Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
pampers, pa ne sensitive, se mi zdijo nekak - ne vem - prevlažni. one druge.. ali pa niveo. odvisno keri so v akciji. ti so malo manj vlažni. onih oljnih pa ni več za dobit. ne vem zakaj..
mi imamo pampers sensitive in smo najbolj zadovoljni. zdej ima babylove ene nove, tudi sensitive in so kar uredu, nivea se tudi meni zdijo premalo vlazne, drugace pa zelo lepo disijo, z drugimi pa nisem bila zadovoljna.
Sparove. Kupim jih na veliko, kakih 40 zavitkov takrat ko so v akciji, 320 sit/80 kom. Medtem so jih tudi malo osušili, včasih so bili prevlažni, sedaj pa so ravno pravšni.
Meni so od Mullerja Babydream daleč najboljši, pa super lepo dojenčkasto dišijo:)-. Do sedaj si dobil 3 pakete za 900,00 SIT, sedaj pa dva za 600,00 in tako.
Imajo jih vedno,samo zeeelo hitro se pokupijo,moraš ujet pravi čas,so pa res cenovno zelo ugodni in količinsko tudi. Jaz kupim vedno po več paketov,ker nikoli ne veš kdaj bodo zopet na polici za kupit.Glede kvalitete pa tudi nimam pripomb v neg.smeri.
Mi smo že probali skoraj vse in imam najraje Babylove, ker niso tko kremasti kot Nivejini in tako agresivni kot pampers. So nekaj vmes in še skoraj najcenejši. No sparovi so še cenejši ampak mi niso všeč.:zmeden2: Drugače pa ni alergičen na nobene, tko da jih kar dostikrat menjavam.
Oljne robčke od Niveje imajo v Mercatorju... Malo poglej pri vas. Če pa jih ne boš našla, pa povej in ti jih jaz v Lj nabavim in pošljem (če boš hotela, seveda).
Aja, drugače pa midva uporabljava Pampers sensitive ali pa Nivejine (kremne). Takoj prva dva tedna pa sem imela od Bootsa sensitive robce (pa mi jih je žal zmanjkalo - bom mogla nardit septembra k bova šla na Škotsko večjo zalogo :) ).
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?