Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 18:58:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca,preberi si moj post pri oni temi,ki si jo začela! naj še ena meni pove o čem se gre.. preberi si temo....na čveku o mestnem redarstvu.... aha, bom si ja,samo nisem vedla kaj .. thanks.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 19:34:23
|
|
|
|
ly117
|
Ojla. Kako ste kaj ob tem prečudovitem vremenu ? Morem pa se pohvalit da mi je danes po nevem kolikem času uspelo popoldan spat, pa celo 3 ure. Mater mi je pasalo.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 19:51:15
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo zdaj domov prišli.Moj je šou Maksa kopat,jaz pa grem ptem še Saš-a.Toto vreme pa je za en k....Pa zdaj je ravno kazalo po tv,da še misli kuj bit tako.
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 20:38:17
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 20:55:35
|
|
|
|
tasa_m
|
čer,čer..
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 20:59:50
|
|
|
|
matcar
|
Oooo,Tasa! kak si? tebe pa bolj poredko čitamo zadne cajte.Ki se pa potepaš?
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:06:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Oooo,Tasa! kak si? tebe pa bolj poredko čitamo zadne cajte.Ki se pa potepaš? Bla na morju asica.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:16:17
|
|
|
|
matcar
|
Opa! Lepo,lepo!
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:31:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Botrca, ti pa avatarje menjavaš ko spodnje gate to pa ni res, saj sem prejšnjega kar nekaj časa imela...no sp.gate menjam bolj pogosto...
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:32:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Si mi take lušte včeraj naredila Botrca ...danes sem tudi jaz imela namen it jih kupit, pa je lilo v eno...
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:34:27
|
|
|
|
botrca
|
čer...
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:46:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Oooo,Tasa! kak si? tebe pa bolj poredko čitamo zadne cajte.Ki se pa potepaš? Bla na morju asica. Ly samo za en dan ampak se tolažim da grema z Lijo v sob. za 10 dni
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:47:22
|
|
|
|
tasa_m
|
Ali je katera gledala kakšno je kaj vreme ju3 napovedano?? Midve z Lijo imava cepljenje in res nebi rada z avtom do Jezdarske šla, ker itak nimam nikjer za parkirat tam..
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:49:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ali je katera gledala kakšno je kaj vreme ju3 napovedano?? Midve z Lijo imava cepljenje in res nebi rada z avtom do Jezdarske šla, ker itak nimam nikjer za parkirat tam.. psihiatrija ima fajn parking in prazen...samo je za plačat nekaj..
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 21:59:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ali je katera gledala kakšno je kaj vreme ju3 napovedano?? Midve z Lijo imava cepljenje in res nebi rada z avtom do Jezdarske šla, ker itak nimam nikjer za parkirat tam.. Tasa,cel teden bo podobno današnjemu dnevu.Potem veš,kak bo fajn spet!
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:00:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ali je katera gledala kakšno je kaj vreme ju3 napovedano?? Midve z Lijo imava cepljenje in res nebi rada z avtom do Jezdarske šla, ker itak nimam nikjer za parkirat tam.. dež bo
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:02:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Oooo,Tasa! kak si? tebe pa bolj poredko čitamo zadne cajte.Ki se pa potepaš? Bla na morju asica. Ly samo za en dan ampak se tolažim da grema z Lijo v sob. za 10 dni
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:08:27
|
|
|
|
arabela*
|
fajn ga svirajo danes po dežju...
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:14:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya fajn ga svirajo danes po dežju... men je res kuj slabo ko čujem besedo DEŽ Z pop**** res. Mi pol druga ne preostane koda da pucam doma, ko Lija spi..
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:16:01
|
|
|
|
botrca
|
Babike za danes se poslavljam...nočko... tasa_m si prebrala oni forum?
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:19:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya fajn ga svirajo danes po dežju... men je res kuj slabo ko čujem besedo DEŽ Z pop**** res. Mi pol druga ne preostane koda da pucam doma, ko Lija spi.. ma meni je vseeno,jaz si naredim lepo al tak al drugače...
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:20:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike za danes se poslavljam...nočko... tasa_m si prebrala oni forum? noč...tebe bojo tak zaprli,ko ga sviraš po teh parkingih...
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:20:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike za danes se poslavljam...nočko... tasa_m si prebrala oni forum? ne nisem še. Zdaj grem.. najdem verjetno pod družinsko življenje??
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:20:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma meni je vseeno,jaz si naredim lepo al tak al drugače... pravilno
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 28.6.2009 22:21:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike za danes se poslavljam...nočko... tasa_m si prebrala oni forum? ne nisem še. Zdaj grem.. najdem verjetno pod družinsko življenje?? na ČVEKU,sem ti že prej povedla......
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Zasebni vrtecJanci FAli ste pripravljeni dati svojega otroka v zasebni vrtec in koliko ste pripravljeni odšteti za vrtec otroka druge starostne skupine?- Mojega otroka ne želim dati v zasebni vrtec (
40%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 100-200€ (
35%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 200-300€ (
16%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 300-350€ (
4%)

- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti več kot 350€ (
4%)
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!