Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:05:36
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..........sem bila še vmes na masaži nog.............. Opa! To bi jaz tudi mela.Ki si bla?
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:06:41
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..........sem bila še vmes na masaži nog.............. Opa! To bi jaz tudi mela.Ki si bla? ja ki... ..tam ko vsak dan...via postelja...
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:07:43
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..........sem bila še vmes na masaži nog.............. Opa! To bi jaz tudi mela.Ki si bla? ja ki... ..tam ko vsak dan...via postelja... Čuj,toti tvoj pa je vredi,ne? Kak bi jaz mela enega takega...
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:08:19
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca,zdaj pa si dobila mail! nisem
_____________________________ Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:08:50
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..........sem bila še vmes na masaži nog.............. Opa! To bi jaz tudi mela.Ki si bla? ja ki... ..tam ko vsak dan...via postelja... Čuj,toti tvoj pa je vredi,ne? Kak bi jaz mela enega takega... ja..res...v vsem mi ustreže.mora.....
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:09:05
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..........sem bila še vmes na masaži nog.............. daj, daj, kaj pa je pred nogami.............. no.............. tega pa nam ne poveš
_____________________________ Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:09:06
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca,zdaj pa si dobila mail! nisem Če pa mam med poslanimi.Zdaj grem zadnjč probat,ni mi več se zjezat s tem
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:09:53
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..........sem bila še vmes na masaži nog.............. daj, daj, kaj pa je pred nogami.............. no.............. tega pa nam ne poveš tisto pa si moramo same mislit
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:09:59
arabela*
meni se pa meša.................A je full ljubosumna. na M.............pa sem mislila da bo bolje...........
< Sporočilo je popravil Saraya -- 25.7.2009 23:10:19 >
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:10:00
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pozdravljena vrtnica79 , si dobila moj sms? ne kak ne? imaš še vedno enako št.? daj mi pošlji na zs
_____________________________ Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:10:36
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni se pa meša.................A je full ljubosumna. na M.............pa sem mislila da bo bolje........... Na koga?
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:10:53
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..........sem bila še vmes na masaži nog.............. daj, daj, kaj pa je pred nogami.............. no.............. tega pa nam ne poveš ne,ne...ne da se mi danes....
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:11:48
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni se pa meša.................A je full ljubosumna. na M.............pa sem mislila da bo bolje........... Na koga? na sestrico............
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:11:50
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni se pa meša.................A je full ljubosumna. na M.............pa sem mislila da bo bolje........... zakaj?
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:12:15
matcar
Botrca,na stran www.trenutkisrece.si idi,pa na njenem zidu lahko tudi pogledaš(za FB)
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:12:41
botrca
Jaz ne morem več...grem spat, ker komaj gledam...nočko...
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:13:51
arabela*
ja full jo matra ljubosumje....
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:14:10
arabela*
grem si po kekse.............
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:15:34
Vrtnica79
Lahko noč vsem
_____________________________ Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:16:21
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz ne morem več...grem spat, ker komaj gledam...nočko... Jaz tudi ne,bom komaj brala še zdaj
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:17:07
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meni se pa meša.................A je full ljubosumna. na M.............pa sem mislila da bo bolje........... Na koga? na sestrico............ Ej,to pa je ful sranje. Pa nič ne pomaga?
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:18:16
matcar
Enega se skadim,pa res grem
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:20:33
matcar
Malo še,pa bomo na lV.delu !
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:21:12
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si po kekse............. Ki te hodiš tak dugo? Jaz mam monologe tu!
RE: Mariborčanke III.del 25.7.2009 23:22:27
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si po kekse............. Ki te hodiš tak dugo? Jaz mam monologe tu! TUKAJ...
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Kako se znebiti dude?пеперутка16 Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?