Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 25.5.2009 17:26:32
|
|
|
|
Anonimen
|
vidim, da se nobeni več ne da, ali pa res nimate več nič časa. no mi smo še vedno 2v1 in zgleda bomo še en čas tako ostali. anej pa ima nekaj z kolkom. smo bili danes pri kolariču in je naredlil krvne preiskave,... pa nič ni videti, tak da upam da je samo kako vnetje ki hitro mine in da ni kaj hujšega. prosila bi edino, če mi lahko katera svetuje kako 2-letnika prepričati, da se ne sme nevem kak gibati ga probam zamotiti z igračami in knjigicami na postelji in on kar veselo skače. če je pa na tleh so pa itak dirke. no to še ne vem kako mi bo uspelo. tatly, kar se pa padcev tiče se boš pa navadila. vem, da so taprvi najhujši- meni se je enkrat skoraj srce ustavilo, ampak se potem kar navadiš na vse buške in hruške , ki jih bo(VERJEMI) še ogromno. mamamajča sem srečala tvojo sestro(M) pri zdravniku, je malček že pravi korenjak. aja pa imaš zs
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 25.5.2009 18:05:00
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 mamamajča sem srečala tvojo sestro(M) pri zdravniku, je malček že pravi korenjak. aja pa imaš zs Mi je rekla, ja. In ja, Jakob je že pravi velikan! deja, ne vem, kak mu dopoveš, da se ne sme tak gibati. Našega Marka vrže samo vročina......... Midva pa grema jutri spet k zdravniku, sma naročena, ker ma Mark ene čudne pikice po nogah, ki se samo prestavlajo iz enega mesta na drugega, pa so mi rekli, da ni alergija na zdravila, ki jih ma. bomo vidli in javim Deja, še malo!!!!! Kak fajn!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 25.5.2009 18:19:33
|
|
|
|
tatly
|
oj deja vem ja saj me je skoro kap,,,,nitit se necem spominjat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 25.5.2009 19:56:47
|
|
|
|
*monchy*
|
hei hie! samo da vas pozdravim in vam povem, da je prvi dan službe bil fajn malček moj me je seveda pogrešal ampak ni blo hudega. kriza je bla se mi zdi bol meni saj se boma navadla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 25.5.2009 20:22:02
|
|
|
|
ada2
|
jaz se pa s špuk štrudlom bašem
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 20:45:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 20:45:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 20:46:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 25.5.2009 20:51:14
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz se pa s špuk štrudlom bašem kaj je to? češnjev štrudl s koščicami, da jih moraš ven špukat
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 20:54:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 21:13:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 21:47:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 26.5.2009 5:44:47
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! evo, eno dete sem že v svet poslala... Nuša namreč gre na končni izlet zdaj pa ne vem, ali naj grem spat, ali naj kar počakam, ker počasi bo tak Miha pokonci.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 26.5.2009 6:50:11
|
|
|
|
katjakokol
|
dobro jutro evo da vam posljem eno mocno ne vem kaj je danes da je tako zgodnji malo bomo pocakali pol pa se malo smuknema pod odejo ker bo mai itak se hoto malo spat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 26.5.2009 6:53:27
|
|
|
|
katjakokol
|
ada kam je sla nusa na koncni izlet??? joj danes pa spet taka vrocina samo upam da ne bo kaj nevarnega proti veceru smo ze tako lani imeli dosti skode ko nam je celo streho potolklo ste vidle po dnevniku je kazalo ob 23h kako je blo katastrofa no ne vem kaj bo stega
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 26.5.2009 7:35:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! jojjj vročeeee! cel dan pa celo noč mi je vroče in nikakor nemorem stanovanja preluftat.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 26.5.2009 7:37:36
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 Dobro jutro! jojjj vročeeee! cel dan pa celo noč mi je vroče in nikakor nemorem stanovanja preluftat. zakaj pa ga ne mores preluftat???????????????
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 26.5.2009 8:16:07
|
|
|
|
ada2
|
Nuša je šla na izlet v Ljubljano. bodo šli na grad pa v ZOO no, jaz sem pa prej odločila, da grem nazaj v posteljo in smo potegnili do pol 8
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 26.5.2009 8:17:36
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa danes mi ni treba kuhat... Nuše tak ni, Adam je v vrtcu, k meni pa pride ena sodelavka, ki je na veselem pričakovanju in greva na pizzo.... moj bo pa tudi po poti nekaj pojedel..
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 26.5.2009 8:18:41
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa še to: na morje gremo 12.6. sta nas teta in stric povabila in smo seveda povabilo hvaležno sprejeli
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 26.5.2009 8:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ne morem prepiha nareti, ker je anej doma. pa na eni strani sonce žge tak, da sploh ne morem okne odpret na drugi strani pa je fajn senca ampak balkon in potem mi anej takoj ven švigne. saj bom ga zaj dol nesla pa malo prepih naredla, da bomo lahko dihali.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 26.5.2009 8:33:00
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, pa še to: na morje gremo 12.6. sta nas teta in stric povabila in smo seveda povabilo hvaležno sprejeli super ada kam pa grete na morje ce ni skrivnost mi smo tudi misli it v zusterno junija pa imajo vse polno za 3 dnevne pakete zdaj pa ne vem kaj bomo radi bi sli na slo obalo po 25juniju pa ne vemo kam ker mislim da smo ze za vs eprepozni
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 26.5.2009 8:34:45
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 ne morem prepiha nareti, ker je anej doma. pa na eni strani sonce žge tak, da sploh ne morem okne odpret na drugi strani pa je fajn senca ampak balkon in potem mi anej takoj ven švigne. saj bom ga zaj dol nesla pa malo prepih naredla, da bomo lahko dihali. to je pa drugo ce ga ne sme prepih dobiti jaz odprem po vseh sobah in pozaprem vrata da ni prepiha pol pa imamo fanj hladno po hisi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 26.5.2009 8:36:12
|
|
|
|
katjakokol
|
morrak ves ti za kaki dober apartma ali pa hotel??????????'
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-2.DEL 26.5.2009 9:32:25
|
|
|
|
pondelak
|
dobro jutro!! mam eno vprašanje...ki majo lepa vabila za krst,pa če ma kera kako sliko mogoče??
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za uporabnice MireneteridaKoliko časa vam je po vstavitvi mazala Mirena?Nič. (
59%)

Manj kot en mesec. (
13%)

Več kot en mesec in manj kot tri mesece. (
7%)

Več kot tri mesece. (
22%)
Število vseh glasov: 46Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!