Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

! No pa vsem tudi seveda veliko zdravja, sreče in zadovoljstva, pa da ne pozabim na uspeh, ki ga vse potrebujemo pa naj bo to v šoli, na faksu ali na šihtu.. Skratka naj bo leto 2010 takšno kot si ga same želite!
in upajmo da bo trud poplačan in bomo obrodili sadove
,
pa še od nikoder.danes že 4 dan zamuja!kaj se z mano dogaja sam bog ve,ker jst več nism pametna.Punce.če mislte da je hudo ko ne zanosimo u prvo,vrjemte da je še hujš če ne veš pr čem si
sploh če si res zlooo zloo želiš
.Vglavnem če
bom tut poslala
nobenih drugih znakov razn izostanek M,povečane(neboleče)prsi in pa stalni obisk wc-ja?že vnaprej hvala za odgovore
spet sem polna evforije in optimizma
.
čakate močno držim pesti še naprej in fuul upam da se nam čimprej pridružite pri nosečkah!
bomo imeli..me materinski čut ni prevaral
Da ne govorim glede pridik o denarju.. Priznam, vedno me take stvari zbijejo na tla in takrat pridete ve punce. Z vašimi izkušnjami, kako bebice brcajo, kolcajo ... in kaj ve delate, kako opremljate stanovanja za bebice ...