|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
16.6.2009 13:28:52   
Izabela_
Hojla,

ja, Mml, res sem veliko bolje, slabosti ni več, ne bruham, celo malo energije imam in že pridno delam. Danes se mi tudi izteče bolniška, tako da je bilo s tem vse v redu. V Kamniku so ene tri enote po blokih in v tem, kjer je Matevž, je menda ena lušna vzgojiteljica, tako da tudi jaz upam, da ne bo preveč težav z uvajanjem in navajanjem. Včeraj smo imeli sestanek in so malo na splošno povedali, predvsem pa predlagali, naj uvajajo očki, ker jim gre menda bolje od rok. No, pri nama res verjamem, da bi bilo meni težko, pa še s tem trebuhom septembra.... Upam, da bo Matic okej popoldne in da ne bo zbolel, zdaj pa res ni pravi čas za to! user posted image Potovanja pa... res boste lahko kmalu šli, tudi jaz se tega veselim!

Ac, lušne slikice, škoda, ker me ni bilo, da bi se še Matevž malo vklopil v staro družbo. user posted image V nedeljo smo se sicer dobili z družino Nane Lize v Tivoliju, pa še ta tretja prijateljica - vse smo rodile 18. decembra in bile skupaj v sobi. Punci in Matevž so si razdelili darila za rojstni dan, ker smo se šele sedaj uspeli uskladiti, so bili zelo veseli. Nana Liza pa je potem šibala naprej na Krk.

Lonja - uživajte! user posted image

JanJan: to bodo zaposlili še kakšnega novega sodelavca ali so menili, da lahko na dolgi rok vse sama prevzameš? Saj bo! user posted image

Danes imam sicer reizefiber, ker gre Matevž jutri na Pag... brez mene! No, saj bo, se zelo veseli, to je pa glavno, jaz bom že potrpela. Ah, samo da pripeljelo po teh divjaških cestah, pa bom pomirjena. Drug vikend pa greva po moje midva z možem ponj in ostaneva kakšne 3 dni.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 226
16.6.2009 20:48:35   
NRMM
Čeeeer!

Da ne boste rekle,da vas čisto zanemarjam. Gužvo imam povsod, ta teden nadomeščam tajnico, zraven moram opravljat svoje delo in je norišnica. Se mi tajnica kar smili,koliko ima dela,čeprav vse mislijo,da pol dneva gleda v luftuser posted image .Tri dni še zdržim,potem pa na svoje delovno mesto,k svojemu šefu user posted image user posted image .

Drugače pa smo kar ok,uživamo maximalno ko smo skupaj,kar smo zadnje čase res veliko user posted image . Odločili smo se,da gremo septembra na morje,tako da bo misel na dopust vsaj malo skrajšala prihajajoče poletje.

Domen vse naj naj, sicer malo bolj pozno,ampak nič manj iz srca. user posted image

Uživajte vse maximalno na dopustu,če se že odpravljate.

Upam,da se pred koncem poletja še uspem kaj javit user posted image .

Lepo bodite!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 227
16.6.2009 22:13:21   
HIMH
MML evo me ma ne vas ne ignoriram samo časa je malo ker sem spet na starem delavnem mestu me moj novi šef ni pustil ostati v Mb in sedaj imam spet pol urnik dela z dop. pop. in noč. šihtom ma se ne sikiram več ker mi je prevče zdravje načelo sem se prej sikirala in posledično sem sedaj cela ven spuščena ( herpes in še kak rana na nosu se najde ker mi je padla imunost in ko sem si čistla ogrce na nosu sem pokasirala rano za katero mi je dobra soseda zdravnica dala antibiotik ker je bilo grdo in se je bala da nebi dobila zastrupitve ) skratka pestro imam.

Danes sem pa odstranjevala posledice toče katero so nam dobrovolno poslali sosedje Avstrici kateri se borijo proti njej a jo pol dobimo mi. Sedaj je že 2x bilo enako najprej močan res močan veter je noslo vse možno nato velike kaplje dežja in nato toča le da je zadnjič bila mala danes pa kot oreh ali več.Nadstrešnica oz. kritina ni preživela je prestrerana kot kaj zelenica polna drevja posledica je bila tudi izpad el. za 3 ure ma tega smo itak navajeni kako malo piha ali dežuje je zmanka dežela pač.Avto k sreči cel ker ga postavim čisto v zavetje hiše in pol še pokrijem tam pa toča ki pad na avto nima več take moči se je pač treb znajt.

No drug teden 24 gremo na mini dopust z Familijo od BlankeT deda greta še nekaj delat me pa lenarit zraven nakar 28.6 odložimo našo dete pri babici v Portorožu in se vračajo šele mislim da 5.7 jaz pa mam potem malo fraj a kaj ko služba pritiska no pa še 4.7 se seveda Štajerke bojda dobimo jupi.

Nič bo dovolj upam, da vas nisem preveč zamorila.

Aja pa vsem ki so sedaj v tem času praznovali z zamudo želim vse naj naj.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 228
17.6.2009 8:53:20   
Nana Liza
Dobro jutro!
Ena kavica! user posted image

Včeraj smo prišli z mini dopusta. Je bilo super in pa takooo že vroče. Vreme nam je bilo zares naklonjeno. Voda že topla. Ela je plavala z rokavčki in pa v veliko pomoč ji je bil črv za plavanje. Tevž se je v začetku bal, ker so bili taki mini valovi, ampak na koncu se je že opogumil. user posted image

Joj do glavnega dopusta je pa še daleč, več kot 2 meseca. Si bomo morali vmes omisliti še kakšen podaljšani vikend na morju. user posted image

MML - jutri dopolne imaš čas okoli 10ih na kavici v SN?

Zdej pa kuhat ta pravo kavico. user posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 229
18.6.2009 10:45:33   
Kofi
Nanaliza...ma si se prav mogla vrinit v vrsto (skorajšnjo) 3 štajerk ne? ...ccccc...

user posted image user posted image user posted image

jaz pa grem v čatež jutri popoldan...danes pa pakiram za oba fanta...neli pa itak že uživa...capljamo na dopust po obrokih :D

lepo bodite....čau

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 230
18.6.2009 10:46:14   
mml
Otroka v varstvu, jaz že s koelsarjenja čez Golovec...nekam noče prit ta prava kondicija...ah bo že...

...zdaj pa na kavo z Nano Lizo...

...ja ta teden mi je pa res hudo...

cuma, če slučajno bereš...jutri bom v tvojih koncih...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 231
19.6.2009 7:55:41   
JanJan
Dobro jutro user posted image

user posted image

Evo, zajtrk, pa še malo liftinga, da nas ne bo Lonja s taško, ko pride nazaj user posted image user posted image  ...

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 232
19.6.2009 7:58:19   
JanJan
Aja, Mml, kadar greš na Cumin konec, se lahko mimogrede ustaviš še v Po, zmenjeno? user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 233
19.6.2009 8:13:00   
mml
janjan v PO grem tudi kdaj kar tako na obisk....tako da ni treba, da grem do cuminega konca user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 234
20.6.2009 8:55:40   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Ena user posted image za vse! Ker se imamo rade si jo bomo delile user posted image .

Se samo javljam. Sem se vrnila iz šole v naraviuser posted image . Samo še tri delovne dni z učenci potem bo pa že več časa za vas. user posted image

Grem še prebrat, kaj ste napisale.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 235
20.6.2009 18:08:35   
mml
Mene pa zebe...a še koga???

Sej ne rečem, da je vročina čez 30°C OK, samo tole je pa za moj okus malo premrzlo...

Moji trije M-ji so šli še nekaj kupit, jaz pa samevam, oziroma čakam, če bo slučajno user posted image  teta prišla na obisk z manj kot enourno zamudo user posted image

Včeraj smo bili na Obali...z mojimi zobmi je vse OK, mi je samo malo ščistil kamen in opravil masažo dlesni...ja to tudi obstaja user posted image , pa še to samo zato, ker se ne  bi spodobilo, da bi samo odprla usta in bi rekel, da je vse OK, če sem se že tako daleč pripeljala user posted image . Je pa mimogrede pogledal v usta še Manci in videl eno senco na zgornji levi petkici...tako da jo moram pa zdaj res naročit k zobozdravniku...da vidimo, kaj je na tem...pa lizike so postale (spet) strogo prepovedane..

bino hvala za kavo in družbo...upam, da se ti življenje malo umiri in najdeš spet kaj časa za nas user posted image

vse ostale upam, da niste zmrznile user posted image  in vas daje samo vikend lenoba

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 236
20.6.2009 21:02:55   
JanJan
Čeer! user posted image

Mml: potem pa morava na čvek in user posted image , ko boš spet v Po. Aja, mene tud zebe brrrr to je prav noro, da se toliko spusti temperatura. Men je tudi zob. najdla samo kamenuser posted image , je pa pri Janu vidla črvička na štirici. Pa je tako držal roke na ustihuser posted image , ko mu je hotela čebelco pokazat in jo spustiti na zobek, da ni uspelo potegniti črvička ven.

Janja27: kam si se skrila????

Bino: super, da bo konec, a ne? Zdaj boš lahko malo lažje zadihala user posted image .

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 237
20.6.2009 21:05:12   
JanJan
Aja, danes je Domen naredil prve samostojne korake, sicer sedemuser posted image , ampak.... vaja dela mojstrvauser posted image . Še malo pa ga bom lovila čisto povsod user posted image .

Lep preostanek vikenda user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 238
21.6.2009 10:30:00   
sonček balonček
Pozdravljene!

Pri nas ni niti minutke fraj, da bi lahko kaj prebrala, kaj šele napisala. Trenutno je user posted image  peljal Laro in Marušo na češnje k bratu, da lahko nekaj zrišem za službo. Popoldne se zamenjava - gre on nekaj v službo končat, pa bom jaz s pupikama. Obe pridno rasteta, sploh Maruša je zelo zanimiva, ko se ves čas trudi nekaj pripovedovat. Z Laro se prav vse zmenita in se vedno lepše razumeta, skupaj igrata.

Dopusta za nas še ni. Za konec drugega tedna razmišljamo, da se mojim staršem in sestri pridružimo v Novemgradu. Ker ni napovedano najlepše vreme, še nisem nič rezervirala mobilne hišice.

Za glavni dopust v sredini julija se odločamo med križarjenjem po Sredozemlju (s tem da podaljšamo 1 teden na enem grškem otoku), ali pa gremo kampirat na Sardinijo.

Uživajte!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 239
21.6.2009 12:36:21   
lonja
Ste pa nekam oživele, odkar me ni bilo user posted image . Lepo, lepo...

Skratka, vreme je spet malo prikrojilo naš dopust, smo jo včeraj kr domov popihali, ker biti v prikolici z dvema pupama, medtem ko zunaj dežuje ni fino user posted image .

Včeraj prišli domov in ugotovili, da se nam je pokvaril pralni stroj, skratka fina zadeva ob polnih potovalkah umazanega perilauser posted image . Moj se je seveda spravil na internet in prečesal ponudbo, prelistal aktualne prospekte, cincal med enimi in drugimi modeli, na koncu pa odprl naš še vedno živeči pralni stroj, preguncal kontakte in stvar je začela spet delati user posted image . Tako da oprali smo, prav tako pa tudi kupili novega, ki ga bomo pač sedaj peljali direkt na hišo.

Jutri bomo malo prečekirali vreme in jo mogoče popihali še za dva dni na morje. Konec naslednjega tedna pa bomo družinsko na Bledu, pravzaprav na letališču Lesce, kjer bo user posted image  metal padalce, me pa se bomo zabavale po svoje user posted image , upam seveda na lepo vreme.

Mml, hvala, ker lahko ob tej uri, ko bi morala kuhati kosilo, visim tu gor. Ne boš verjela, da sta mi pred 5 minutami obe pupi zaspali....Kakšen miruser posted image .

Bino, zdej pa samo še tri dni, potem pa.....počitnice. No, zate verjetno še nekaj dodatnih dni, ampak vsekakor manj stresnih. Bi te že ful rada videla, veš user posted image .

Nana Liza, ko boste spet na Krku, se moramo pa obvezno videt. No, ali pa že prej v LJ user posted image .

JanJan, pohvaljena za vzdrževanje kondicije decembrk user posted image . Pa user posted image user posted image  za Domnove prve korake. Men je zaenkrat še čist všeč, da je Manca nepremičnina. Sam je pa v enem tednu tudi tako napredovala, da ne morem verjet. Sedi že praktično samostojno, pa na najini zakonski postelji je niti slučajno več ne morem pustit, ker se obrača kt vrtavka user posted image .

Pegica, mal izpreži, OK. Noben se ti ne bo zahvaljeval, da tolk delaš user posted image .

NRMM, kdaj boš spet v Horjulu ali kje tod okoli, da greva na kofi user posted image ?

Tak. Grem. Pripravit hruško, da bo Manček lahko jedel ko se zbudi user posted image . Pa, pa.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 240
21.6.2009 16:10:55   
ac
Tudi mi smo predčasno doma. Smo bile punce z mojimi starši od ponedeljka do včeraj na morju. No, včeraj se je tako ohladilo, da smo samo popokali domov. Drugače je bilo pa super, smo veliko plavali, pa jaz sem celo vsak večer šla na jogging, pa itak sem peš nabirala kilometre po kampu, ko sem Majo vozila naokrog user posted image .

Je bil pa sam odhod ful stresen... V nedeljo zvečer je user posted image odnesel vso prtljago v avto (ni je bilo malo user posted image ), je bil poln prtljažnik, pa še na sedežih so bile stvari. Sem še pomislila, da če bi sedaj kdo vlomil v avto, bi dobil vso poletno garderobo od otrok in še večino moje. No, v ponedeljek ob šestih zjutraj pa pozvoni soseda, da je sprehajala psa in videla, da so na našem avtu vrata na stežaj odprta user posted image . Me je skoraj kap, sem na glas klela in laufala dol. Pogledam v avto in mi v faco skoraj skoči en maček; kot v grozljivki user posted image . No, maček gre ven in ugotovim, da je prtljaga še vedno na sedežih. Pogledam še v prtljažnik in vsa prtljaga tam. Ne morete si mislit, kako sem si oddahnila. Sem bila prepričana, da smo ostali brez prtljage, vozička, avtosedeža... Očitno je user posted image pustil vrata odprta; bila je tema, pa potem, ko je odhajal, ni opazil... Sem se potem še celo pot tresla in na morju najprej spila eno šilce, potem pa še skočila v morje, pa še vedno nisem prišla k sebi, zato sem se pa tud spravla laufat user posted image . Bomo pa sedaj nekaj časa spet malo bolj previdni ob tej izkušnji ...

Danes bi pa morala mal pospravljat, pa se mi nič ne da... Pa še včeraj zvečer me je tisti edini modrostni zob, ki ga imam že skoraj zunaj, začel matrat in ni nič kej fajn. Mogoče je pa tole user posted image vreme krivo.

Imejte se lepo, jaz grem mal izležavat, medtem ko moja (danes že polletnica) spi.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 241
21.6.2009 22:18:16   
Nana Liza
jANjAN user posted image za Domnove prve korake.

Lonja - WB user posted image Smo se v torek tako dolgo kopali in hoteli izkoristiti še lepo vreme, da potem ni bilo časa.  Bomo pa konec julija spet v istem kampu, v svoji prikoli. user posted image Zdej se pa res moramo še kaj dobit. user posted image Pa user posted image za nov pralni stroj. A potem že perete v novi hiški? user posted image

MML - Super, da si dobro opravila pri zobozdravniku. Upam, da s Mančinimi zobmi bo vse ok in ne bo potrebno delati kakšne plombice. user posted image   Eli pa postaja zgornja enka, od zadnjič, ko sem pravila, ko je imela udarec v dlesni,  vedno bolj temnejši zob. Je zadnjič na pikniku na hitro ji ga pogledala ena zobozdravnica in ugotovila, da ni nič kaj preveč lepo. Verjetno se je zlomil po korenini in upa, da niso uničeni zametki stalnih zob, ker še ni toliko stara. Jo moram prijaviti na slikanje zoba. Pa tako lepe bele zobke ima. Še na urgenci so ji jih hvalili. user posted image

AC - user posted image za tvojo polletnico. Taka izkušnja pa verjamem, da te popolnoma izčrpa. Samo da je vse ok. user posted image

Sonček balonček - user posted image za odlično izbiro glede dopusta. Mi smo se odločili, da je do konca avgusta še zelo dolgo, zato jo bomo popihali na dopust še malo konec julija. Kako je pa kaj Lara po operaciji? A ne, koliko je vse lažje to poletje z otroci glede na lani. Jaz sem prav včeraj premišljevala, kako lepo se že imamo, no če odmislim kakšne trenutne trmice. user posted image

Bino - lepo, da se malo oglasiš. Se veselim več tvojih postov. user posted image Kako kaj B&B?

Pegica - si me nasmejala tole z vrinjanjem. user posted image Se mi kar dobr zdi. user posted image

HIMH - Ne tolk delat, bo preveč dnarja. user posted image Kako pa kaj tvoja Hana?

Izabela - kako se je imel Matevž na morju?

Nrmm - a ti se pa poslavljaš za cel poletje al kej. Pa dej no kaj je to zdej! Te bomo taškal.user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 242
22.6.2009 10:38:16   
Izabela_
Dobro jutro! user posted image

Najprej čestitke Domnu za prve korake! Jeeeee! user posted image

Matevž je zdaj že od prejšnje srede z mojimi starši na Pagu v campu, vreme je bilo dva ali tri dni lepo, tako da so se kopali, zdaj pa je temperatura padla in vsak dan malo dežuje, pa ponoči piha, ampak so dobre volje in ne bodo obupali. V četrtek se jim bova z user posted image pridružila za 4 dni. Do takrat hitim z delom, da bom lahko mirne vesti odšla. Včeraj sva bila v kinu, gledala Državniške igre - no, ja, še kar, sem pa pričakovala več - teli politični trilerji me vedno premamijo, potem pa je malo res dobrih. Pa na večerjo sva šla in tako.

Drugače se trenutno veliko gibam, ker imajo moji starši 50-kilskega ovčarja, ki mora na sprehod, tako da je to prav fino. Zjutraj vstanem, se odpeljem tja in greva na prvi giro, potem pa še popoldne in zvečer (se menjava z možem).

Takole. Meni kljub zajtrku pred eno uro spet kruli v želodcu, tako da že razmišljam, kaj bi spet lahko jedla.

Nana Liza: slikic od zadnjič še nisem snela s fotoaparata, se bom skušala danes spomnit in jih pošljem.

Lep dan vsem! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 243
22.6.2009 17:10:59   
mml
No tole sem pisala pred 15...pa je nekaj internet zablokiral, popravljat se mi pa ne da....

Dan,

nekaj me internet zeza...vmes pa skeniram diase iz Vietnama...za te mi je zmanjkalo časa med porodniško user posted image

lonja hvala za prijetne obisk in dobrote...sem se danes sladkala ob kavi user posted image  Bo treba ob priliki ponovit...v četretk piknik najbrž odpade...glede na vremensko napoved in bo prestavljen na en poletni vikend...bomo pazili, da ne bo šlo navzkriž s tvojim RD vikendom...

izabela upam, da se vreme popravi in boste vsi uživali na morju. Ampak tole je pa mrcina, kar ti sprehajaš naokrog...upam, da je ubogljiv in dobro vzgojen user posted image

janjan čestitke Domnu za samostojne korake...zdaj se bosta pa z Janom še lažje podila naokrog user posted image

sonček balonček lepo, da si nas našla, ti verjamem, da ti zmanjkuje časa....meni je tole zadnji tedne totalni luksuz, ko sem sama doma na dopustu...škoda samo, da je vreme tako gnilo...tako da ne morem koelsarit...Upam, da je Lara po operaciji žrelnice dobro in da se vam vnetja ušses ne ponavljajo več...jaz upam, da jih bo Matic tudi kmalu preprastel...zaenkrat bo pa na zaščiti z AB, pa cepila sem ga proti pnevmokokom, tako da upam, da bo septembra v vrtcu nekako šlo...

ac čestitke Maji za polletnico z zamudo user posted image , čas kar hitro teče ja...no ja so pa najlepši meseci še pred vama, pa uživancija na morju...upam, da bo vreme kmalu spet boljše za morsko uživancijo...ti pa verjamem, da te je skroaj kap, ko si našla odprta vrata na avtu... user posted image

HIMH upam, da te troizmenski ritem dela ne muči prehudo...držim pesti, da najdeš kakšno službo z bolj normalni delovnim časom...

Nič...poskeniram še 4 diase in grem po M&M...ostane mi še približno 800 diasov user posted image user posted image user posted image , bo treba še kakšen takšen dopust na izi, da bom to poskenirala...da o tem, da me čaka poln stroj perila za obest niti ne izgubljam besed...

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 244
22.6.2009 22:52:04   
lonja
Čer,

sicer že skor s ta belimi gledam, ampak ne smemo dans na še eno slavljenko pozabit...

naša Beti Marjeti (od Bino) je danes odpraznovala dve leti....VSE NAJBOLJŠE!!!

user posted image

Mml, tudi vam lepa hvala za super dobro kosilo in družbo user posted image . Ja, na moj RD vikend si pa le rezervirajte, že iščem en fajn kmečki turizem, da gremo kaj skupaj popapcat user posted image . PA da se otroci malo znorijo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 245
22.6.2009 23:04:57   
Nana Liza
Še preden se odpravim spat...

Beti vse najboljše in najlepše za tvoj 2. rojstni dan!!! želimo ti veliko igrivosti in smeha s tvojo sestrico Bino
.user posted image user posted image

Dopusta je konc, še dobr, da bo kratek teden. user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 246
22.6.2009 23:54:20   
sonček balonček
Vse najboljše draga Beti, Bino ti pa uživaj počitnice....

Neposredna povezava do sporočila: 247
23.6.2009 7:32:41   
lonja
Jutro,

user posted image
No, ker je šla naša JanJan spet v ilegalo oz. na počitnice user posted image , vam kavo kuham jaz.

Čakam, da se moja ta velika zaspanka zbudi, da jo odtransportiram v varstvo. Sm imela včeraj obe doma, pa sem ob dveh popoldne mislila, da me bo kar konec. Ajda mi je potegnila ven ene pet živcev, ko ni hotela spat, zaspana je bla pa tolk, da skoraj gledat ni mogla. Sm jih samo popokala v avto in nisem vozila niti minuto, ko je spala kt ubita in je potem to trajalo 2 uri user posted image .

Tako da...dans gre nepreklicno služit kruh user posted image , ker moram jaz v nabavo barv za beljenje. Sm včeraj pozno v noč študirala barvne kombinacije, pa gledala slikce, pa še zdej nisem čist odločena. Edino, kar sem se pa zdej res odločila je, da bom dodelila Manci drugo sobico, kot sem prvotno mislila, je malenkost večja od prvotne, v tisti manjši pa se bo prašil orbitrek user posted image  in ostala nesnaga.

Nana Liza, dobro spet zaštartaj, upam, da je bil dopust koristen na vseh področjih user posted image .

Izabela, uživajta na full na dopustu, baje se v četrtek tudi vreme začne obračati na bolje user posted image . Pol je pa res že skrajni čas, da se poletje končno začne. Pobožaj bušija user posted image .

Nekaj slišim....grem gledat....in pridem seveda še nazaj!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 248
23.6.2009 9:59:50   
Izabela_
Uf, sem včeraj zgrešila, da je imela Maja polletnico! Vse najboljše, čebelica!

In seveda Beti, vse najboljše!

Mml, ja, naša zverina je kar krotka user posted image , tako da ni težav. Sta ga pa starša pred slabimi tremi leti vzela iz zavetišča, je bil že skoraj odrasel, star kakšno leto, in je trajalo, da se je skuliral. Prej je skakal na nas od veselja in je bil pri tem tako štorast, da smo bili vsi popraskani. Potem je šel v pasjo šolo, pa še malo odrasel, zdaj je pa krasen kuža. Lani smo z user posted image in Matevžem v gozdu našli čisto majhnega sestradanega mucka in ga vzeli domov (joj, kolk preziram takšne ljudi, ki to delajo user posted image ) - vzeli so ga moji starši. Ni bil starejši od šestih tednov in je bilo seveda malo strahu, kako bo to šlo skupaj, pa je šlo vse krasno in na koncu je spal v njegovi koči in jedel iz njegove sklede. Ta muc je sicer izginil pred kakšnim mesecem, smo še zelo žalostni, smrk.... Toliko o živalskih zgodbah, drugače pa vidim, da ni in ni konca tvojim diasom, še dobro, da zdaj ne potujete toliko in boš lahko prišla na zeleno vejo.

Lonja, to so pa že malo bolj zabavne odločitve - barve sten, kot pa ploščice, štekerji in podobno, ne? Za vreme tudi jaz upam, da bo kaj bolje, napoved za Pag je bolj tako-tako, ampak saj se vsak dan spreminja in bomo videli sproti.

Drugače gremo pa v drugi polovici julija še za 4 dni na Dunaj. Rezervirali smo si hotel zraven Schoenbrunna, tako da imamo parke in živalski vrt pred nosom, avto bo v garaži, metro pa obvladamo, tako da se zelo veselim. Res se mi je povrnila energija! user posted image

< Sporočilo je popravil Izabela_ -- 23.6.2009 10:01:05 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 249
23.6.2009 10:11:08   
mml
Dan,

sem šla malo pogledat v službo, da se s kolegico zmeniva, kaj lahko naredim julija, ko nje ne bo, da po tem avgusta resno začneva s pisanjem člankov...

...no pa ni imela časa...tako da vajo ponavljam jutri...

Trenutno pa sesalec sesa, jaz pa kuham borovničevo marmelado...

...se oglasim kasneje, sicer bo marmelada bolj čudna....

Beti vse najboljše z zamudo, boti še naprej takšna super nasmejana in vesela deklica

user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otrok ne potrebuje milijon aktivnosti
Dr. Rajović pravi, da otrok ne more tri ure preživeti pred ekranom in se razvijati na ravni, ki je pričakovana za njegov...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?