|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL
8.5.2009 9:54:08   
mamamajča
Aja, Marku tudi ne.
Boga pupa, upam, da je zdaj v redi.
In ti? Bi že šla rodit, ha?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
8.5.2009 9:55:18   
Anonimen
ja z veseljem.user posted image že ju3 če je trebauser posted image

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 1627
8.5.2009 9:58:14   
mamamajča
Ka pa Anej? Se veseli?
Kaj ga boš mela vseeno v vrtci potem, ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
8.5.2009 10:01:46   
Anonimen
ma anej ne vem če glih ve zakaj se gre. ve da ma mama bebo v trbuščku, pa če ga vprašaš če bomo meli dojenčka reče jaaa. kaj bi pa mel- bratca ali sestrico, te pa reče da nič al pa najboljše novi traktoruser posted image user posted image user posted image
drugače pa ja v vrtcu ga bom pustila, če le nebo predrag vrtecuser posted image , ker porodniške nebomdosti dobila(za naše stroške-beri kredite) pa otroške dobim zaj ful male.

Neposredna povezava do sporočila: 1629
8.5.2009 10:05:02   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

ma anej ne vem če glih ve zakaj se gre. ve da ma mama bebo v trbuščku, pa če ga vprašaš če bomo meli dojenčka reče jaaa. kaj bi pa mel- bratca ali sestrico, te pa reče da nič al pa najboljše novi traktoruser posted image user posted image user posted image
drugače pa ja v vrtcu ga bom pustila, če le nebo predrag vrtecuser posted image , ker porodniške nebomdosti dobila(za naše stroške-beri kredite) pa otroške dobim zaj ful male.

Tota je dobra, ja.user posted image

Otroški pa se lepo znižajo, ja, ko gre otrok v vrtec. meni to ni glih najbolj logično. Vrtca dosti plačuješ, pa še otroške ti poberejouser posted image
Meni so se hb nazaj zvišali, ker je Mark doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
8.5.2009 10:10:01   
mamamajča
Nič, šibamo mi ven na sončeka!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1631
8.5.2009 10:14:57   
Anonimen
meni  se zaradi vrtca niso nič zmajnšali. sem pa že od oktobra zaposlena in je plača, prej pa sem bila študent pa sem mela samo štipendijo. tu je pa velka razlika.

Neposredna povezava do sporočila: 1632
8.5.2009 10:33:26   
katka37
ada, škoda, Adam se pa le naj čimprej pozdravi

šibam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
8.5.2009 10:35:26   
donna22
Pozdrav vsem ... Jaz sploh ne vem, če bom šla rodit user posted image Moja mala še vedno sedi na ritki, tak da bo mogoče carski rez, če se pač ne obrne. Sem pa G danes vprašala za lajšanje bolečin - sem hotela ultivo, in mi reče, da je prepovedana user posted image Še sploh nisem čula za to, pa niti ne vem, zakaj user posted image EA pa nisem hotela imet, ampak je to edina možnost - pa še to je rekel, da če jo ziher hočem, moram it v Postojno, ker drugje ni 100%, da jo dobiš ... Čeprav nisem hotela carskega, mi bo na koncu mogoče še v olajšanje, ker poroda jaz ziher ne bom zmogla user posted image Imam tak nizki prag bolečine, da ni šans, da mi uspe ...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
8.5.2009 10:44:00   
TinaV*
ojla babike

da hitro malo pokomentiram...najprej deja vidla sem te za 1.maj smo sli parkrat mimo tebe ker smo bli pri boteru na pikniku...
donna ti povem moj prag bolecine je eh nimam ga sploh pa mi ni blo tezko roditi..jaaa valda ne pase...ker jaz samo ce se mi noht zatrga ze cvilim pa jokam te si zamisli kak je ....ajaa mene ni blo popolnoma nic strah poroda zato pa sem verjetno lazje rodila...nevem...
ajaaaaaa se to vceraj sma mele z lariso obisk user posted image user posted image user posted image mojcaz.je prisla pa smo sle na kavicooo user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
8.5.2009 11:13:03   
mamamajča
donna, saj bo! me držimo pesti zate!

Tina, mene tudi ni blo strah poroda in jaz tudi mislim, da to malo pomaga.
Ker če je človek paničen, je verjetno še slabše. Ne vem...
Blo pa je tak hitro mimo, edino, če bi lahko, bi zbrisala tiste popadke, ki so tak boleli...user posted image Ni pa blo tak hudo, da ne bi šli še enkratuser posted image

Mi pa mamo naš balkon na sončni strani in je taaaak fajn, Markiju smo postavli šotor na balkonu, pa preprogico ma (cesto) in miljon igrač na njej, pa tobogan,  tak da on uživa tudi če ne gremo ven.user posted image
Ful sem vesela, da je že tako lepo vreme.
Naš malček v varstvu pa še kar spi, zato si grem še hitro okna spucam. UŽIVAJTE!!!!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
8.5.2009 12:38:40   
*monchy*
eh donna to se ti zdaj zdi, jaz mam tudi nizki prag bolečin pa sem vzdžala. saj boš vidla da boš za bebo to vse prenesla user posted image sicer pa jaz nisem niti približno se bala poroda, ker tak nisem vedla kak je... vsaki mi je reko, če se bojim, ampak nisem vedla kake bolečine so dokler nisem doživela tega.
pa saj tak grozno tudi ni no user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 1637
8.5.2009 13:18:12   
ada2
tak kot sem rekla... anginauser posted image  upam, da bo hitro na vrsti za operacijo, pa da se potem tega rešimo....

katka bom priletela za en hipec po predavanju, andrej bo itak doma z adamom, pa avto bo fraj, tak da bom pač z avtom prišla. teta in mama bosta šle pa že prej. ob 17 imata namen iti od doma - peš, pa računaj, da hodita bolj počasi kot mi2.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
8.5.2009 13:19:41   
ada2
aja, donna, še vsaka je zdržala, pa boš še ti, pa ne se bat v naprej, ker ni tak grozno.

mogoče se ti pa pupa še obrne, meni se je adam tudi zelo pozno.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
8.5.2009 13:22:28   
*monchy*
ada za adama da angina čim prej mine user posted image user posted image user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
8.5.2009 13:33:31   
donna22
Hvala za vzpodbudo user posted image user posted image user posted image

Ada, za Adama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
8.5.2009 14:27:31   
mamamajča
Evo, ene user posted image user posted image user posted image za Adama, revež mali...
Kaj delate kaj danes, ko je tak lep sonček?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
8.5.2009 15:16:47   
suncicica
jaz na tvojem mestu nebi niti razmisljala o carskem rezu,razen ce je to resnicno nujno.

vsaka je prezivela pa bos tudi ti,saj res ni tako hudo kot si predstavljas....jaz sem rodila dve naenkrat pa ni bilo panike.user posted image pupa pa se ti lahko obrne se cisto pred porodom,tak da ne skrbi glede tega.

Stella in Pia

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
8.5.2009 15:17:28   
suncicica
adamu pa user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
8.5.2009 15:18:17   
suncicica
enkrat sem zasledila da tudi v porodniski dobis,oz. si upravicen do regresa. kaj ve kaj katera o tem?

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 1645
8.5.2009 15:23:38   
donna22
Kaj jaz vem ... Ta tolažba, da je vsaka to preživela, mi ne sede najbolj user posted image (pa tudi čisto res ni). Ne vem, bom pač v porodnišnici rekla, naj me sfiksajo z vsem, kar imajo pri roki user posted image user posted image user posted image Al pa bom res šla v Postojno ... Če pa res pride do carskega reza (ker z ritko naprej pa sigurno ne grem rodit), pa pač pride ... Se še najbolj udobno čuje user posted image To sicer res ni bla moja želja od začetka, samo zdaj, ko zanesljivo lezem proti koncu, sem vedno bolj prestrašena in zmedena user posted image Bi najrajši kar zaspala za mesec in pol user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1646
8.5.2009 15:29:09   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Kaj jaz vem ... Ta tolažba, da je vsaka to preživela, mi ne sede najbolj user posted image (pa tudi čisto res ni). Ne vem, bom pač v porodnišnici rekla, naj me sfiksajo z vsem, kar imajo pri roki user posted image user posted image user posted image Al pa bom res šla v Postojno ... Če pa res pride do carskega reza (ker z ritko naprej pa sigurno ne grem rodit), pa pač pride ... Se še najbolj udobno čuje user posted image To sicer res ni bla moja želja od začetka, samo zdaj, ko zanesljivo lezem proti koncu, sem vedno bolj prestrašena in zmedena user posted image Bi najrajši kar zaspala za mesec in pol user posted image

po carskem boš dalj časa okrevala, kak pa če naravno rodiš. nevem, jaz sem tudi bla v strahu, samo kak sem prišla v porodno, me je minil ta strah. pa takrat si več nisem želela carskega, prej si ga sem. potem pa hb, da ga nisem mela.saj pa se tak dolgo tudi neš matrala, pa tak hudo tudi ni. boš vidla, ko bo vuni, bo vse pozabljeno, te boš pa samo rekla dragemu, kda greta po drugegauser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
8.5.2009 15:34:54   
trezika
Dan!
Da se še jaz na hitro malo oglasim.... pikico je babica malo na sprehod peljala, jaz pa imam čistilno akcijo (no, trenutno imam pavzouser posted image )
Včeraj sva ble pri Kolariču... se je v 14 dneh zredila za 410 g kolikor se je prej v enem mesecu user posted image tako da sn res mela za en drek mleko user posted image Čez 14 dni pa bo tako že 14 dni stara in gremo spet na pregled user posted image

Ada upam, da se Adam čimprej pozdravi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1648
8.5.2009 15:40:59   
donna22
Punce, hvala vsem za pomoč in nasvete user posted image user posted image user posted image
Nekako sem se odločla, da bom do naslednjega pregleda čim manj razmišlajala o tem, potem pa bom vidla, kako je kaj stanje ... in se odločla, kam bom šla rodit in kako user posted image Če bi blo po moje, bi itak šla v Avstrijo, samo je menda ful drago user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
8.5.2009 15:45:17   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!
Da se še jaz na hitro malo oglasim.... pikico je babica malo na sprehod peljala, jaz pa imam čistilno akcijo (no, trenutno imam pavzouser posted image )
Včeraj sva ble pri Kolariču... se je v 14 dneh zredila za 410 g kolikor se je prej v enem mesecu user posted image tako da sn res mela za en drek mleko user posted image Čez 14 dni pa bo tako že 14 dni stara in gremo spet na pregled user posted image

Ada upam, da se Adam čimprej pozdravi user posted image

se vidi, da sn neka zmedena... 2 meseca sn mislila user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev ?
gagaga

Koliko dalec bi odsli do zobozdravstvenih storitev?

10 km (34%)

20 km (10%)

30 km (27%)

50 km (8%)

80 km (21%)

Število vseh glasov: 62

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!