Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Natisni
Natisni

Ah, ja, vem, nisem po JUS-u oz. zdaj je EU standard. Sem pač čudna.
  Ah, ja, vem, nisem po JUS-u oz. zdaj je EU standard. Sem pač čudna.  

Jaz se edino temu ne bi odrekla. Vse ostalo pa mi je tako čisto OK, ker mi gredo blazno na živce poroke s 150 in več povabljenimi. Se mi zdi, da to več potem ni nekaj osebnega ampak gasilska veselica.
  Jaz se edino temu ne bi odrekla. Vse ostalo pa mi je tako čisto OK, ker mi gredo blazno na živce poroke s 150 in več povabljenimi. Se mi zdi, da to več potem ni nekaj osebnega ampak gasilska veselica.  

Jaz sem mojga vprašala, če ga bo nosil. In je rekel, da verjetno ne. Mater, da mi 300€ leži v predalu... Za 300€ kupiva nov pralni stroj, ki ne bo jedel nogavic.
 Jaz sem mojga vprašala, če ga bo nosil. In je rekel, da verjetno ne. Mater, da mi 300€ leži v predalu... Za 300€ kupiva nov pralni stroj, ki ne bo jedel nogavic.  
   v to me pa ne prepričaš....tko da poročena bova sam če on popusti
  v to me pa ne prepričaš....tko da poročena bova sam če on popusti Zaradi papirja? To je meni čisto mimo. To naj bi bil vajin dan - dan ljubezni, ki si ga človek zapomni za vedno. Vsaj zame. VSaj ostale stvari bi pustila - lepo obleko, kakšno dobro večerjo v krogu najdražjih, prstanov pa res ni treba prav tistih unikatnih poročnih kupovat, je še toliko drugih alternativ.
  Zaradi papirja? To je meni čisto mimo. To naj bi bil vajin dan - dan ljubezni, ki si ga človek zapomni za vedno. Vsaj zame. VSaj ostale stvari bi pustila - lepo obleko, kakšno dobro večerjo v krogu najdražjih, prstanov pa res ni treba prav tistih unikatnih poročnih kupovat, je še toliko drugih alternativ. 
			 ,sva imela v mislih poroka samo s pričami + prstani, na kosilce s pričami, in po kosilcu na poročno.
 ,sva imela v mislih poroka samo s pričami + prstani, na kosilce s pričami, in po kosilcu na poročno.  

no dobr, nej ti bo, pol se bom pa jst...
  no dobr, nej ti bo, pol se bom pa jst...