Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
drugače pa pridno raste.. 
Zgleda da imam res en velik vampek!
Dež in veter in oblaki... Tak da sem kr mal slabe volje... Je pa res, da imam več časa za RR prečekirat.
no šalo na stran, da vam povem, da bi me učer hmal kap! Mel smo (js, dragi, Alisa) prometno nesrečo oz verižno trčenje. Bli so trije avtomobili in mi smo bli lih u sredini in nas je najbl zadel. Avto razbit spredi in zadej. Pred nami je ena stala kr je zavijala levo in se je pač mogla ustavt in mi smo se ustavl za njo in pol kr naenkrat je tko počlo in nas ruknlo naprej. Men je prvo padlo na pamet, da stopm vn in napizdm tizga k se je zabiu u nas in to sm tud nardila namest, da bi uzela tamalo vn pa njo pogledala. No je pol tamalo uzel dragec vn in ni blo nč z njo narobe sm strah in šok tko da je jokala revica moja mala. Matr sm unga šla napizdt ej, dala sm si duška res. Pol je pršov še rešilc pa policaji, sm mi trije smo se pol odpelal z rešilcem in mojga glava pa prsni koš bolita, mene pa koleno k sm se ruknla u armaturo, hrbet me boli k se zravnam pa glava tud.
sm jo tud js pol pojedla do konca in je fuuuul dobra kašica, njami.