Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Jaz pa sem mela danes letanje od jutra.Najprej na firmo od mojega,pol k Z od Maksa-Vrtnica,si imela prav,je na dopustu-pol pa še na banko.Sma dobila kredit,te pa je trajalo celo večnost s totimi papirji.V Vošnjakovi pa sem itak šla samo v sprejem,kjer sem oddala vse izvide v kartoteko,da mi napotnice pripravi,ker sma se že v torek po tel. vse zmenle,tak, da jih grem samo dvignit v ponedeljek,pa kr za recept sem se zmenla za Saš-a.Kaj pa drugi teden se lahko kateri dan dobimo na kavi?

.................
,še tej novi sva z vrtnico telefonske pustile,če bi se nama pridružila.....bili pa smo v mestu na igralih pri rdečem vrtcu.....pa še fino je bilo...
da sta se popoldan zabavala po svoje) jaz pa sem se šla dalje potepat. Tak da sem komaj zdaj uspela se vsest za računalnik.
. Sem komaj zdaj iz pižame, ker me je nekaj zvilo pa me tak želodec boli...............
sovražim dež.