Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ne moram reči, ker te ne poznam.
dobila, mi je zamujala kar 6 dni, kar je pri meni redkost, ampak točno vem zakaj ni prišla točno, ker sem bila vsa živčna in vznemirjena zaradi nove službe in potem se mi je cikel malo zamaknil.
ampak veš včasih se mi zdi res zamalo in se vprašam, kaj sem jaz naredila hudega v življenju, da se mi zdaj tako maščuje. Glede zdravnikov je pa tako... oni majo določeno kvoto napotnic, ki jih lahko izdajo npr. 1000 na leto in potem selektirajo, kdo si jo bolj zasluži in jo potem raje dajo ženskam, ki jim tiktaka biološka ura za nas pa rečejo bojo že zdržale, če bo pa res hudo bomo pa dal... pa še ponavadi smo mlajše manj živčne in bolj strpne in se redkeje ostro postavimo zase. Niso krivi zdravniki ampak je kriv cel sistem. Imam zelo veliko izkušenj z zdravniki, tudi osebne (bivša mačeha je zdravnica) in res povečini niso oni osebno krivi. Če pa prineseš denar k privat te pa nosijo po rokah kot kralja in ni nobenih preprek za preglede
ubija, ker gledam preveč naprej in se obremenjujem, namesto, da bi dala življenju prosto pot.
. Al pa še huje ko so noseče tiste, ki sploh niso načrtovale al pa niso želele bit ponovno
in pol v akcijo in si že noseč.sam danes vidim, da se moreš kar fejs namatrat da zanosiš. Pomojem prej diplomiraš...
, da bo
pa ne najdem nikjer nobene picerije kjer bi imeli tudi dostavo.