Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Kdaj vam je začel rasti trebušček? 18.4.2009 17:11:40
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: divans1
Jst sm noseča 5 tednov in 4 dni, pa sm napihnjena ko balonček!!! Kdaj bo to izginilo, oz. kdaj začne rasti buši?
Tale napihnjenost bo izpuhtela po kakem tednu-dveh. To je čutit zgolj na začetku. Pravi trebuh mi je pa začel rasti, oz. se je začel poznat malo po 17. tednu.
RE: Kdaj vam je začel rasti trebušček? 18.4.2009 18:40:41
Anonimen
Na merjenje NS sem šla v nosečniških oblekah. Širša oblačila sem pa šla kupovat pred 10 tednom. Zredila sem se samo 7 kg v 29.tednih (rodit sem šla z 70 kg).
RE: Kdaj vam je začel rasti trebušček? 18.4.2009 19:16:00
Anonimen
Jaz sem tretjič noseča 9 tednov-in se mi že ful pozna -me vsi tako čudno gledajo v trebuh-namreč še nisem povedala za , zadnjič mi je gospa v trgovini rekla, a vi boste pa spet zibali-sem se samo nasmejala! V prvi nosečnosti se mi je poznalo okoli 18 tedna, v drugi okoli 14 tedna...to mislim tok poznalo, da so tudi drugi ugotovili da sem !
RE: Kdaj vam je začel rasti trebušček? 19.4.2009 11:17:22
anci banci
meni se je poznalo dokaj hitro buši je bil viden že malce pred 12 tednom, potem mi je pa kar "eksplodiral"... sedaj ko prehajam v 28 teden pa izgledam kot da imam rok čisto blizu ... je pa šele sredina julija
RE: Kdaj vam je začel rasti trebušček? 29.4.2009 9:04:50
Čebel@
rasti mi je začel tam okoli 20t.....sem se pa v celi nosečnosti zredila 8kg in so mi vsi skos govorili da imam majhen buši-nisem imela nič vode viška .......imam v albumu slikico bušija 3 mesece pred porodom-je bil na koncu popolnoma isti
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 29.4.2009 9:06:04 >
RE: Kdaj vam je začel rasti trebušček? 11.5.2009 19:03:18
Shams
Zdravo,
meni se je začelo poznati pri 13.tednu... Sedaj sem v 16 in 3/7 in imam že kar lepo zaobljen trebušček-... Svojih kavbojk pa nisem mogla nosit že tam pri 10 tednih. AMpak po kg pa sem od začetka nosečnosti do sedaj celo shijšala 3 kg.. Ampak povsem nenačrtovano, ful jem ampak se mi ne pozna po tehtnici...
RE: Kdaj vam je začel rasti trebušček? 4.6.2009 16:18:10
Taddy78
Ker sem bila suhica, sem v 12. tednu že zamenjala hlače, saj si jih več nisem mogla zapeti. Sem pa imela skozi zelo velik bauhi (me je zdravnik na UZ-ju, ko sem nosila preko roka vprašal če bomo imeli dvojčke )
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?