Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Potem je pa urolog rekel, da nimamo prave preiskave narete, da nam je takrat zdr. ki ga je nadomeščala narobe povedala kaj moramo naredit in da danes ga ne more pregledat...meni pritisk zraste na 500...pa pravi sestra da ta zdr. ne dela tega...pa sem rekla, zakaj potem nadomešča na tem mestu če nima pojma zakaj se gre...vglavnem pop
diš lahko kaj delajo. In to že 2x. In ta pregled sem ga šla naročit in imava komaj 15.7. In če izvid dobim v roku 7 dni greva še 3x k urologu če ne pa sep. ker avgusta je na dopustu...kaj naj vam rečem tako razkurjena sem prišla domov da bi koga pojedla.
.
. No sej ne rečem da ni v redu samo po moje mi je ob strani spet predolge pustla, Pa še od spredi me je postrigla do oči.
.
la!Sem včeraj zvečer kotlete iz zmrzovalnega dela hladilnika vzela,pa je bilo vse hin-smrdelo,da sem skoraj bruhala.Sem nesla v kanto in vzela še drugi paket ven,ki pa je bil tudi hin.Mi cela bajta po tem sranju smrdi! Benti! Tako,da sem samo krompirček spekla in solato zraven naredla.
.