?

eh, malo sem zašla....

vsekakor pa nisem mislila nič slabegauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
3.5.2009 9:49:52   
tatly
dobro jutro

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 11:08:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
3.5.2009 11:28:46   
*monchy*
helow babike . kak je? nooo jaz sem si kooončno vse spucala user posted image ati je pa timona dal spat user posted image
včeraj smo se nabasali z tatly v mecdonaldsu user posted image smo bli ko žogice user posted image pol pa smo se šli še v koloseja slikat user posted image user posted image user posted image user posted image in valda sem se preveč najela in nisem mogla zaspat do ne vem kdaj user posted image user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
3.5.2009 11:39:02   
katjakokol
O LEP POZDRAV

meni pa danes za nic ni
zaj grem nekaj malega skuhat tolko da se malo podlozima ker popoldan itak grema k enim
prijatlam na piknik tak da ne smem dosti kuhat

moja noga je ze tudi bolje  no skoraj je ze ok
so pomagale pikapoke od monchy
monchy hvalauser posted image

ati pa se trudi maia spat spravit pa ne vem ce mu bo uspelo
se vidi da ni mamine roke zravenuser posted image user posted image

mai pričakuje družbo

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
3.5.2009 11:43:33   
*monchy*
katja suuuuuuuper user posted image  user posted image ja ni zakaj, pa še kdaj user posted image
no našemu atiju pa je uspelo dat timona spat user posted image user posted image bravo za atija user posted image user posted image

katja kak pa je mai?

Neposredna povezava do sporočila: 1383
3.5.2009 11:55:39   
katjakokol
monchy drugace pa je mai vredu

tudi nasemu atiju je ospelo in zdaj oba spita jaz ap morem ven iz sobe da se bota naspala

monchy te lahko malo poklicem

mai pričakuje družbo

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
3.5.2009 12:06:20   
*monchy*
katja samo nohte nalakiram pa lahko komot. al pa bom jaz tebe ko bom konec user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1385
3.5.2009 17:08:46   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

pozdravljene

en hiter pozdravček
TINAV zate imam zelo pomembno vprašanje, saj je tvoj policaj ne? Ti po dopustu pošljem na ZS

MIHA je bil pri meni, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
ada ti si pa prehitro zbrisala, je mela mami še nekaj zate.

drugače pa imam precej divji dopust, verjetno bo kaka glava padla. Se beremo spet v torek

kaj pa? pa menda ne cel pleh pogače.... ker če ja, se lahko grem zdaj z glavo butat ob ziduser posted image

sicer pa čil avt, dopust mora biti divjiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
3.5.2009 18:10:00   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj katka, če ti povem kaj je moj zdaj izjavil, ko mu je teta povedala kako si se ti pisala kot otrok....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

očitno res v moji družini niso samo strici in njihove žene tisti ki te poznajo.... tudi moj te poznauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
3.5.2009 21:54:01   
katka37
ada, takoj poročaj, ker drugače ti pridem zvonit sredi noči user posted image user posted image , pa mogoče rajši na zs
pa še to- še vedno se isto pišem

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
3.5.2009 22:12:28   
trezika
Čer!
Samo na hitro vas pozdravim... naša pikica je bila danes prvič na Koroškem pri babici in dedku user posted image je spala celo pot tja in nazaj, pa še vmes na sprehodu user posted image
Aja, sn ji dans komarčkov čaj dala in je celo naredila nekaj požirkov user posted image
Zdaj pa se šibam cartat k dragemu user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
3.5.2009 22:13:02   
ada2
saj ni nič takega, no, ....

... eh, ti ZS pošljemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
3.5.2009 22:13:24   
katka37
vidim, da vse že spite, samo jaz še strašim tu, potem se pa čudim da sem zaspana vedno user posted image user posted image

ada, se te bom usmilila nocoj, ker je miha takšen luškan pobič user posted image user posted image user posted image

lepo spite

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
3.5.2009 22:18:44   
katka37
ojoj, sem zdaj videla da pa le nisem sama

trezika, user posted image user posted image user posted image  za prvo potovanje in pridno pupo seveda

ada, saj nisem mislila, da je kaj takega, sem pa radovedna, če sem pa baba, no user posted image user posted image  

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
3.5.2009 22:23:15   
ada2
no, a zdaj veš?
mi je celo rekel, če sem ziher, da bi ga k vam na obisk pelalauser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
3.5.2009 22:30:16   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, a zdaj veš?
mi je celo rekel, če sem ziher, da bi ga k vam na obisk pelalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem ti že napisala zs, ne vem, zdaj že ves čas ugotavljam, saj veš, me emšo pa pozabljivost daje

na kakšen čevapčič pa perutko bo pa valjda prišel, pa kakšen špricar, če pa je športnik pa še z mojim debato udarita o tej temi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
3.5.2009 22:34:15   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, a zdaj veš?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem ti že napisala zs, ne vem, zdaj že ves čas ugotavljam, saj veš, me emšo pa pozabljivost daje

na kakšen čevapčič pa perutko bo pa valjda prišel, pa kakšen špricar, če pa je športnik pa še z mojim debato udarita o tej temi user posted image user posted image user posted image user posted image

tu bi pa zdaj rabila tiste smeškote, ki se od smeha po tleh valjajouser posted image user posted image user posted image

bosta verjetno bolj kako debato na račun union piva udarilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
3.5.2009 22:36:27   
TinaV*
oh madonca ste se pokonci :))

se vam malo pridruzim...tak sem mela dela pa obiskov pa vsega polno glavo te dni da ni blo casa ...

ok morrak kar javi ko bos lahko...

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
3.5.2009 22:38:02   
ada2
nič, grem spat, lahko noč!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
3.5.2009 22:42:01   
katka37
zdaj ste pa prišle na plan, ko sem hotela iti spat, pridne user posted image user posted image user posted image

ada, tudi union je dobra tema, pa laško pa pils....

ajde, lahko noč 

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
3.5.2009 22:47:10   
katka37
tina, donna, monchy, lepo spite, lahko noč

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
3.5.2009 23:01:15   
katka37
ada, nisem imela mira, evo, ti ga posodim

user posted image

ta pa itak paše zraven
user posted image

zdaj pa res grem

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?