|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
6.5.2009 10:23:11   
kayica24
DanDan!
To vam pa moram pokazat... moje Maruše ni dobro razjezituser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
6.5.2009 12:54:17   
ada2
evo, mi2 sva nazaj....
imamo enega lenuha in požeruhauser posted image
zredil se je za 1250 g in zrasel za 5 cm, zdaj ima že 5900 g in 62 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa na kavi sma bila s suncicico in naš ni niti pogledal punc, je kar vse prespaluser posted image  
stella in pia se pa odlično dopolnjujeta, tako, da mami ni nič dolgčasuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
6.5.2009 13:07:39   
Anonimen
kako kaj?
jaz sem imela danes pregled, pa malo sem nakupovala, da končno napakiran stvari za v P. sem pa dobila občutek, da ne bom nič kaj prej šla rodit, da bo spet po roku- zaradi vseh teh mer po UZ-juuser posted image
sicer res nima veze ampak jaz bi kar drug teden šla, če bi mene kdo kaj vprešaluser posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1503
6.5.2009 13:47:08   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

aja ves da anita nacrtuje otrokauser posted image user posted image user posted image

Ka pa je te tu zaj smešno?????

Hecam se. Vem ja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kak pa ti veš?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
6.5.2009 14:00:09   
tatly
kaj je smesno..no coment
vem mi je slavi povedla

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
6.5.2009 16:29:47   
petra *k
aja, deja ropotuljico sem našla, v avtu v prtljažniku je bla, je mogla z vozička pobegniti.

naša princeska pa ma vnetje srednjega ušesauser posted image user posted image user posted image in že cel dan spi. pa še ven ne smevauser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
6.5.2009 19:23:30   
suncicica
ada hvala za lepe ceveljcke,jima pristajajouser posted image user posted image user posted image .

ja punci se pa res dopolnjujeta....

Stella in Pia

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
6.5.2009 20:02:29   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

naša princeska pa ma vnetje srednjega ušesauser posted image user posted image user posted image in že cel dan spi. pa še ven ne smevauser posted image

bogauser posted image upam, da se čimprej pozdravi user posted image user posted image

Joj, našo pikico pa kopanje neverjetno utrudi user posted image niti jest ni več mogla... oči so ji samo skup zlezle user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
6.5.2009 20:16:52   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

Petra, pa mi smo na antibiotikih zaradi vnetja ušesa. Samo hodima vseeno ven...
Evo eno user posted image za malo Tio, da bo čimprej boljše.
Pa kaj ma vročino? Mark ne, je pa zeloooooo "spremenljive" volje...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
6.5.2009 20:19:18   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

maja kaj tiuser posted image zs mas
aja ves da anita nacrtuje otrokauser posted image user posted image user posted image

Ja, in to poleti (bojo delali), ker želijo, da je otrok po horoskopu ovenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
6.5.2009 20:25:05   
petra *k
mamamajča, tia nima vročine, pa gnes je bla kar super volje, ampak je malo več spala kot ponavadi. je pa nama kolarič strogo prepovedal iti ven, še v stanovanju bi mogla trak nositi, ker je vse to skup trajalo že od prejšnje sobote- nem razlagala zaj tega.  v glavnem, ne smema ven, in me to fejst mori. kaj te češ cel dan v stanovanju delati???
polek tega pa se ji je alergija opet fejst pokazala, pa je ne smem mazati, ker ji v tem stanju kreme ne pomagajo in nebi s tem nič naredla, če bi  jo mazala. zaj samo upam, da se nebo stanje iz dneva v dan slabšalo. ko ma vrag male, te jih ma polno, je tak?
pa hvala za pikapoke

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
6.5.2009 20:41:24   
*monchy*
petra evo za tio od timona user posted image user posted image user posted image in še od naju user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čim prej bolše 

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
6.5.2009 20:47:19   
*monchy*
katka kak je z tinom? 

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
6.5.2009 20:54:05   
ada2
suncicica ni zakaj, mama je bila itak vsa presrečna, da je po dolgem času spet nekaj roza lahko štrikalauser posted image

petra user posted image user posted image user posted image  za tio, imate pa res sranje...

katka ko sem se jaz vračala s ptuja je bil tvoj že doma, sem ga vidla ko je marel popravljal zunaj. kako pa sta rešila pri zriličevi?

a morrak je pa na lotu sedmico zadela in ji me več nismo zadosti dobra družbauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
6.5.2009 20:54:55   
*monchy*
ada če sem jo menda jaz user posted image  user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
6.5.2009 20:55:08   
*monchy*
aaaa pa user posted image user posted image user posted image za mihecaaa

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
6.5.2009 20:55:53   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

ada če sem jo menda jaz user posted image  user posted image

ne vem, a si kaj po ankaranu ali ljubljani hodila?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
6.5.2009 21:02:28   
katka37
evo mene, je pa bil dolg dan, jutri pa bo spet user posted image  
vsaj kaj novega izvem spet

ada, user posted image user posted image  za korenjaka

petra, pa so res spet uhice, kot si mislila user posted image , pa valjda bodo antibiotiki pomagali, saj jih ima ne?

monchy, naš gospodič pa ima alergijo, je dobil kapljice za oči, okrog nas pa vse cveti user posted image user posted image user posted image , pa saj bo tudi to minilo

pa timon, kak kaj mali divjak št. 2 user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
6.5.2009 21:12:54   
ada2
mi smo pa šli prej na pijačo k tušu in je adam miha odpeljal k sosednji mizi kjer sta sedela moški in ženska z malo punčko in začel z njimi klepetat kakega dojenčka  imamo miuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
6.5.2009 21:13:47   
ada2
joj katka zdaj je pa res najbolj neugoden čas za alergije na cvetni prahuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
6.5.2009 21:17:47   
ada2
ja kaj zdaj, bom samogovore imela?
če ne misli nobena več nič rečt gre pa mama ovca pred tvuser posted image

user posted image saj ne vem, če sem vam povedala, da smo že od nedelje vsi ovce.... skratka, ko smo bili na kmečkem turizmu na kosilu je adam hranil ovce in zdaj mene kliče mama ovca, andreja ata ovca, miha je dojenček ovca, nuša je nuša ovca, on je pa mala ovca, pa kar naprej dela bee beeeeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
6.5.2009 21:18:11   
*monchy*
ada hmm user posted image pol pa nisem bla jaz user posted image nič ne bo

katka bogi tin user posted image user posted image da čim prej mine.. joj jaz se tudi čoham po okah da si jih bom vun skrampala user posted image ampa seveda bo minilo tudi to user posted image
drugače pa je naš divjak danes mel user posted image dan. tak kot vreme user posted image in ni skozi dan spal niti 5 min, tak da sva ga šla kopat nekaj do sedmih in je 20.15 že spal user posted image vsaj nekaj no, da si jaz v miru spucam ker poleg njega je to nemogoče user posted image za mano hodi in mi dela tam ko spucam prstne odtise user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
6.5.2009 21:20:24   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

ada hmm user posted image pol pa nisem bla jaz user posted image nič ne bo

katka bogi tin user posted image user posted image da čim prej mine.. joj jaz se tudi čoham po okah da si jih bom vun skrampala user posted image ampa seveda bo minilo tudi to user posted image
drugače pa je naš divjak danes mel user posted image dan. tak kot vreme user posted image in ni skozi dan spal niti 5 min, tak da sva ga šla kopat nekaj do sedmih in je 20.15 že spal user posted image vsaj nekaj no, da si jaz v miru spucam ker poleg njega je to nemogoče user posted image za mano hodi in mi dela tam ko spucam prstne odtise user posted image

kaj pa hočeš meti vse kot iz škatliceuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
6.5.2009 21:20:48   
*monchy*
user posted image user posted image user posted image user posted image ada zdaj si me pa spet nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image
no moj pa je danes neke šraufal in ga je kar fajn jezilo in je rekel nehote pred timonom p**da kak me j**e user posted image in si je celo popoldan hodo gor pa dol in si pel pida, pida pida. in če ga bom ob pol noči zbudla in rekla kaj je reko ati prej bo ziher reko pida user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
6.5.2009 21:21:41   
*monchy*
ada to sploh pri nas ni mogoče da bii mela kot iz škatlice user posted image user posted image user posted image niti ljubi se mi ne da bi vedno pucala.. včasih pa mam napad in z veseljem malo pospravim user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?