innes4
|
Čer Da se po dolgem času mal spet javim. Joj, res se moram poboljšat, pa večkrat pisat. Berem vas res vsak dan, ampak da bi pa kaj napisala, se pa kr ne spravm pa skos sm doma, ne delam in ne študiram....ajajaj,nč nism pridna Komej čakam jutr, mam pregled, pa da spet vidm svojga . Punce, a se keri dogaja, da jo kkšn dan špika ob strani na levi mene je včerej začel, ampak samo ko vstanem in ko stojim. Kadar sedim je ok. Špika me pa tko, da bi kr skupej zlezla (se skrčla) Upam, da ni kej narobe. Še dobr da mam jutr pregled, da prašam svojo gin.kaj bi to lohk blo. Sem pa včerej mislla, da bo dons bolš, k se bom zbudila, pa ni nč bolš Zvezdici...bi te prosila, če me daš na seznam, ko boš spet posodabljala. PDP 4.6., stara sem 21 let, sem pa iz gorenjske (Jesenice). Joj, ti pa najkasnje čez 10 dni dobiš svojo pikico v roke. Prov lepo. Jest bom pa na svojga pikca čakala še okol 80 dni, odvisno kdaj se bo odloču pridt zaljubljena23... upam, da res čim hitrej zagledaš in da se ti uresničijo sanje. Verjemi v naslednji mesec, pa boš poj PDP mela decembra (če se ne motim), tko da bi ti božiček prinesel Držim pesti zate nič zdej pa grem počas vodoravno, da bo čim hitrej jutr pa pregled
|