Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

vendar so me pol domov pustli...
veselo .
nepozaben.
... nisem vas še brala za nazaj, vendar obljubim, da bom, takoj ko mi bo čas dopuščal.
bomo videli upam na najboljše. bom kar jutri preverila mogoče danes zvečer nevem še.
saj bom videla, kaj bo. Jaz sem letos komaj prvič vpisana ker sem v 1 letniku sš malo
haha. Mi je žal koliko imam las na glavi a kaj naj zdaj. Drugače sem pa od takrat kar zelo pridna v šoli.
. Niti še ni nobenega znaka da bi naj se pojavla v kratkem..
) šla mimo lekarne in sem se odločila za nakup testa oz. dveh
pol res nevem kaj je z mojimi cikli.. a so vsak mesec daljši.. prvi po KT je bil čist lepo točno na 28 dni.. zdaj pa mam vsak mesec pozneje in danes je že 33 dan..
ja pa ti udi lun1ca
da gremo v nove boje...
posvetiti. Vsem želim en lep jesenski dan, predvsem pa bo nepozaben za tiste ki danes ugledate
jaz sem mogla peljat mojo zajčico, ki je bila 12 let z mano, spančkat...so ji tačke odpovedale in je bila čist boga, na koncu jo je ubistvu moj dragi peljal, ker meni je bilo preveč hudo. Na živalico se tako navežeš...pa tudi če je samo zajec, kaj šele na psa, ki ti naklonjenost še bolj vrača.
drugače me pa že nekaj dni peče tam spodaj, imam očitno spet vneto, sploh ne vem kaj naj še naredim...nazadnje sem imela vnetje, ko sem spomladi jedla antibiotike zaradi angine, pa se mi je itak vse porušilo...ampak zdaj pa ne vem...pa tok pazim, da se tam umivam samo z vodo, pa natura dnevne vložke uporabljam (kao čisti bombaž...)...ampak ne vem no, mam res občutljivo!! Pol mi pa še
pa se nism sekirala ker sva itak 1 dan prej in potem so reklame bile in hm..pa je padel en sex na hitro... cca. 3 min