Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Kak lepo mi eni pa smo še tako daleč do tega
pa še moja psička umira 
...jst držim pesti zate
....tk d..ti testi ne vem, al jst škart robo kupim al kaj jim ni jasn...že pol leta...skos črtice, črtice,...pa nič iz njih, pše tkrt k ni šans d bi bla črtica men pokaže črtico!
no uglavnem mene je izučil! ne vem zakaj se to glih pr men dogaja....kr neki
pol pa ni časa za klepetanje sej jst bi tut
prišla, ker mam namreč moj znameniti PMS, torej sm emocionalna na višku, bi se verjetno lahko razjokala če bi mi kdo sredinski prst na roki pokazal
.
moja zgodba: imam resnega fanta s katerim živiva skupaj,fant je redno zaposlen in star 21let. Pi 17 sem se odločila za otroka in tudi v 1.krogu zanosila.Vse lepo in prav vendar sem imela v 5.tednu nosečnosti SS brez abrezije.Šlo mi je kar samo.Kar pa je najhuje da sem splavila dvojčka
vendar sem danes dobila
odločla za pikico ko sem še mela komaj 17 let...pa ni šlo.tak sma se trudla mesece pa mesece,minilo je več kot 1 leto,brez uspeha.pravijo da nesmeš veliko misliti na to,da pač psiha dela svoje,pa sem šla h G če bi blo kaj narobe in pravi da ni...to je blo takrat junija in je rekel da naj pridem septembra,da mi bo on vsak dan preverjal kdaj imam ploden dan,pa sem pač rekla vredu počakam do septembra in se zdaj v tem času pač neboma nič obremenjevala s tem...in kaj se zgodi?konec junija zanosim...zdaj pa bo moja pikica počasi stara že 6 mesecev
in res mi je žal za tvoji prvi pikici