bambi14
|
Torej, ja res točno čez 7 dni bom že v Londonu, kjer bom v teh urah že nastanjena pri družini in se počasi prvič odpravljala spat z solzami in objemala pojšter, ker ne bom doma pri mojih dveh . Hkrati pa bom, komaj čakala kaj mi bo prineslo teh 14 dni zgoraj,....adrenalin že šiba, prav tako strah,.....imam mešane občutke. Privajanje in uvajanje čuvanja pri kolegici je mislim, da uspelo. Mojo bo čuvala kolegica, ki je noseča 9 tednov in že ima ful luštnega 17 mesečnika, ki je zelo prijazen do moje žabice, jo boža,...čuvala se bo od 7-15.30, to pomeni, da bo mogla vstat ob 6 uri zjutraj(zdaj gre spat ob 20.30 in spi do 7 al pa 8) in daned sem jo dala prvič spat ob 19.15 in upam, da bo spala do 6(da ji malo pripravim ritem). Jaoooooo, a je že kera potovala iz Graza z ryanairom, a se spomni kolko lahko maš kg v prtljagi,....sicer pa bom sama pobrskala po netu. Erin- ja ko vidim, da gradijo tam, kjer smo se mi kot deca igrali, me gospod čas vdari po glavi in me spomni, da čas hitro beži in zato ga moramo uživati,.... pikicai - dobrodošla! BOSNA- sva bla z pred 2 letoma. Lahko si pogledate na linku: http://romeotheking.blogspot.com/2007/05/bosnia-trip.html in bi takoj spet šla, blo je nepozabno,......mmmmm kaki čevapiči in kajmak in mmmmmmmmmmm. No zaj pa papa za nekaj cajta,...morem it glisto zrihtat.
|